2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Evet ıyıce stres oldum sana 30 eylul vermıs test gununu bana 2 ekım ama bende 30 eylul yaparım heralde 2.gun embrıyosu 9.gunde kan vermıstım cıkmıstı 94 gbı bısey sonra kaybettım malesef.buda dıyorum bellı aslında sonuc ama cesaretım yok ıdrarda baktınmı bakmayı dusunuyomusun canm
elimde erken gebelık testı var ama hıc cesaret edemıyorum:)
baksan cıkar diyor cogu kişi ama cesaretım yok acıkcası
bana 10 gun sonra kan testı dedi dr.
sende belırtı var mı?

Cnmmm detaylı ilk günden beri belirtilerini bizler için yazarmısın??[/QUOTE
elimde erken gebelık testı var ama hıc cesaret edemıyorum:)
baksan cıkar diyor cogu kişi ama cesaretım yok acıkcası
bana 10 gun sonra kan testı dedi dr.
sende belırtı var mı?
yanyapsana neolcak ben olsam çoktan yapmıştım 5.gun embrıyosu oldugu ıcın artık cıkar dıye dusunuyorum bende.şöyle düşün çıkarsa sevınırsın çıkmazsa erken sonucta umudunu kaybetmezsın daha gününe var sonuçta
Belırtı ılk gunler bel agrım oldu cok fazla bacagma vuruyodu sonra kasıga gecti dün az bi leke geldı emin olamıyorum ama dün itibariyle herşey kesildi aget olacak gbı hissediyorum kendımı

yanyapsana neolcak ben olsam çoktan yapmıştım 5.gun embrıyosu oldugu ıcın artık cıkar dıye dusunuyorum bende.şöyle düşün çıkarsa sevınırsın çıkmazsa erken sonucta umudunu kaybetmezsın daha gününe var sonuçta
Belırtı ılk gunler bel agrım oldu cok fazla bacagma vuruyodu sonra kasıga gecti dün az bi leke geldı emin olamıyorum ama dün itibariyle herşey kesildi aget olacak gbı hissediyorum kendımı
bende çarpıntı olustu sürekli düşünmekten kalbim yerınden cıkacak gibi.
evet oyle de düşünülebilir ama
5 senedir negatif gormeye alıstım bayılırım falan pozitif cıkarsa:D

Bende cok belırtı yok ya sadece acayip sıcak vucudum
suan herkes kazak hırka ıle ben kısacık kısa kollu elbıse ıleyım:)
belkı aksam yaparım bılemıyorum

yaptım sımdı erken gebelık testını
6. gunumde yaptım koca bır tekçizgi

resimden bellı olmuyor
bugun 6 . gunum
cekmeye calıstım da net cıkmıyor
ama 5 senedır hıc boyle sılık ıkıncı cızgıyı bıle gormedım .
yarın kan verıcem cuma cıkar sonuc
Eğer çatlatma iğnesi falan olmadıysan sonuç doğrudur canım erken gebelik testleri doğru sonuç veriyor.. inşallah doğrudur ben yinede hayırlı olsun bebişin diyeyim :))

Back
X