- 23 Şubat 2017
- 424
- 320
- 103
Ben 3 farklı doktora gittim ikisi iyi hastanelerdeydi birinden doğum normal olursa bayıltıcam sonrasında falan filan dedi bıraktım öneri üzerine başka bi doktora gittim ama yoğunluğu ve uzaklığı sebebiyle başka bi doktoru daha denedim bu arada son ayımda değiltirdiğim için ikisi de çatı muayenesi yaptı a+ hastanedeki doktor çatın pek de müsait değil kordon dolanmış sezaryeni düşün dedi öneri üzerine gittğim doktor çatın mükemmel kordonu kafaya takma bu ay o kadar çok kordonlu normal doğum yaptırdım ki dedi sonuç öneri üzerine gittiğim doktorda doğum yaptım gece 2 de doğum sancısımıdır diye yakın bi acilde doğumun başladığını öğrendim 4.30ta doktorumun yanına gittm 8de doğurdum ve çok kolay bi doğum oldu çok şükür doktorlara gerçekten o konuda çok güven olmayabiliyor kaçıncı haftandasın bilmiyorum gerçi ama senin ne istediğin çok önemliSordum 37.haftadan itibaren nst ye başlıyoruz dedi. Sonraki kontrolüm perşembe günü. 37+2 de gireceğim ilk nst ye. 32 den itibaren yapılmıyor mu diye sordum gerek yok o kadar erkene demişti. İşte doktor ne derse ona uyuyoruz biz de. Baş aşağı duruyor uzun zamandır bana normal doğuracağım gibi geliyor hep. Sezaryene hiç içim atmıyor ama en sağlıklısı neyse doktor ne derse yine o olacak tabi.