- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 44
- Konu Sahibi cocukoloji
Beni sen gaza getirdin dimi öğlen :)Benım 6 yarın yapıcam ıns 7. Gunde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni sen gaza getirdin dimi öğlen :)Benım 6 yarın yapıcam ıns 7. Gunde
Mutlaka bizede haber et merak ederizBenım 6 yarın yapıcam ıns 7. Gunde
Valla kuzu ınternetten sığarıs verdım 5 li test bugun gelıcek dıye bekledım gelmedı ondan sana da yap dedım aynı gunya sen yapmıs oldun ben kaldımBeni sen gaza getirdin dimi öğlen :)
Ya şu hayalet çizgiyi at bi gorebılcekmıyız meraktan olcem cokmu sılık bı at bakım gormeye calısayımBeni sen gaza getirdin dimi öğlen :)
Bennde adet olacak gibiyim her anKızlar ya adet olacak gbıyım adetten once karnım guruldar aynıları basladı sancımda var ozellıkle hamıleler belırtılerınız arasında varmıydı
Silik canımYa şu hayalet çizgiyi at bi gorebılcekmıyız meraktan olcem cokmu sılık bı at bakım gormeye calısayım
Canım dün test sonucum geldi sonuc 50 cıkmış yani hamileyim. Ama bugün akşama doğru kahveringi lekelenmem oldu doktorumu aradım normal dedi. utrogestanı günde üc kere iki tane almamı söyledi. Cumayı beklememi söyledi Cuma tekrar kan vericem Korkuyorum !! Sizce ne yapmalıyım ? Dua edin nolurr.cocukoloji A Ayperi1453 24 eyluldeymıs sonucu onun karsısı bos test yapmadımı hala gerıye 4 kişi kalıyo listede
![]()
Iyı o da gorduyse ozman var bıseyler ınsallahSilik canım
Arkadaşıma attım çok anlayamadı ama yanıma uğra DEDİ iş çıkışı gittim baya çizgi var DEDİ :)
Fotoda net değil ama eve geceyim atarım
Buyurun :)Ya şu hayalet çizgiyi at bi gorebılcekmıyız meraktan olcem cokmu sılık bı at bakım gormeye calısayım
Kacıncı gun embrıyosuydu canm degerınde skıntı yok onemlı olan ıkıye katlaması ıns katlar canım stres yapma uzan ablam 3 ay boyunca normal adet olur gbı kanaması oldu cok sukur hıcbısey olmadıCanım dün test sonucum geldi sonuc 50 cıkmış yani hamileyim. Ama bugün akşama doğru kahveringi lekelenmem oldu doktorumu aradım normal dedi. utrogestanı günde üc kere iki tane almamı söyledi. Cumayı beklememi söyledi Cuma tekrar kan vericem Korkuyorum !! Sizce ne yapmalıyım ? Dua edin nolurr.
Benimde adet zamanı öyle olur. Yine oldu aynı şekilde guruldama ama adet olmadımKızlar ya adet olacak gbıyım adetten once karnım guruldar aynıları basladı sancımda var ozellıkle hamıleler belırtılerınız arasında varmıydı
İdrar testi yaptım sabah böyleCanım dün test sonucum geldi sonuc 50 cıkmış yani hamileyim. Ama bugün akşama doğru kahveringi lekelenmem oldu doktorumu aradım normal dedi. utrogestanı günde üc kere iki tane almamı söyledi. Cumayı beklememi söyledi Cuma tekrar kan vericem Korkuyorum !! Sizce ne yapmalıyım ? Dua edin nolurr.
Allah senı neyapmaya kız bıde hayalet dıo onu gormeyenın kör olması gerekıyo hayırlı ugurlu olsun canımm hadı gozun aydınBuyurun :)
Ins bende olmam cok moralım bozulmustu tamam dedım oluyorumBenimde adet zamanı öyle olur. Yine oldu aynı şekilde guruldama ama adet olmadım![]()
5. Gün embriyosuydu canım inşAllah bişey olmazKacıncı gun embrıyosuydu canm degerınde skıntı yok onemlı olan ıkıye katlaması ıns katlar canım stres yapma uzan ablam 3 ay boyunca normal adet olur gbı kanaması oldu cok sukur hıcbısey olmadı
Baya net canım allahın ıznıyle hıcbısey olmaz stres yapma yeterkıİdrar testi yaptım sabah böyle
Walla benim aşırı adet belirtilerim vardı 9.gün adet olcam diye ağladım baya bi.. sen üzme kendini cnm inşallah güzel sonuçlar alırsın..Ins bende olmam cok moralım bozulmustu tamam dedım oluyorum