2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Geçmedi canım 4 gün var.
Arada bir kasıklarda batma oluyor o kadar birşey hissetmiyorum başka
Normal o zaman cnm benim de şimdi bişeyim yok adet günümde ağrım oldu geçti o da.. ben de yarın kan vercem 2 kat artışı var mı diye... yoksa kimyasal yada sağlıksız oluyormuş

Normal o zaman cnm benim de şimdi bişeyim yok adet günümde ağrım oldu geçti o da.. ben de yarın kan vercem 2 kat artışı var mı diye... yoksa kimyasal yada sağlıksız oluyormuş

Inşallah artar canım bebeğin seninle merak etme;)
Dua et bizim için de olur mu emeklerimizin karşılığını alalım..

Evet canim test günüm 28 inde o şekilde gün verdiler.
Ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum normal mi bilmiyorum saatler bile geçmiyor gitgide sabırsızlanıyorum.
Bende de belirti YÖK canım ya
Sadece ateş basması var
Bennde kendimi hiç hamile hissetmıyorum
İnsallah sen de hamilesindir

Kaçıncı gününde kan vermiş olacaksın canım
Benim yarın 7. Günüm
Versem mi ki ben de
Silik çizgi bugun çıktı bende
Erken gebelik testinde

Ya ben bi gün bakmıyorum hamisler çoğaliyo Allahım bu ne güzel mesajlar yarabbi sana şükürler olsun ne bereketli bi eylül ayı. Maşallah sübhanallah. Ya ben sizi yerim. Çok mutlu oldum hepiniz bir gün anne olacaksınız hepiniz bir gün buraya yazacaksınız sabredin dua edin bekleyin Allahım yar ve yardımcınız olsun.

Ben grip oldum fenalardayim çok halsizim ve boğazım şiş iştah yok. Dua edin yada tavsiyede bulunun ne edicüğük bilmiyim

Geçmiş olsun hemen iyileşş :hasta:

Kaçıncı gününde kan vermiş olacaksın canım
Benim yarın 7. Günüm
Versem mi ki ben de
Silik çizgi bugun çıktı bende
Erken gebelik testinde
Benim yarın 12.günüm kanaman yoksa bekle derim zaten gününde yine vermek zorunda kalacaksın.. yani durumun ilerleyişini görmek için daha ileriki tarihlerde kan vermek daha iyi..

Inşallah artar canım bebeğin seninle merak etme:KK66:
Dua et bizim için de olur mu emeklerimizin karşılığını alalım..
Herkes için herzaman dua ediyordum cnm hala da ediyorum.. Benim önceden olan düşüğüm var daha doğrusu kalp atışı olmayıp kürtaj oldum.. o yüzden sağlıklı ilerleyecek mi bilmiyorum sevinemedik daha yani

Herkes için herzaman dua ediyordum cnm hala da ediyorum.. Benim önceden olan düşüğüm var daha doğrusu kalp atışı olmayıp kürtaj oldum.. o yüzden sağlıklı ilerleyecek mi bilmiyorum sevinemedik daha yani
Düşük İÇİN birsey kullanmış mıydın canım öncekinde
Kanında pıhtılaşma falan var Mİ?

Anladım canım
O zaman bekleyeyim az daha
Sen baya iyi sabretmıssın :)
Yani olacağı varsa oluyor insan işin içinde uzun süre olunca böyle oluyor galiba :) yani bir de bütün merkezler tahlilleri 10-14 arası günlerde istiyor erken yapılacak olsa ona göre belirlenirdi demek ki en erken o tarihlerde belli oluyor kanda

Hangisini oluyorsun
Bende de var
Hibor kullanıyorum
Gebelik boyunca kullanılıyor mu Kİ bu ilaçlar
Pıhtılaşma durumuna göre değişiyor cnm ama ilk 3 ay genelde kullanılıyor.. clexane yazdılar yokmuş oksapar verdiler. Şimdi tekrar clexane gelmiş ona geçtim içeriği aynıymış ama

Pıhtılaşma durumuna göre değişiyor cnm ama ilk 3 ay genelde kullanılıyor.. clexane yazdılar yokmuş oksapar verdiler. Şimdi tekrar clexane gelmiş ona geçtim içeriği aynıymış ama
Hım hibor benim cok Canımı yakıyor
Resmen ağlıyorum vurduktan sonra

Back
X