2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Kızlar ya ben estrofem e basladım baslayalı suratımda devasa sivilceler çıktı.. Ucu da yok ama dokununca çok acıyor.. Kist gibi kocaman kocaman suratım berbat halde ... doktoru arasam mı ya ??

Cnmmm detaylı ilk günden beri belirtilerini bizler için yazarmısın??
Kasıklarımdaki uyuşma karıncalanma sızlama hissi hep devam etti. Mide bulantım devamlı değil ara ara oldu. Özellikle 10. Gün 2 saat fena bulandı. Son 1-2 gündür koku hassasiyetim var. Bel ağrısı nadir oldu. Regl ağrısı hiç olmadı.

bende çarpıntı olustu sürekli düşünmekten kalbim yerınden cıkacak gibi.
evet oyle de düşünülebilir ama
5 senedir negatif gormeye alıstım bayılırım falan pozitif cıkarsa:KK70:

Bende cok belırtı yok ya sadece acayip sıcak vucudum
suan herkes kazak hırka ıle ben kısacık kısa kollu elbıse ıleyım:)
belkı aksam yaparım bılemıyorum
Test günü yap..Sakın önce yapma canım..Sonra stres yapılıyor oda sonucu etkiliyebilir.Aman aman her şey zamanında olsun.

Bende bugün yani transferin 9. Günü kan testi yaptırdım sonucuma baktim simdi 86 çıkmış:dua::dua::dua:Rabbim uzun ve mesakkatli bu yolda bir adım daha öteye götürdü şükürler olsun. Daha yolumuz uzun hepimize Allah kolaylık versin tüm adımları hayırlısıyla gecip evlatlarimizla bulusmayi nasip etsin :dua::dua::dua:
Hayırlı ugurlu olsun canım sağlıkla kavuş bebişine

Bende bugün yani transferin 9. Günü kan testi yaptırdım sonucuma baktim simdi 86 çıkmış:dua::dua::dua:Rabbim uzun ve mesakkatli bu yolda bir adım daha öteye götürdü şükürler olsun. Daha yolumuz uzun hepimize Allah kolaylık versin tüm adımları hayırlısıyla gecip evlatlarimizla bulusmayi nasip etsin :dua::dua::dua:
Hayırlı ugurlu olsun gözün aydın cnmmm:anneadayı::emir_bebek::nazar::nazar::nazar: bugün ne kadar çok güsel haberler aldık hamişlerle doluuuu bi topikkkk oldukkk:halay:

Back
X