Canim benim NST ve cati muayenelerim 30 haftadan sonra haftada 1 devam ediyordu. Bana da gebelik sekeri yuzunden iri olursa sezeryan yapmak zorunda kaliriz demislerdi. Ama ben dogumu Amerikada yaptigin icin burda hemen sezeryan demiyorlar ihtimalleri soyluyorlar ama normal dogum tarafatari doktorlar. O yuzden ilk dogumda 4 saate kdr uzayabiliyor dedi doktorum. 2 saat doguramayinca 2 saat daha deneyelim olmazsa cocuguda seni de daha fazla zorlayamayiz sezeryanla almamiz gerekecek dedi. Ve son yarim saate kdr kafasi biraz indi asagiya. Doguma esim girmemisti. Ama son yarim saat kala esime gel bi erkek gucune ihtiyacin var beni arkamdan desteklersen olacak bu is dedim. Hemen girdi ve dedigim gibi onun omuzlarimdan tutup biraz destek olmasi ile hemen dogdu. Megerse benim onceki aksamdan suni sanci alirken yan pozisyonda yatmaktan sirtim cok yorulmus ve ikinirken pek guclu ikinamiyormusum. Esim de sezeryan olmami istemedigi icin hamileligim basindan beri ben doguma asla giremem diyen adam hemen kosarak geldi mecbur. Ama iyi oldu hemencecik gecti. Burda 4,5 kg doguran tanidiklarim cok normal dogumda. Bide benim cok minyon tipli incecik kucucuk bi arkadasim var o normal dogum yapinca demistim sen yaptiysan herkes yapar diye. Catisi dardi onun. Ama ben minyon tip degilim ve neden olmasin dedim. Onceden kendini sartlandirmayin. Allah kolay dogum nasip etsin.