2018 Ekim Anneleri

Bende doktora giderken hissettim onu ama boş çıktı :) Şu an sanki çok var gibi hissediyorum bi yanımda bu gece bile gelebilir farkında ol diyor. Hayırlısı tabi ama bilsek bence de güzel olurdu.
Çok heyecanlı ya :)

ben saldım valla. gece olunca bi heyecan olmuyor değil ama gündüzleri hiç gelecek hissiyatinda değilim. ilk olduğu için sancı felan da bilmiyorum. hayırlısı olsun artık hakkımızda

Selam kizlar ayy herkes doguruyor ben de hala hic belirti yok bebegim haftasindan önde oldugu icin yarin son ama tik yok kizim da 2 gün sanci cektim 1 gün de erken dogmustu. Erkek bebek gününü gecebilir der bizimkiler benim de öyle oldu :) en önemlisi saglikli sihhatli gelsin tabi ama bu karnim iyice sisiyor kizimda catlak olmamisti yanlarda hafif kizariklar oldu ama zamanla kayboldu rahatca bikini falan giydim ama bunda dünden beri hem eski catlaklar iyice gerilmis hem de yeni yeni kizariklar olmus yan da belin arkasina Dogru deli gibi yag vazelin elime ne gecerse suruyorum insallah bu sekilde kalir :/

kızarıklık benim bacagimdaoldu yeğliyorum ama iz kalmaz umarim

Selam kızlar, içimde bir kıpırtı hemen gelsin istiyorum artık.. :) epidural ile normal Doğum düşünüyorum. Siz ne dersiniz ?
bende normal doğumu bekleyip epidural düşünüyorum.yani kesinlikle bir korkum var onun için anesteziyi düşünmeden edemiyorum. anestezi ile de normal olur gibi geliyor. zaten doktorum hiç sezeryandan yana değil. ben strese girmim diyede tatlı tatlı alıştırıyor. çatı muayenesini cuma günü yapacak , bebek erken davranırsa çatı muayenesi olmadan doğuma gitmis olacam. ama artık gerçekten gelsin istiyorum. bekliyoruz bekliyoruz bekliyoruz...

16 sında sezeryan planladık ilkim sez. olduğu için ancak o vakte kadar doğum gelişirse normal deneyeceğim. Seninki ne zaman
Benim doktorum 40 haftayı tam doldurma taraftarı ama 22 sin de anlaştık 5 gün kalıyor 40 haftanın bitmesine benim de ilki sezeryan buda öyle olucak bakalım hayırlısı olsun.

Saat 12ye doğruydu sanırım bebişimiz doğdu :) spinal anestezi ile gerçekleşti sezeryan, hala uyuşum ama karnım hafiften acımaya başladı bastırdıkları için. Bebeğe uzun uzun dediler 49 cm doğdu minnoş :) sürekli meme istiyor, emiyor da baya kuvvetli çenesi maşallah :) daha yeni uyuyabildi :)

Cnm gözün aydın:KK200: Allah analı babalı kediciklerin ile büyütsün inşallah:dua:

ben saldım valla. gece olunca bi heyecan olmuyor değil ama gündüzleri hiç gelecek hissiyatinda değilim. ilk olduğu için sancı felan da bilmiyorum. hayırlısı olsun artık hakkımızda

kızarıklık benim bacagimdaoldu yeğliyorum ama iz kalmaz umarim

bende normal doğumu bekleyip epidural düşünüyorum.yani kesinlikle bir korkum var onun için anesteziyi düşünmeden edemiyorum. anestezi ile de normal olur gibi geliyor. zaten doktorum hiç sezeryandan yana değil. ben strese girmim diyede tatlı tatlı alıştırıyor. çatı muayenesini cuma günü yapacak , bebek erken davranırsa çatı muayenesi olmadan doğuma gitmis olacam. ama artık gerçekten gelsin istiyorum. bekliyoruz bekliyoruz bekliyoruz...
Walla sezeryandan da korkuyorum ben:( beni alttan geçen hafta kontrol etti. Bebeğin kafası oturmamış kanala dedi.. epidural ile %50 sancım azalsa yeter gibi geliyor ama bilemiyorum tabi. ilk Bebeğim :) tek bildiğim artık bebeğimle bende kavuşmak istiyorum

Kızlar pazartesi kontrolüm vardı bebeğim hareket etmedi dr ultrasonla uğraştı kımıldamadı yine alttan bakalım dedi ondada elime su geldi suyun mu geliyo senin dedi iç çamaşırın ıslanıyo mu dedi evet bu ara sürekli ıslak dedim hemen yatışımı yaptı turnusol kağıtlı ped verdiler kağıtrenk değiştirecekmi haber ver dediler ve renk değiştirdi beni hemen doğumhaneye aldılar 2 kere alttan muayene ettiler rahim yumuşamış 1 cm açıklık var dedi suyumda değilmiş akıntıymş o gelen baya zorladılar kanama başladı ve şiddetli ağrılarım olmaya başladı düşük sancısı gibi ve kanama git gide arttı. Taze kan değildi ama siyaha dönük kan pıhtıları geliyodu ebeye sordm sulu pembemsi olursa hemen gel dedi bugün parça parça kan pıhtıları düşürmeye başladm pis kan temizleniyo dendi dr um yarn gelecek beklemedeym sizce bi sıkıntı var mıdır ? Tekrar alttan muayene olmak istemiyorum girince çıkarmak istemiyorlar Dr insaflı davrandı da servise yolladı beni yoksa ebeler muayene ede ede açtırıyolar alttan doğumu başlatıyolar
Ben de muayene oldum ertesi gün akşama kadar pıhtı şeklinde kanama sürdü. Benim doktorum normal dedi

Bende normal doğum bekliyorum ilk doğumumda normaldi epidural normal yapanlar tecrübelerini bize anlatsa keşke merak ediyorum bende
Epiduralde Sonda takılıyor denmiş Dr. sordum direnaj galiba adı öyle birşey yapıyorlarmış idrar için
Sonda takılması ürkütüyor beni
Bu akşam alttan sancılarım var bıçak saplanır gibi evin içinde sabaha kadar dolanıcam galiba

Pazartesi 8.42de dunyaya geldi nil hanim. Sezaryeni cok sevdigimi soyleyemem. Dunden beri ilk defa kizimi kendim emzirip altini degistirip gazini falan alabildim. Ama o benim hatam biraz. Agri kesici istememistim. Ne guzel bir nimetmis. Gaz sancim da coktu. Artik iyiyim insallah.
Ellerimdeki odem tamamen gitti. Aylar sonra ilk defa parmaklarim ince. Yuzumdeki de. Ama ayaklarim ve bacaklarim hala sis. Doktor normal oldugunu soyledi. Insallah yurudukce atarim.
Kizim 37+3te 2510 gram 47 cm dogdu. Kucuk ama sorun cikarmadi simdilik. Guzel emiyor. Surekli humana still tee ve komposto iciyorum. Yarin sabah eve cikcaz insallah. Biraz uzun yazdim kusura bakmayin.

Pazartesi 8.42de dunyaya geldi nil hanim. Sezaryeni cok sevdigimi soyleyemem. Dunden beri ilk defa kizimi kendim emzirip altini degistirip gazini falan alabildim. Ama o benim hatam biraz. Agri kesici istememistim. Ne guzel bir nimetmis. Gaz sancim da coktu. Artik iyiyim insallah.
Ellerimdeki odem tamamen gitti. Aylar sonra ilk defa parmaklarim ince. Yuzumdeki de. Ama ayaklarim ve bacaklarim hala sis. Doktor normal oldugunu soyledi. Insallah yurudukce atarim.
Kizim 37+3te 2510 gram 47 cm dogdu. Kucuk ama sorun cikarmadi simdilik. Guzel emiyor. Surekli humana still tee ve komposto iciyorum. Yarin sabah eve cikcaz insallah. Biraz uzun yazdim kusura bakmayin.
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Huuuu huuuu kizlar meraba.nasilsiniz? Dogum yapan var mi ? Biz sukur 2170gr olduk. Hala hastanede kuzum. Ama küvezden cikti besikte sukur. Taburculuga az kaldi
Cnm hayırlı olsun senin adına çok sevindim inş bende yarın kuzumu kucağıma alacagim

Geçen hafta pazartesi doğum yaptım canım eve geldiğimde sadece 4.5 kilo gitmişti ben de anlamadım neden bu kadar az gitti oğlum da 3.5 kilo doğdu yani. Belki normal doğumda çok gidiyordur bilemiyorum ki
Hakkeden niye o kadar az gitmiş bebeğin eşi, suyu falan 1 kg mu sadece... zamanla çabucak veririz kiloları inş

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Ellerinde odemler hemen mi gitti? Birde ayaklardaki şişlik için dinlenmek çok önemliymiş Insallah onlarda geçer bir an önce. -Sakura- -Sakura- ümit var demekki :)

Son 4 gün kaldı doğuma her gece rüyamda ameliyathanedeyim bana sıra bitürlü gelmiyo:)) korkmuyorum diyorum ama sanırım biraz korku var bastırıyorum oda rüyalarıma giriyo gece yine saat başı uyandım her uyanıp uyuduğumda başka bi rüya görüyorum artık bian önce sağlıkla kavuşmak istiyorum bebeğime çok gerildim

Back
X