2018 Ekim Anneleri

Ev temizliği tamam. Lohusa şerbetimi kaynattım o da tamam. Çantaları son kez kontrol ettik. Başıma bir ağrı girdi, dudaklarımda kemirmedik et bırakmadım bugün. Hem heyecanlı hem endişeliyim. Sabaha kadar nasıl uyuyabilcem acaba :KK42: Yarın doğuma girecek arkadaşlar, Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Dualarınızı bekliyoruz hanımlar:cry:

Kendimizi yormak inanılmaz etkiliyor bence bu sancı ağrı işini. Ben bu sfer onu anladm. Yürüyüş yapmak bile hemen bende sancıya sebep oluyor. Dün wcde detylı temzlk yaptım. Ve 3 parçada yaptım:))) herlde aşağı baskı yaptğndan mı anladm. Yani sürekli harkt etsem şmdiye doğurrdm ben hrlde:) tabi bende açılma falan var son haftamdayım bunlarda ayrı etkendir
Aniden kanamam başladı soluğu hastanede aldık 3 cm açıklık vardı hemen doğuma girdim spinal oldum

Ev temizliği tamam. Lohusa şerbetimi kaynattım o da tamam. Çantaları son kez kontrol ettik. Başıma bir ağrı girdi, dudaklarımda kemirmedik et bırakmadım bugün. Hem heyecanlı hem endişeliyim. Sabaha kadar nasıl uyuyabilcem acaba :KK42: Yarın doğuma girecek arkadaşlar, Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Dualarınızı bekliyoruz hanımlar:cry:

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Kızlar erken Doğum yaptım bebeğim yoğun bakımda solunum yeterli alamıyormuş sizlerden dua istiyorum

Allah analı babalı büyütsün, bir an önce toparlar inşallah bebeğiniz. Geçmiş ve de hayırlı olsun.

Tam gununu hatirlamiyorum ama 1 aya yakin surdu canim o rengide atmasi.

Ben ilk sezaryende kahvalti yapip konteole gitmistim.Acil sezaryen oldu.Lavman flnda yapilmadi.
Ama bile bile oluyorsa tabii ki yememekte fayda var.

12den sonra bisy yemeyeceksin sadece canim.Oncesinde yine de cok yuklenme tabii kendine.Zaten insan heyecandan yiyemiyorda.Olumlu seyler dusun❤
Teşekkür ederim :KK200: Rahatladım

Kızlar erken Doğum yaptım bebeğim yoğun bakımda solunum yeterli alamıyormuş sizlerden dua istiyorum
Allah korusun minik meleği. Bol bol süt sağ annesi. Kolostrum denilen ilk sütler çok kıymetli.
Benim oğlumda erken doğmuştu yoğun bakımda kaldı çok şükür şimdi 5 yaşında. Sütümü hep sağıp gönderdim yoğun bakımdan çıkana kadar.
Hamilelerin duası kabul olur derler bol bol edicem

Canım geçmiş Allah yardımcınız olsun inş atlatacaksınız bugünlerü de.
Allah yardımcınız olsun canım hayırlısıyla kavuşursun inş bebeğine

Bu gaz sancisi degilde daha cok sezeryan sancisi gibi hava girdigi icin diyorlar :KK43: bakalim yarin kontrolum var dr uma soracagim bol yurumekte faydasi vardir heralde evde habire volta ben :KK43:
Benim kiz gece ve gunduz dahil 2 saatte bir uyanip emmek istiyor 20dk faal emip uyuyor bu normal mi peki? Emme, gaz ve besik bu 3 lu ile takiliyoruz suanda
Sende yine beşik varmış bende o da yok :)))) şimdiki sıkntım pişik sleepy almıştım pişik oldu kızım hastane prima hediye vermişti 4 adet bugün onları denedim yok daha da kızardı kremimi bezi mi değiştirsem bilemedim kremde bepanthol

Kendimizi yormak inanılmaz etkiliyor bence bu sancı ağrı işini. Ben bu sfer onu anladm. Yürüyüş yapmak bile hemen bende sancıya sebep oluyor. Dün wcde detylı temzlk yaptım. Ve 3 parçada yaptım:))) herlde aşağı baskı yaptğndan mı anladm. Yani sürekli harkt etsem şmdiye doğurrdm ben hrlde:) tabi bende açılma falan var son haftamdayım bunlarda ayrı etkendir
Ay canım bende sen doğurdun mu diye sayfaları arıyordum :) hadi darısı başına inşallah :KK200:

Oyy❤Allah yardimcin olsun,guc kuvvet versin,saglikla kavusup evinize dönün insallah❤

Duser yakinda muhtemeln. En az 20dk emmesi gerek falan demesi de sacma degil mi? Yani emse guzel olur tabi ama zorla degil sonucta. Benm kizim cok az emmisti. Zorlamadm ben hic. Yine 2 saatte bir emzir okey ama illa 20dk olcak diye kendini kasma derim ben. Zaten muayende dr gelisimine gore yorum yapar.
Bugün düştü çok şükür cnm gece rüyamda gördüm:) sütun yağlı tarafı 5-10dakikadan sonra başliyo dedi Dr. Uyandırıp emzir dedi yada emdiği memeye uyanınca devam etsin dedi. Doğum kilosuna yeni ulaştı cnm birkaç gün önce. Daha iyi olmasını isteriz dedi Dr. Sen nasılsın canım ne durumdasın?

Back
X