2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Herkese merhaba :KK39:Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin insallah. Benim 17 Eylül pazartesi günü dondurulmuş 5. gun 2 adet embriyo transferim oldu. 2. Denemem. Test günüm 27 Eylül. Bende sizin gibi sabırla güzel haberi bekliyorum ve karın şisligi gaz ve cok hafif kasık ağrısı dışında bir belirtim yok. Zorlandığım için de hissediyor olabilirim:olamaz:

Herkese merhaba :KK39:Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin insallah. Benim 17 Eylül pazartesi günü dondurulmuş 5. gun 2 adet embriyo transferim oldu. 2. Denemem. Test günüm 27 Eylül. Bende sizin gibi sabırla güzel haberi bekliyorum ve karın şisligi gaz ve cok hafif kasık ağrısı dışında bir belirtim yok. Zorlandığım için de hissediyor olabilirim:olamaz:
Hoşgeldin arkadaşım aramıza, Hadi bakalım hayırlısı ile seninde güzel haberlerini burdan duyuralım:dua::dua::dua: senide listemize ekliorum ilk sayfaya...

Kizlar bugun 8. Gunum eczaneden tahlil aldim simdi yapsam cikar mi yoksa sabah ilk idrarla mi yapsam yaa
Kaçıncı gün embriyosu canım? Eğer 5.günse çıkar diye biliyorum ama ben idrar testlerine güvenmiyorum ancak erken testlerden aldıysan sanırım onlarda çıkıyormuş..

Güzel haberlerini alırız inşallah:))

Kaçıncı gün embriyosu canım? Eğer 5.günse çıkar diye biliyorum ama ben idrar testlerine güvenmiyorum ancak erken testlerden aldıysan sanırım onlarda çıkıyormuş..
Dondurulmus 5. Gun embriyosu cnm erken testlerden almadim valla normal test cesaret edemiyorum acikcasi benimde pek guvenim yok ama....

Dondurulmus 5. Gun embriyosu cnm erken testlerden almadim valla normal test cesaret edemiyorum acikcasi benimde pek guvenim yok ama....
Canım bana ilaç kullanım şeması diye 4 sayfalık ilaçları nasıl kullanmam gerekiyor gün gün yazıp elime verdiler o kâğıtta transferim 20 kasım test günüm 29 kasım yazıyor yani 9.gün öğreneceğim sonucumu inşallah.. benim embriyolarda 5.gün.. yani seninde test günün yarın oluyor direkt kan testi ver bence.. inşallah pozitif çıkacak güzel düşün..

Normal testlerdede bazılarında 9.günde çıkmaya silik başlıo böle çok gördüm,
Kızlar şunu sölim bn teste çıkıoyorsa eger kesin hamilesinizdir, jiö görmedim idrarda pozitif kanda negatif olanı cnmm...

Kızlar inanamıcaksınız ama 3. Gün idrar testinde ruh gibi 2. Çizgi çıktı, görmek için kendini zorluyodun. Hayal görüyorum sandım 4. Gün tekrar yaptım, çizgi silik ama daha belirgin oldu. Bugün yani 6. Günümde tekrar yaptım 2 katı koyulaşmıştı. Kan testinden önce yazmıcaktım ama dayanamadım, sevinmeye korkuyorum, kendimi napayım bilmiyorum inanın..

Eklentiler

• 795741F4-F107-46E6-9018-05B40F302DB9.webp
    795741F4-F107-46E6-9018-05B40F302DB9.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar inanamıcaksınız ama 3. Gün idrar testinde ruh gibi 2. Çizgi çıktı, görmek için kendini zorluyodun. Hayal görüyorum sandım 4. Gün tekrar yaptım, çizgi silik ama daha belirgin oldu. Bugün yani 6. Günümde tekrar yaptım 2 katı koyulaşmıştı. Kan testinden önce yazmıcaktım ama dayanamadım, sevinmeye korkuyorum, kendimi napayım bilmiyorum inanın..
Aaa erken gebelik testi değil mi bu:)) hayırlı olsun canım benim bence sevinmelisin çünkü dondurulmuş embriyo transferi oldun yani çatlatma iğnesinin etkisi olmamış oluyor:))

Hay maşallah ne sabirsizsin gülüm dayanamadın dimi:KK45: ya bende hiç cesaret yok ben korkuyorum test falan yapmaya ama sen şimdi bana cesaret verdin ya bariz iki çizgi ben burdayım diyo:halay::halay::halay: inşallah doğrudur inşallahhhhh hamişsindir

Kizlar bugun 8. Gunum eczaneden tahlil aldim simdi yapsam cikar mi yoksa sabah ilk idrarla mi yapsam yaa
Sabahki idrarinla yap inşallah çiğ çizgi çıkar dayanamdiniz yapiyosnz dimi bende o cesaret yok bekliycem napim. Sizden güzel haberler bekliyorum hadi bakalım güldürdün yüzümuźu

Back
X