Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay aynı bende öyleyom 2 hafta önce kontrolüm vardi doktor biraz halsizlik olabilir dedi hayır dedim aksine hamileliğin en enerjik zamanlarını yaşıyorum. 1 gün boşş durmadım koltuk mutfak dolabı falan sildim bebeğe bi sürü şey diktim buzluğa bişeyler yapıp attım derken üst üste 3 gün misafir aldım yabancı değiller arkadaşım ve annem babamdı ama yine yordu sonra bende o enerji tamamen 0 a çekildibitsin de kurtulayim biran önce diye söylenip duruyorum sonrada ağlıyorum allah nasip etmesin böyle bişey nasıl düşünürsün diye[/QUOTE
Demek ki süreç böyle işliyor aynı olduğumuza göre .Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş
Geçmiş olsun .Ara hastalık herhalde .Herkesi vurmuşBütün gece kusma, ishal, karin ağrısı perişan oldum. Üç gündür ara ara karnım ağrıyordu zaten. Şimdi de bütün eklemlerim ağrıyor![]()
Sesimi yükselttiğim de yaşıyorum ben onu genelde.Suyu az içtiğimde de alttan yanma hissediyorum geneldeKasık yanması yaşayan var mı? Ağrı gibi değil sanki biri kasıklarıma acı biber sürmüş gibi yanıyor resmen. Karnım biraz aşağı inmiş gibi dün kaburga ağrısından kıvranıyordum şimdi değmiyor bile.
Şu hiç aklıma gelmemişti ondan olabilirdi bu ara azalttım yine :/Sesimi yükselttiğim de yaşıyorum ben onu genelde.Suyu az içtiğimde de alttan yanma hissediyorum genelde
Olabilir değişiyor olabilir içime bi korku düştü kaç haftalikken aldlar bebeği?Bana gecen persembe 2460 gram demisti. Pek buyumemis biz bunu cok tutmayalim gibi konusmustu. Cuma Idrar tahlilimde protein cumartesi de tansiyonum cikinca pazartesi 2510 gram dogdu. Yani benimki dogru olcmus. Ama doktorum perinatalog profesor ve cihazi ayrintili ultrason belki ondandir.
Günaydın bebeklerini kulaklarına alanlar sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Alacaklara da Allah kolaylık versin .
Size birşey sormak istiyorum bebekleriniiz doğmadan önce ultrasonda bahsedilen kilosuyla doğan kilosu ne kadar çok fark var mı?
Cocugum hasta zaten benim ameliyattan dolayi gazim geçmedi bi türlü butun gaz ona gecti aglayip duruyor yeni sakinlestirdim benim yasal hakkim yaptirmam yaptırmam
37+3Olabilir değişiyor olabilir içime bi korku düştü kaç haftalikken aldlar bebeği?
Amin inşallah
Benim bir gun sonra pansumanim yenilendi. Koruyucu bant takildi. Banyo yapabilirsin dendi. Doktorum da cumartesi bandi cikarabilirsin dedi. Yani 6 gun sonra. Kontrole de kirkin cikinca gel dedi.Sayfalarca yeni mesaj birikmiş okuyamadım yoğunluktan. Doğum yapanlar varsa Allah analı babalı büyütsün, bekleyenleri de sağ salim kavuştursun inşallah :)
Yeni doğan bebeklerin hepsi mi aynı oluyor yoksa bir bizimki mi sürekli ağlayıp meme istiyor? Memede uyuyor, rahat oturup yatamıyorum da zaten dikişlerden. Garip garip şekillere girmekten sırtım omzum tutuldu. Göğsümü de tam tutamıyor sanki özellikle sol taraf acıyor ilk emmeye başladığında. Doktor hametan verdi yara olmasın diye. Bir lansinoh bir hametan yara olmasını önlemeye çalışıyorum. Sezeryan olan anneler, dikişleriniz ne zaman alındı? Ve dikiş bölgesinin acısı ne zaman geçiyor?
Kızlar 1 saat sonra sezeryana gireceğim... İnş sağ salim kızımı kucağıma alırım
Canim benim 11 gunum anca gecti dikis agrisi hep emzirdim ilk gunden beri lansrh surdun 2 gun yarada olmadi.bebegim hep emmek istedi durum bendede ayniSayfalarca yeni mesaj birikmiş okuyamadım yoğunluktan. Doğum yapanlar varsa Allah analı babalı büyütsün, bekleyenleri de sağ salim kavuştursun inşallah :)
Yeni doğan bebeklerin hepsi mi aynı oluyor yoksa bir bizimki mi sürekli ağlayıp meme istiyor? Memede uyuyor, rahat oturup yatamıyorum da zaten dikişlerden. Garip garip şekillere girmekten sırtım omzum tutuldu. Göğsümü de tam tutamıyor sanki özellikle sol taraf acıyor ilk emmeye başladığında. Doktor hametan verdi yara olmasın diye. Bir lansinoh bir hametan yara olmasını önlemeye çalışıyorum. Sezeryan olan anneler, dikişleriniz ne zaman alındı? Ve dikiş bölgesinin acısı ne zaman geçiyor?
Maşallah canım kilosuna boyuna Allah analı babalı büyütsün inşSlm kızlar kızımı sağ salim kucağıma aldım 4 kg 53 cm nur topu gibi bir kızım oldu. Spinal anestezi oldum çok rahat ettim bebeğimde hemen emdi
Gözün aydın canm. Ultrasondaki ölçüyle aynı mı doğdu bebeğinBen doğum yptım spinAl sezaryen ile çok rahat geçti şükür oğlumkucağımda :) 4kg 53 cm doğdumaşallah sürekli emzirme hlindeyiz
![]()
Canım benimki baya azaldı bugünBenim bugün 3. Gün canm devam ediyo inşallah benimde normaldir korkuyorm![]()
maşallah hayırlı olsun canımSlm kızlar kızımı sağ salim kucağıma aldım 4 kg 53 cm nur topu gibi bir kızım oldu. Spinal anestezi oldum çok rahat ettim bebeğimde hemen emdi