Teşekkürler canım paylaşım için benimde en korktuğum göğüs ucu yarası bakalım nasıl olcakkizlar belki yazilmistir ama ben de ekleyeyim ilk gunlerin tecrubelerinden.oglum 3600 dogdu.bez prima 1 numara almistik ama biraz buyuk geldi.sleepynin 1 numarasini kullaniyoruz simdi.sonra primaya devam edicez.
emzirme konusunda epey zorlandim meme ucum cikmadigi icin.ama uyanik oldugumuz her firsatta memeyi verdim.2 gun sonra eve geldik.artik meme uclarimdaki acidan agliyordum.bi arkadasim silikon gogus ucu al demisti.esim gitti eczaneden 8 liraya wee baby silikon gogus ucu aldi.emzirmeden once bebege mememi biraz koklatip agzina verip sonra silikon ucu takiyorum.ordan emiyor boylece gogsum cok acimadan emzirebiliyorum.
keske silikon uctan emmek zorunda kalmasa ama obur turlu hic emziremiycem acidan.belki sizin ihtiyaciniz olmaz ama boyle bi durum yasarsaniz de iyi bi kurtarici oldu.
ayrica yine wee baby nin pompasini almistim.bebek gogusteki sutu tamamen bosaltamadigi icin emzirdikten sonra pompayla sagiyorum.biberonda sut birikmis oluyor.o sutu de bi sonraki emzirmenin arkasindan ya da geceyse direk emzirmeden veriyorum.boylece bu ilk sutler akip bosa gitmiyor.pompa cok gerekli bence.cunku sık sık atletim islaniyor sut aktigi icin.her an da bebek ememiyor.bosa gitmesin o sutler.umarim faydali olur yazdiklarim :)