2018 Ekim Anneleri

Ben doğum yptım spinAl sezaryen ile çok rahat geçti şükür oğlumkucağımda :) 4kg 53 cm doğdu :nazar:maşallah sürekli emzirme hlindeyiz:KK200:
Gozun aydin. Ne guzel kocaman bebek :emir_bebek:
Biz de bu tarihi belirlemistik ama iyi ki bugun yapmamisiz. Butun odalar dolu. Her yer bebek. Sizin hastaneler de oyle mi?

Yok cnm almadık sık sık Dr a gittik bir aletle olctu sariligini. Ve sık sık emzir demişti. Bu gece çok zor geçti canım o rahatsız olunca çok üzülüyorum. Akşam 17.30dan gece 2.30a kadar hiç uyumadı ağladı huysuzlandi. Kolik müziği açtım o zaman uyudu. Damlaları hiç işe yaramadı
Foto terapiyle 24 saatte düştü sarılığı benimkinin.Bir zarar-ı yokmuş inş

S Snglmhmt bu son günlerinin tadını çıkar canım ben çokkkkk özledim hareketlerini evde devamlı takip halindeydim hiçbir anını kaçırmak istemiyordum şimdi de çok özledim :cry:bir an önce gelsin diyoruz sonra da cidden özleniyor

S Snglmhmt bu son günlerinin tadını çıkar canım ben çokkkkk özledim hareketlerini evde devamlı takip halindeydim hiçbir anını kaçırmak istemiyordum şimdi de çok özledim :cry:bir an önce gelsin diyoruz sonra da cidden özleniyor
canım sen ne yaptın? ağrın sızın geçti mi? ilk duştan sonra ne durumdasın acı vs oldu mu? şuan rahat hareket edebiliyor musun? bebeğinle yalnız kalsan herşeyi halledecek durumda mısın?

Yarın yarı 40'ı :)))
Zaman cok hızlı..
Yumulur yersin minnak ayaklariiii❤❤❤
Saglikla kavusun atlatinda insallah.
Haberler geldikce heyecan yapiyorumm

Bizde bu günleri görecekmiyiz yaa sanki hiç doğmucak hep orda kalcakmiş gibi.. birde nasil olup biticek korkusu.. hepsi bir arada..

Ben doğum yptım spinAl sezaryen ile çok rahat geçti şükür oğlumkucağımda :) 4kg 53 cm doğdu :nazar:maşallah sürekli emzirme hlindeyiz:KK200:

Allah analı babalı büyütsün inşallah canım..

Aklima ne geldi size anlatayim

Simdi benim vajinal muayene korkum var mumkun degil elle muayene olamiyorum

Acilmama bakamadilar o gun sondayi da asagida takin dedim neyse bayan doktorun biri gekmisbana bu cocuk nasil oldu ben onu anlamadim dedi. Ya benim iliskide sıkıntım yok ki mudahale ettiremiyorum dedim bende

Tabi dogumdan sonra 2 defa baktilar artik o halimle bisey de yapamadım ama
Ayni korku bende de var yapacak bisey yok denemem lazim dedi iki hafta sonra muayenem var

Pazartesi dogum yapacağım inşallah benim bebegimde gelisim geriligu basladi 30 haftadan sonra dopplerde sorun cikti damarlarda daralma benim gibi olan varmı

Oyy maşallah büyümüş de gelmiş annesi:) Allah analı babalı büyütsün canım

Kızlar göğsümde sızıntı oluyor sürekli atletim ıslanıyor kızımdan çok kendi üstümü değiştiriyorum göğüs kalkanı aldım üstüne ped koyuyorum yine olmuyor önerisi olan var mı ? Kas gevşekliğinden oluyormuş sanırım ..

Kizlar emzirme aralik ve memede kalis suresi ne kadar bebeklerinizin? Mesela 2 saatte bir emzirmede kac dk emince doyuyor

kilo konusunda ben 9 kilo almistim hamilelikte.sezaryan oldum.eve geldigimde 8 kilosu gitmisti.ama karnimi gorseniz icerde 6 aylik bi cocuk daha var gibiydi cok uzuldum.simdi 8 gun oldu sanirim emzirdikce rahim kendini toparlarmis ya aynen oyle oldu.karnim gitti.asagi tarafta dikislerin oldugu yerler biraz lop lop sarkiyor sisiyor o da normal bi sure :)

Kizlar emzirme aralik ve memede kalis suresi ne kadar bebeklerinizin? Mesela 2 saatte bir emzirmede kac dk emince doyuyor
Belli olmuyor hiç bazen on dk emiyor bazen 15 bazen de 20dk bende anlamıyorum kendiliğinden bırakıyor memeyi demekki doydu diyorum

Doğum yapan tüm arkadasların gözü aydın olsun Maşallah ekim bitmeden bütün herkes doğum yapmıs olur. ..

Kilo konusuda normal doğumla eve geldiğimde 6kilo birden gitmiş kızım 2800doğdu ama emzirince de eriyosun resmen eski kiloma çabuk dönerim gibi bakalım...
Sağlıklı olsunlarda kilo ikinci planda

plojovic plojovic canım mastit olmustum ya yazmıstm antibiyotik kullandım baya bi rahatlattı sol göğsümün yanında ki sertlik yumuşadı arka taraf suan sert acaba geçmeyecek mi diye düşünüyorum antibiyotiğim daha bitmedi devam ediyorum

Senin ilk bebeğinde olmustu kaç güne geçti

Kızlar göğsümde sızıntı oluyor sürekli atletim ıslanıyor kızımdan çok kendi üstümü değiştiriyorum göğüs kalkanı aldım üstüne ped koyuyorum yine olmuyor önerisi olan var mı ? Kas gevşekliğinden oluyormuş sanırım ..
ben de sutyen takmadan sadece gogus pedini koyuyordum surekli degistirmem gerekiyordu.emzirme sutyeni giyip icinw gogus pedi koyarsaniz iyi tutuyor cok rahat ettim oyle.

Merhaba kızlar herkese çok teşekkür ederim biz dün evimize geçtik ama bebeğim küvezde kontrol altında eve elimiz boş geldik ama kafamız azda olsa rahat geldik bebeğim solunum cihazında değil artık iyileşme hızla ilerlemiş mamaya da başlamışlar ama bugün sütümden getireceğim artık sütüm geliyor azda olsa
1 haftayı tamamlayacaklarmış Pazartesi inşallah evimize getirebileceğiz oğluşumuzu

Öncelikle neden erken doğum yaptığımı anlatmak istiyorum dr bebeğin eşinden ayrılmaz üzere olduğunu ve eşinin altında oldukça kan birikim yapıp pıhtılaşmış o yaşadığım kan boşalması ondanmış ve biraz daha geç kalsaymışım bebek ve ben tehlike altına girermişiz benim sancılarım çoktu 1 gecede gelişti herşey tam hastaneye gitmek için ayağa kalktığımda oluk oluk kan boşaldı her 100 hamileden birinde görünüyormuş Allah’a şükür diyorum bebeğim ve ben iyiyiz

Doğum şeklim spinaldi ben bu kadar rahat geçirebileceğimi sanmıyordum sondadan çok korkuyordum hiçte anlatıldığı gibi değilmiş biranlık ne zaman takıldı anlamadım doğumdan sonra kan kontrolüde öyleydi çok zorlanmadım şu an ağrılarım oluyor ama o kadar da olsun sonuçta bir çeşit ameliyat geçiriyoruz birkaç güne toparlarım inşallah
Purpplee Purpplee tavsiyen için teşekkürler rabbim seninde yavruna rabbim şifa versin ama iyileşmiş sanırım plojovic plojovic tavsiyelerinizi uygulamaya başladım göğüslerimde dolmaya başladı pompayla sağmaya başladım

İnşallah canım en çok onun hayalini kurdum ama mahvettiler sakince odada geçirmeye çalışıyorum. Akşam 17.30dan gece 2.30a kadar hiç durmadı oğlum çok sancısı vardı sadece göğsümde susuyodu. Ve bu saat aralığında hiç uyumadı. Kolik bebek müziğini açtım o zaman uyudu yavrum. Annem emzik konusunda çok ısrarcı emzik verirsem susarmis uyurmus ben istemiyorum Dr da onermedi. Zor geçiyor günler ama atlatacagiz inşallah hele bir yalnız kalalım oğlumla kimse karışmasın. Ben o kadar uykusuz kalıyorum, o kadar emek veriyorum, hiç yatmadım bile ama anneme kalsa hiç bişey yapmiyomusum, sadece emziriyomusum (bazen 15dk emsin diye 2saat uğraşıyorum), hiç ooturmuyorum bile. Usluymus benim oğlum ne varmış ki gazı varsa, emzirmeye çalışıyorum gece emdi, karnı yoktur diyo. Çok canım sıkılıyor artık. Paylaşmak istedim seninle.
Canim karismak gibi olmasin ama emzik verirsen emme refleksi daha iyi olur emzik iyi geliyor inan buna

Back
X