Bende doktora giderken hissettim onu ama boş çıktı :) Şu an sanki çok var gibi hissediyorum bi yanımda bu gece bile gelebilir farkında ol diyor. Hayırlısı tabi ama bilsek bence de güzel olurdu.
Çok heyecanlı ya :)
ben saldım valla. gece olunca bi heyecan olmuyor değil ama gündüzleri hiç gelecek hissiyatinda değilim. ilk olduğu için sancı felan da bilmiyorum. hayırlısı olsun artık hakkımızda
Selam kizlar ayy herkes doguruyor ben de hala hic belirti yok bebegim haftasindan önde oldugu icin yarin son ama tik yok kizim da 2 gün sanci cektim 1 gün de erken dogmustu. Erkek bebek gününü gecebilir der bizimkiler benim de öyle oldu :) en önemlisi saglikli sihhatli gelsin tabi ama bu karnim iyice sisiyor kizimda catlak olmamisti yanlarda hafif kizariklar oldu ama zamanla kayboldu rahatca bikini falan giydim ama bunda dünden beri hem eski catlaklar iyice gerilmis hem de yeni yeni kizariklar olmus yan da belin arkasina Dogru deli gibi yag vazelin elime ne gecerse suruyorum insallah bu sekilde kalir :/
kızarıklık benim bacagimdaoldu yeğliyorum ama iz kalmaz umarim
bende normal doğumu bekleyip epidural düşünüyorum.yani kesinlikle bir korkum var onun için anesteziyi düşünmeden edemiyorum. anestezi ile de normal olur gibi geliyor. zaten doktorum hiç sezeryandan yana değil. ben strese girmim diyede tatlı tatlı alıştırıyor. çatı muayenesini cuma günü yapacak , bebek erken davranırsa çatı muayenesi olmadan doğuma gitmis olacam. ama artık gerçekten gelsin istiyorum. bekliyoruz bekliyoruz bekliyoruz...Selam kızlar, içimde bir kıpırtı hemen gelsin istiyorum artık.. :) epidural ile normal Doğum düşünüyorum. Siz ne dersiniz ?