2018 Ekim Anneleri

Kızlar yarın sezeryan a gireceğim. Kalbim çok hızlı atıyo çok heyecanlıyım. Sanki ben bende değilim. :olamaz:
Sağ salim kucağına almak nasip etsin Allahım. Bende cumartesi sabah gircem doğuma nasip olursa çok gerginim herkese bağırıp çağırmak geliyo içimden stresten ölcem. Allah yardımcımız olsun :KK17:

Kızlar yarın sezeryan a gireceğim. Kalbim çok hızlı atıyo çok heyecanlıyım. Sanki ben bende değilim. :olamaz:
Allah kurtarsin canm kardesim de 3 gun once sezryn oldu. Bnm kardesim cok cani tatli ve mizmizdir. Cok sukur o atlattiysa herkes atlatir. Allah yardimcun olsun

Yorumlari okuyup okuyup kaçıyordum. Dogum yapanlar, hala bekleyenler, birkac gün icinde dogum yapacak olanlar.. Allah hepinizin,hepimizin yardimcisi olsun. Saglikla,hayırla gelsinler inşallah.

Bu arada sezeryan yapan arkadaşlar bir sorum olacak. Cok afedersiniz ama buyuk abdestinizi yaparken problem yaşıyor musunuz? Ben çok zorlanıyorum, agrı oluyor.. dogum yapali 6 gun oldu ama bu normal mi? Daha once hic boyle bir sikintim yoktu. Hayir yani normal doğum olsa basur olustu diyecgim ama o da yok.. sizlerde durum nedir acaba?

Oyle yatirirsan emzirmeye kaldirdiginda fln sirtini ensesini battaniyesiyle kapat canim cok üsür.Ben kollarini ince muslinle tutturup oyle biraz asagidan örtüyorum.Kollarini cikarirsada gogsunu kapatiyorum ozellikle ve altindan ceviriyorum yine ne ile örttüysem.
Sabah karsi fln soguk oluyor artik
Sagol canim. Muslinle hafif sarsam alt taraflarina battaniye ortebilirim. Nasipse dogumdan sonra

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah :)

Ben battaniye ile sarmayı düşünüyorum yarım kundak gibi kendisini toparlayana kadar sonra da uyku tulumu kullanicam. Hem yatarken eli ile korkutmaz kendini hem sıcak tutar battaniye diye düşündüm.
Tesekkurler cevap icin. Genel olarak kundak kullanisli gorunuyor

Benim kucucuk 1 cm bi yerde oldu nem ve cok cok az sarı.
Doktora yazmistim cumartesi gecesiydi.
Batikon sürüp stançla kapatın yarinda ayni sekilde yapin pazartesi gelin demisti canim.
Dediklerini yaptim o sabah kurumustu.
Gittim yine de doktorda bakti,kurumus gecmis bi sikinti yok dedi.
Gitmelisin sakın ihmal etme.
Duşada girme bence gitmeden daha da nemlenmesin o bölge.
Dusa girmeyi 1 hafta yasakladi malesef ameliyat sonrasi

Gittim doktora pansuman yapıldı stanc koydu oraya kuru kalmasi gerekiyormus Allahtan bisey yokmus

iyilik_guzellik iyilik_guzellik geranio geranio kizlar hic birsey onceden planlanan gibi olmuyormus :)
Bende diyordum kundak battaniye...vs ama olmuyormus oyle :) zeynep 5 günlük olmasina ragmen kendine has ozellikleri var cok enteresan mesela asla kundak sevmiyor sıkı sıkı sarsan bile elleri dışarıcikmadan uyumuyor. Siz onu degil o sizi şekillendirecek emin olun. Aksam gaz sancimiz vardi 2 saat kadar uğraştık zor uyudu şimdi o nasil isterse o

Sayfalarca yeni mesaj birikmiş okuyamadım yoğunluktan. Doğum yapanlar varsa Allah analı babalı büyütsün, bekleyenleri de sağ salim kavuştursun inşallah :)

Yeni doğan bebeklerin hepsi mi aynı oluyor yoksa bir bizimki mi sürekli ağlayıp meme istiyor? Memede uyuyor, rahat oturup yatamıyorum da zaten dikişlerden. Garip garip şekillere girmekten sırtım omzum tutuldu. Göğsümü de tam tutamıyor sanki özellikle sol taraf acıyor ilk emmeye başladığında. Doktor hametan verdi yara olmasın diye. Bir lansinoh bir hametan yara olmasını önlemeye çalışıyorum. Sezeryan olan anneler, dikişleriniz ne zaman alındı? Ve dikiş bölgesinin acısı ne zaman geçiyor?

Benim bugun 1hafta oldu ameliyati sabah oldum ertesi sabah 5gibi tekrar vatikon diye biseyle silindi ve bandaj takildi doktora 2gun sonra bandaji actik ertesi sabahta dus aldim 5.gun kontrole gittim dikis almaktan bahsetmedi sanirim bu kendiliginden eriyen dikis ama agrilarim hafifte olsa var ilacsiz azitiyor

İç zıbın olarak çıtçıtlı yarım kollu badi kullandık biz. 1 gece yattık hastanede 2 tane kullandık. Yıkamadan giydirildiği için bebek çok çabuk kirlenmişti doğal olarak.
Bi an panik oldum , çıtçıtlılatdab çok var, tşkr ederim rahatladım şuan

Ben çok bunaldım ya :KK43: Bugün depresif bi haldeyim ağrım var bi kaburgamda bi kasıklarımda bişey yapamıyorum yapmak istemiyorum. Ağladım durdum kızımla konuştum azıcık. Bekle bekle stres yapıyorum sürekli :KK43:
Bende bugün öyleydim ağladım, bütün gün yattım hiçbirşey yapmadan , pazartesi dedi dr günü verdi ama Cumartesi geliverse kızım diyorum

Ben ne olur ne olmaz diye 3-4 tam takim almistim.Ic badi(citcitli uzun kollu),tulum fln.Kullanmasanda eve döner en fazla.
Bana ertesi gun cikmak isteyip istemedigimi sordu doktorum,istemeyince ertesi gun ciktim yani 2 gece kaldim.
Evdeki yatak gozumu korkuttu valla biraz yuksek :) bide buyuk kizim evde hastanedeki kadar dikkatli olur mu bilemedim,bir gun bir gundur deyip az daha toparlanayim deyip bol bol yurudum :)
Çıtçıtlılar olouyursa problem yok, şu onlu setlerin içinden çıkan gömlek tarzı düğmesiz onlardan az mı ki dedim bi an, çıtçıtlı da aynı görevi görüyormuş,çıtçıtlı bol bol almıştım, tşkr ederim, iyi yapmışsın yürümek hamileliğimde en özlediğim şey

Ya arksslar bnm kardesim de 3 gun once dogum ypti emzirmeye calsiyor sadece o sari su gelyomus devami gelmiyormus.
Bugun mama aldilar. Cocuk ac Kalmasin die. Amaemzirmye devm ediyor. Daha 3 gun oldu sezryanla dogum ypti . yardimci olur msnz. Neler ypmamiz gerekiyor. Yardimci olur musunuz

Ne mutlu,o süt.
Gayet normal 3-4 gun gelir.En saglikli sut o canim mama ile bosuna ugrasmalarina gerek yok.Bebek emdikce cogalip degisecek sut.Bebegin ihtiyacina goredir zaten anne sutu

Yorumlari okuyup okuyup kaçıyordum. Dogum yapanlar, hala bekleyenler, birkac gün icinde dogum yapacak olanlar.. Allah hepinizin,hepimizin yardimcisi olsun. Saglikla,hayırla gelsinler inşallah.

Bu arada sezeryan yapan arkadaşlar bir sorum olacak. Cok afedersiniz ama buyuk abdestinizi yaparken problem yaşıyor musunuz? Ben çok zorlanıyorum, agrı oluyor.. dogum yapali 6 gun oldu ama bu normal mi? Daha once hic boyle bir sikintim yoktu. Hayir yani normal doğum olsa basur olustu diyecgim ama o da yok.. sizlerde durum nedir acaba?

Benim hamileligin son haftasi basur sikayetim olmustu.
O yuzden biraz zorlandim ama agri sezaryenle ilgili degildi yani.
Basurda cok sukur gebeliktendi,gecti.

Dusa girmeyi 1 hafta yasakladi malesef ameliyat sonrasi

Gittim doktora pansuman yapıldı stanc koydu oraya kuru kalmasi gerekiyormus Allahtan bisey yokmus

Aslinda duş seni ayaga diker biliyor musun :) cok iyi geliyor.Resmen merhem gb vucuduna degdikce iyilestiriyor sanki.Sütünede iyi gelir.
Esim hastaneden eve gelince dusa girerken kullanacagim banttan 2 tane almisti iyi ki almis,o bahsettigim az bi yerde sorun olunca bende yine bant yapistirip dus almistim.Dustan sonra cikariyorsun zaten yine.

Kızlar ne sorcam, epidural ya da spinal olanlar hastanede kaç gün yatılıyor? Cuma sezeryan olacağım, ne zaman çıkartırlar hastaneden?

Kızlar ne sorcam, epidural ya da spinal olanlar hastanede kaç gün yatılıyor? Cuma sezeryan olacağım, ne zaman çıkartırlar hastaneden?

Bende Cuma gunu sabah olmustum.
Ertesi gun doktorum sordu cikmak istemedim,pazar sabahi cikis yaptik

Benim pansuman yapılmadı da dün duş aldım, salı günü kontrolüm var. Sanırım yapıştırma bir dikiş yapmışlar sadece uç kısımları acıyor. Kanama kontrolü için bastırmışlardı o zamanki acı var hala dikişimin üst tarafında.

Lansinoh sürüyorum ben de ama tam geniş alamıyor göğsümü ağzına. Bakalım daha 3.gün bugün çok ilerlemeden durur bizim de inşallah.
Ilk zamsnlar yara olacakmis gibi agriyor ama yara olmuyor benim oyle oldu

Back
X