Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar doktora gittim bugun 6 haftalik olmus gecen hafta kesem 8mm bugun 28 mm dedi doktor kalp atisinida duyduk darisi hepinize insalah ilk bebegimde donukdum ne olduguni biomedgm icin ay bundan gozyaslarim hemen hazr kalp atisi duyar duymaz akti
Kizlar doktora gittim bugun 6 haftalik olmus gecen hafta kesem 8mm bugun 28 mm dedi doktor kalp atisinida duyduk darisi hepinize insalah ilk bebegimde donukdum ne olduguni biomedgm icin ay bundan gozyaslarim hemen hazr kalp atisi duyar duymaz akti
Ya maşallah subhanallah rabbim bizlerede nasip etsin inşallah çok sevindim 6 haftalıkmıısınız tam kalp atışlarını erken görmüşsünüz karından mı bakıldı acaba vajinalmi darısı bizlere inşallah
Çok sevindim canım ya kendime olmuş gibi sevindim :) ben de dün gittim 5 haftalık dedi, 3 mm lik kesemiz 12 mm olmuş haftaya kontrolüm var inş bende duyarım küçük kalbimin atışını bana hep karından ultrasonla baktı sen de karından belli oldu mu hemen