2018 Ekim Anneleri

Ya tek kalmak inan cok daha iyi geliyor. Herkes farkli dusunebilir ama ben mesela 1 yasinda kizim da olmasina ragmen esime hadi sen git diyorum. Cnku gerckten evde ne kadr az o kadr iyi benm icin. Belli bi duzen olusturyosun ve uymasi daha kolay oluyor. Tabi esim elim ayagim orasi ayri. Ama yanimzdakiler de sikiliyo yada konusyo ve bu bize gercktn iyi gelmeyeblyr. Senin nazini en cok gerckten kim cekiyosa onunla daha cok paylasim yap derim..
Bu arada bende once gobek baginin dusmesini sonra 40in cikmasini ve hatta sonra ilk 4 ayin gecmesini istyrm:)))) boyle iyice kendilerine gelince cokk ama cookk daha guzeller.. ay simdide ayri guzeller ama kokulari aglamalari :))
Aglamalarini yada baska seyleri cok cok takmamaya daha cok tadini cikarmaya da calisabilirsn. Hersye iyi tarafndan bakmak iyi gelebilir
Evet tek daha iyiyim ve bana iyi gelen kimse yok şuan eşimden başka bu süre zarfında kimseyi istemiyorum en güzeli benim için şuan bu

Bende buyugune agliyorum :)
Oyun oynamak istiyor beklemek zorunda kaliyor.Aksam uykusu geliyor beni bekliyor.Ona bakinca nedense bi icim burkuluyor eski gunlerimizi dusunuyorum kostururken parkta,cok gezerdik fln.Yazarken bile gozlerim doluyor :)
Gececek diyorum bakalim.Kardesini severken ona da ayri duygulaniyorum.

Kırma konusu yok sadece o konuda genelde once susmayo tercih ederim sonrada bi sinir geciyor yumusuyor,ill gerginlik olmuyor.
Hormonlarinda etkisi var.Bu kadar degisiminde.Kolay degil.
Saril anacigina kusuruma bakma de canim,sende onun yavrususun sonucta ❤
Ya büyüğe ben şimdiden ağlamaya başladım :( Sanki dışlanacakmış gibi hissediyorum sürekli.Ne çok şımartmak istiyorum ne küçüğü severken yalnız kalmasını.Düşününce bile kötü oluyorum ya ;((

Bugün kontrolüm vardı 37+2 yiz 3300 gr kilosu boyu 49 cm. Daha vakit var bu hızla giderse normal doğum zor dedi.
Geçen hafta 2800 idi bir haftada 3300 e çıkması çok fazla geldi. Ama doktorum da söyledi bebeğin duruşundan değişebiliyormuş. Artı eksi, bu tam kesin kilosudur diyemezmişiz :KK64:Kafalar karıştı. 3800 e kadar normal doğabiliyormuş...
Kesinlikle kilo değişiyor canım ya.Bizim geçen Pazartesi 2980 çıktı.Bu pazartesi 2830.Sanırım ben açlıktan bira bebişi yedim :))

Slm annişler ben bebeğimi kucağıma aldım çok şükür:dua::nazar:Darısı sizlere sağlıkla alın kucağınıza sizde 3.450 gram 52 cm bebişim mis kokulu yavrum abiside çok sevdi:KK200:
GöÜn Aydın canım çok sevindm.Abisi için ayrı sevindim.Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş artık

Ben zaten kimseye birşey sormuyorum sorma fırsatıda vermiyorlar sürekli bir tavsiye aynı tavsiyeyi günde 10 kere alma her emzirmede gece sakın uyuma öyle değil böyle tut elini bas makas yap heleki çocuk doymuyor lafından bıktım sütüm pantolonuma kadar akıp ıslatıyor kızım emerken boğuluyor kadın hala doymuyor diyor yüzüne doğru sıktım en son bu ne diye biraz sesi kesildi zorla edepsizlik yaptırıyorlar ..

:KK53:cok iyi yapmissinnnn
Makas gb tut diyen kaldi mi hala ya onu da mi ogrenememisler haaaala,ısrarla :)
Valla zor insanlar.Eskilerde daha cok galiba bu ve tek dogru kendileri gb dusunmeleri cok yanlis insanlarin.

Ya büyüğe ben şimdiden ağlamaya başladım :KK43: Sanki dışlanacakmış gibi hissediyorum sürekli.Ne çok şımartmak istiyorum ne küçüğü severken yalnız kalmasını.Düşününce bile kötü oluyorum ya ;((

Aynen son ay daha da vurmustu bana da sorular sorular :) bide bayaa yavaslayinca oyunlarda kisitlanmisti.Kardesim dogunca kosacaz eskisi gb ne guzeldi di mi derdi kizim,agliyordum sonra dusunup dusunup cok mu uzuluyor diye.

Allah kolayligini veriyor inan.Konusup anlatip yaptikca bence buyugundeki merhametide sekillendiriyoruz.Cok sey ogreniyorlar.
Ben buyugu konusunda ne kadar hassas oldugumu hep dile getirmistim dikkat etmelerini soylemistim.Sagolsunlar yanimizda olanlar fln dikkat etti hastanede de.Evde daha kolay ve sakin oluyorlar.Birileri geldikce biraz simariyorlar ama o da zaten oncedende olan bisy.
Dengeleniyor hic sikma canini❤

iyilik_guzellik iyilik_guzellik geranio geranio kizlar hic birsey onceden planlanan gibi olmuyormus :)
Bende diyordum kundak battaniye...vs ama olmuyormus oyle :) zeynep 5 günlük olmasina ragmen kendine has ozellikleri var cok enteresan mesela asla kundak sevmiyor sıkı sıkı sarsan bile elleri dışarıcikmadan uyumuyor. Siz onu degil o sizi şekillendirecek emin olun. Aksam gaz sancimiz vardi 2 saat kadar uğraştık zor uyudu şimdi o nasil isterse o
Biz onlara uyacaz haklisin:)

Merhaba kızlar..
Henüz geçmişi okuyamadım. 8 Ekimde kızımı kucağıma aldım. 3500 gr 49 cm. Doktor 3 kg geçmez diyordu, kendisi de şaşırdı :)
Sezaryen ağrıları ve meme yaraları hayatımı kabusa çevirdi.. Meme kanıyor sürekli. Silikon ucla emzirmeye çalışıp aynı zamanda sütümü sağıyorum. Uyku sürem günde 3 saati geçmiyor

Merhabalar ben çok aktif olamasam da yazılanları elimden geldiğince okumaya çalışıyorum biz bugün 39+1 olduk 36. Haftanın başında ufak bir kanamam olmuştu o yüzden hepimiz kaç haftadır doğdu doğacak diye tetikteyiz ama bebişimin hiç gelmeye niyeti yok gibi ben de insanların sorularından çok çok sıkıldım gelişimi de önde deneyimli annelerden daha önce denedikleri doğumı tetikleyici tavsiyeleri var mı ögrenmek istedim

Bende aileler yanimdayken onlardan cok tepki aliyodum ama yinede bildgimi okudum. Cok giydirmk terletmek daha kotu aslnda..
Hatta daha komigini soyliyim. Dun cocugu uyutup salona getirdim sabah. Hep yatak odamda oturuyorum ayip olmasin diye. Kahvaltiya sucuk pisirmisler. Parmagimi sucugun yagina banip bebegin agzina surecekmisim. Kokmus cani istermis. :kızgın:
Hamile degil ya bu bebek. 3 gunluk bebege sucuk yedircez.

Ben zaten kimseye birşey sormuyorum sorma fırsatıda vermiyorlar sürekli bir tavsiye aynı tavsiyeyi günde 10 kere alma her emzirmede gece sakın uyuma öyle değil böyle tut elini bas makas yap heleki çocuk doymuyor lafından bıktım sütüm pantolonuma kadar akıp ıslatıyor kızım emerken boğuluyor kadın hala doymuyor diyor yüzüne doğru sıktım en son bu ne diye biraz sesi kesildi zorla edepsizlik yaptırıyorlar ..
Maşalllah canim.Rabbim sağlikla büyutmeyi nasip etsin.canim ben sana bisey soracam.benim sutüm çok az.daha dogrusu cikmiyor bile.3 gün oldu sezeryan olali.nasil çogaltabilirim.nasıl ćikmasini saglayabilirim.acilmadi sanki gığsüm..yardimci olursan cok sevinirim.

Günaydın arkadaslar
Benim bu gece adet sancısına benzer uzun uzun sancılarım oldu sabah baktım nişan gelmiş az az gelmeye devam etti biraz kan brlirgin di mukusla beraber ama durdugu için panik yapmadım. Size sorum; acaba nişan dan sonra ne zaman doğumunuz başladı şu an çünkü baslayan bi sancı yok bir de benim hep kadıklarım agrıyor hafif hafif erkek çocuk sancısı belden olur diyorlar hep çevremde ben de bele odaklanıyorum belde bişey yok acaba kasıktan başladığı da oluyor mu ???? Tesekkürler

Merhaba kızlar..
Henüz geçmişi okuyamadım. 8 Ekimde kızımı kucağıma aldım. 3500 gr 49 cm. Doktor 3 kg geçmez diyordu, kendisi de şaşırdı :)
Sezaryen ağrıları ve meme yaraları hayatımı kabusa çevirdi.. Meme kanıyor sürekli. Silikon ucla emzirmeye çalışıp aynı zamanda sütümü sağıyorum. Uyku sürem günde 3 saati geçmiyor
lansinoh lanolin krem kullanıyor musunuz?

Merhaba kızlar..
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün :) Hepsi zamanla geciyormus Insallah bir an önce kesilir ağrıların tadını çıkartmaya başlarsın.
Hatta daha komigini soyliyim. Dun cocugu uyutup salona getirdim sabah. Hep yatak odamda oturuyorum ayip olmasin diye. Kahvaltiya sucuk pisirmisler. Parmagimi sucugun yagina banip bebegin agzina surecekmisim. Kokmus cani istermis. :kızgın:
Yok daha neler şaşırmış olmalılar. Ben bu yüzden çocuğu nasıl emanet edeceğim başkasına onu düşünüyorum :/
Günaydın arkadaslar
Benim bu gece adet sancısına benzer uzun uzun sancılarım oldu sabah baktım nişan gelmiş az az gelmeye devam etti biraz kan brlirgin di mukusla beraber ama durdugu için panik yapmadım. Size sorum; acaba nişan dan sonra ne zaman doğumunuz başladı şu an çünkü baslayan bi sancı yok bir de benim hep kadıklarım agrıyor hafif hafif erkek çocuk sancısı belden olur diyorlar hep çevremde ben de bele odaklanıyorum belde bişey yok acaba kasıktan başladığı da oluyor mu ???? Tesekkürler
Doktoruna danış bence süresi ağrı türü herkeste aynı olmayabilir diye düşünüyorum.

Ay yok artık bunu kim söyledi sana hayatım da duymadım böyle bişey.

Merhaba kızlar..
gecmis olsun ve gozun aydin canim nasildi hastane kac gun kaldiniz olumlu olumsuz bisey oldumu

Back
X