2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Kızlar ya adet olacak gbıyım adetten once karnım guruldar aynıları basladı sancımda var ozellıkle hamıleler belırtılerınız arasında varmıydı

Ya şu hayalet çizgiyi at bi gorebılcekmıyız meraktan olcem cokmu sılık bı at bakım gormeye calısayım
Silik canım
Arkadaşıma attım çok anlayamadı ama yanıma uğra DEDİ iş çıkışı gittim baya çizgi var DEDİ :)
Fotoda net değil ama eve geceyim atarım

cocukoloji cocukoloji A Ayperi1453 24 eyluldeymıs sonucu onun karsısı bos test yapmadımı hala gerıye 4 kişi kalıyo listede :dua:
Canım dün test sonucum geldi sonuc 50 cıkmış yani hamileyim. Ama bugün akşama doğru kahveringi lekelenmem oldu doktorumu aradım normal dedi. utrogestanı günde üc kere iki tane almamı söyledi. Cumayı beklememi söyledi Cuma tekrar kan vericem Korkuyorum !! Sizce ne yapmalıyım ? Dua edin nolurr.

Eklentiler

• 313C125C-F50F-48E6-B1C2-D9DE455646D8.webp
    313C125C-F50F-48E6-B1C2-D9DE455646D8.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 75
Canım dün test sonucum geldi sonuc 50 cıkmış yani hamileyim. Ama bugün akşama doğru kahveringi lekelenmem oldu doktorumu aradım normal dedi. utrogestanı günde üc kere iki tane almamı söyledi. Cumayı beklememi söyledi Cuma tekrar kan vericem Korkuyorum !! Sizce ne yapmalıyım ? Dua edin nolurr.
Kacıncı gun embrıyosuydu canm degerınde skıntı yok onemlı olan ıkıye katlaması ıns katlar canım stres yapma uzan ablam 3 ay boyunca normal adet olur gbı kanaması oldu cok sukur hıcbısey olmadı

Kızlar ya adet olacak gbıyım adetten once karnım guruldar aynıları basladı sancımda var ozellıkle hamıleler belırtılerınız arasında varmıydı
Benimde adet zamanı öyle olur. Yine oldu aynı şekilde guruldama ama adet olmadım ;)

İdrar testi yaptım sabah böyle

Eklentiler

• 0492AE74-4F71-48D5-9B2A-CCFFE761CD78.webp
    0492AE74-4F71-48D5-9B2A-CCFFE761CD78.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 71
Back
X