2018 Ekim Anneleri

benimki de 32. hafta kontrolunden beri baş aşağı duruyor ve evet nefesimi kesiyor 2 3 sn sonra gecıyor sora bidaha dedim cıkıcak heralde kendi kendine:KK70:
Bende öyle hissediyorum Deniz hanım napiyorsunuz acaba diye soruyorum o zaman :D Artık hareketleri çok canımı yakıyor zaten kocaman oldular ya gerçekten bebek var gibi hissediyorum artık :)

çok haklısınız kusura bakmayın lütfen böyle bir paylaşımda bulunduğum için. konu doğum hikayesinden çok hastane ile ilgiliydi. o hastanede doğum yapacağım ve ne yazık ki anestezi doktoruda aynı.spinalde yapmıyorlarmış. hastahane değiştirmeyi düşündüm ama doktorum önemli benim için.ben zaten bir doğuma gireyim herşeyi ayrıntısı ile anlatıcağım abartmadan.çok tedirgindim ve içimi rahatlattığınız için ayrıca teşekkür ederim size.
Rica ederim ama bence doktorunuzla bunu açık acik konusun. Kaygilarinizdan ve bu olaylardan bahsedin. Dedigim gibi konuyu tam okumadim korkudan ama ozel hastane ise her konuda size bilgi vermek ve konforunuzu saglamak zorundalar. Afedersiniz ama esek yükuyle para aliyorlar.

Ezan okutulsun tabiki, esinin gormesine gerek yok.. annemiz biraz abartmis , cocuk bi sekilde kucaktan inecek degil mi zamani gelince, biraksinlar da hasret giderelim.. o zorlari goze alarak ciktik biz bu yola, zorlugu kucaga alismak olsun Allah baska dert vermesin. . Kendini toparlayana kadar elin mahkum ama:KK39: Bebegini kokla bizim icin de, darisi geride kalanlara saglikla..
Evet canım sağ salim aldığıma dua ediyorum kucağa alışacakmış Alışsın alırım seve seve yeter ki sağlıklı olsun.Aminn csnım hepinizin başına inşallah ,koklarım tabiki :KK28:

Cnm annenle konuşman gerekiyor. Düşüncelerini ve isteklerini söyle ona göre davransın. Kulağa ezan okumak sünnettir. Kötü bir durum söz konusu değil. Eşinin bu konuda anlayışlı olması gerekiyor. Büyükler bu konuda çok hassastır. Her isteklerine karşı olmamak lazım. Orta yolu bulmak gerekiyor
Eve geldik evi bir toplansınlar otursunlar yeri geldiği an sohbet eder gibi anlatıcam Artık..kırmadan göndermek istiyorum Bakslım

geranio geranio arastirmaya gore gunde 6 tane onermisler ama tek sayi halinde yemek sunnet oldugundan ben 5 tane yiyorum. Hem seker olarak vucuda donus yapmaz :) insaallah faydasini goruruz :)

Eve geldik evi bir toplansınlar otursunlar yeri geldiği an sohbet eder gibi anlatıcam Artık..kırmadan göndermek istiyorum Bakslım
Canim instagramda akademisyenanne var onun bi sunumunu dinlemistim bebeklerini alissin diye kucaga almamazlik yapmayın zaten 3 4 yasina gelince hic gelmeyecekler kucaginiza dedi o senin kalp sesine hatta bagirsak sesine bile alışık sen olmadan sakinlesmez al kucagina bol bol kokla hissetsin seni annesi zaten doğunca dunyasindan cikip kendini yanliz hissedermis bebekler. Annene tatli dille anlat canim mutlaka anlayacaktır

Hemen açılır diye bekliyorum bende :KK70: Bi sorayım fikir alırım ama benim doktor yee kafana göre takıl der muhtemelen :)

Yavaştan azar azar başlayayım o zaman. Günde 1-3 taneden hemen etki etmiyor sanırım.

Hadi insallah, sağ salim kavusursunuz umarım minikle.

Bende günde 3 tane hemen etki eder mi diyordum sanırım hurmadan mucize bekliyorum :KK70:

Ya kıyamam gözlerim doldu bi an kucağına almayı istediğini düşününce. Annenle güzelce ama birazcık sertçe konuşsan? Alışır mi bilmem hemen kucağa ama şu an bebeğin sana senin bebeğe ihtiyacınız var birbirinize. Üzülmen onu daha kötü etkiler.

Bu sefer doğrudur insallah :) Hala devam ediyor mu? Hastaneye git evde geçirme düzenli ise.
Malesef eskiler kendilerine çok güveniyorlar yeniyi yadırgıyorlar.Kalbini kırmak da istemiyorum o zaman da üzülürüm.Sohbet havasında anlatıcam isteğimi düşüncemi .

Bu arada şunu farkettşm ki bebeği emzirme sırasında bütün Ağrı ne varsa kesiliyordu,uzaklaşınca geri başlıyordu.Sezerysn olacaklar bunu deneyin şifa niyetine

geranio geranio arastirmaya gore gunde 6 tane onermisler ama tek sayi halinde yemek sunnet oldugundan ben 5 tane yiyorum. Hem seker olarak vucuda donus yapmaz :) insaallah faydasini goruruz :)
Ben yavaştan başlayayım o zaman. Tek seferde mi yiyorsun güne yayıyor musun peki?

Malesef eskiler kendilerine çok güveniyorlar yeniyi yadırgıyorlar.Kalbini kırmak da istemiyorum o zaman da üzülürüm.Sohbet havasında anlatıcam isteğimi düşüncemi .

Bu arada şunu farkettşm ki bebeği emzirme sırasında bütün Ağrı ne varsa kesiliyordu,uzaklaşınca geri başlıyordu.Sezerysn olacaklar bunu deneyin şifa niyetine
Yok canım tabiki kalbini kırma. O da kendince iyiliğiniz için yapıyor ama doğrusunu bi şekilde izah etmek lazım. Benimle birbirinize hasret gecirmeyin günlerinizi. Sana da üzüntü yaramaz sütünden geçer bebeğe de.

Eskiden çok kötüymüş adetler ya. Büyüklerin yanında çocuğunu kucağına alamayanlar varmış ayıp diye. Düşündükçe üzülüyorum da böyle yaşayanlara.

Arkadaşlar 2 cm açılmam olmuş doğum yatışım yapıldı akşama doğum olur dedi doktorum .. dualaranızı bekliyorum
Hadi Insallah Allah bir avazda kurtarsın canım çok az kaldı :)

geranio geranio evet canim aksam yatmadan yiyorum su icerek :) hem gece sabaha kadar tok tutar da bebek de acikmasin diye dusunerek oyle yapiyorum.

Arkadaşlar 2 cm açılmam olmuş doğum yatışım yapıldı akşama doğum olur dedi doktorum .. dualaranızı bekliyorum
Rabbim gönlüne göre verdi inşallah canım normal istiyordun herşey normal ilerler ve sağlıkla kolay Doğumla kavuşursun mihrimahına inşallah canım

Merhabalar, 15 ekimde kısmetse sezaryenla bebeğime kavuşucam ben de.. garip duygular içerisindeyim.. doktorum genel anesteziyi Öneriyor ama yinede bana bırakıyor.. epidural veya spinalde çok baş ağrısı yapıyormuş bebekle ilgilenemiyor hastalarım diyor.. sezeryanla Doğum yapan arkadaşlar hangi yönetimle oldunuz? Bebeklerine kavuşan annelerimiz bebişlerinizi güle güle büyütün

Canim instagramda akademisyenanne var onun bi sunumunu dinlemistim bebeklerini alissin diye kucaga almamazlik yapmayın zaten 3 4 yasina gelince hic gelmeyecekler kucaginiza dedi o senin kalp sesine hatta bagirsak sesine bile alışık sen olmadan sakinlesmez al kucagina bol bol kokla hissetsin seni annesi zaten doğunca dunyasindan cikip kendini yanliz hissedermis bebekler. Annene tatli dille anlat canim mutlaka anlayacaktır
Aynen canım ben de bi yerlerde okudum ya da dinledim bunu.Bebekler doğunca travma yaşıyorlarmış.Bebekle Odayı bile ilk 6 ay ayırmamak gerekiyor uyanınca Yalnızlık psikolojisine girmesin diye.

Back
X