- Konu Sahibi cocukoloji
Aminnn cnmmm hamişşşşş bi topikkkk olucaz rabbin eliyleeeeinşallah sorunsuz geçer transferin canım.. topikteki herkes sırasıyla hayırlısı ise güzel haberler versin:))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn cnmmm hamişşşşş bi topikkkk olucaz rabbin eliyleeeeinşallah sorunsuz geçer transferin canım.. topikteki herkes sırasıyla hayırlısı ise güzel haberler versin:))
Hoşgeldin arkadaşım aramıza, Hadi bakalım hayırlısı ile seninde güzel haberlerini burdan duyuralımHerkese merhabaRabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin insallah. Benim 17 Eylül pazartesi günü dondurulmuş 5. gun 2 adet embriyo transferim oldu. 2. Denemem. Test günüm 27 Eylül. Bende sizin gibi sabırla güzel haberi bekliyorum ve karın şisligi gaz ve cok hafif kasık ağrısı dışında bir belirtim yok. Zorlandığım için de hissediyor olabilirim
![]()
Bende rahim dinlermedeyim kasımda benim transferim:))Benim henüz belli değil canım rahim dinlendirmedeyim birdahaki ay olacak
Kaçıncı gün embriyosu canım? Eğer 5.günse çıkar diye biliyorum ama ben idrar testlerine güvenmiyorum ancak erken testlerden aldıysan sanırım onlarda çıkıyormuş..Kizlar bugun 8. Gunum eczaneden tahlil aldim simdi yapsam cikar mi yoksa sabah ilk idrarla mi yapsam yaa
Güzel haberlerini alırız inşallah:))Herkese merhabaRabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin insallah. Benim 17 Eylül pazartesi günü dondurulmuş 5. gun 2 adet embriyo transferim oldu. 2. Denemem. Test günüm 27 Eylül. Bende sizin gibi sabırla güzel haberi bekliyorum ve karın şisligi gaz ve cok hafif kasık ağrısı dışında bir belirtim yok. Zorlandığım için de hissediyor olabilirim
![]()
Dondurulmus 5. Gun embriyosu cnm erken testlerden almadim valla normal test cesaret edemiyorum acikcasi benimde pek guvenim yok ama....Kaçıncı gün embriyosu canım? Eğer 5.günse çıkar diye biliyorum ama ben idrar testlerine güvenmiyorum ancak erken testlerden aldıysan sanırım onlarda çıkıyormuş..
Canım bana ilaç kullanım şeması diye 4 sayfalık ilaçları nasıl kullanmam gerekiyor gün gün yazıp elime verdiler o kâğıtta transferim 20 kasım test günüm 29 kasım yazıyor yani 9.gün öğreneceğim sonucumu inşallah.. benim embriyolarda 5.gün.. yani seninde test günün yarın oluyor direkt kan testi ver bence.. inşallah pozitif çıkacak güzel düşün..Dondurulmus 5. Gun embriyosu cnm erken testlerden almadim valla normal test cesaret edemiyorum acikcasi benimde pek guvenim yok ama....
Bncede garanti olsun cnm sabah ilk idrarla yap bncede..Kizlar bugun 8. Gunum eczaneden tahlil aldim simdi yapsam cikar mi yoksa sabah ilk idrarla mi yapsam yaa
Normal testlerdede bazılarında 9.günde çıkmaya silik başlıo böle çok gördüm,Dondurulmus 5. Gun embriyosu cnm erken testlerden almadim valla normal test cesaret edemiyorum acikcasi benimde pek guvenim yok ama....
Cümlemizin insallah.Güzel haberlerini alırız inşallah:))
Rabbin eliyle güsel hayırlı haberler beklioruzBenbirdost ve
cocukoloji canlarim sabah ins ilk idrarimla yaparim hbr ederim cok dua edin hic bisey hissedemiyorum cunku ins pozitifi bende yasarim
Dua ediyorum kuzum inşallah sabah senin güzel haberinle güne başlarız:))Benbirdost ve
cocukoloji canlarim sabah ins ilk idrarimla yaparim hbr ederim cok dua edin hic bisey hissedemiyorum cunku ins pozitifi bende yasarim
Aaa erken gebelik testi değil mi bu:)) hayırlı olsun canım benim bence sevinmelisin çünkü dondurulmuş embriyo transferi oldun yani çatlatma iğnesinin etkisi olmamış oluyor:))Kızlar inanamıcaksınız ama 3. Gün idrar testinde ruh gibi 2. Çizgi çıktı, görmek için kendini zorluyodun. Hayal görüyorum sandım 4. Gün tekrar yaptım, çizgi silik ama daha belirgin oldu. Bugün yani 6. Günümde tekrar yaptım 2 katı koyulaşmıştı. Kan testinden önce yazmıcaktım ama dayanamadım, sevinmeye korkuyorum, kendimi napayım bilmiyorum inanın..
Kızlar inanamıcaksınız ama 3. Gün idrar testinde ruh gibi 2. Çizgi çıktı, görmek için kendini zorluyodun. Hayal görüyorum sandım 4. Gün tekrar yaptım, çizgi silik ama daha belirgin oldu. Bugün yani 6. Günümde tekrar yaptım 2 katı koyulaşmıştı. Kan testinden önce yazmıcaktım ama dayanamadım, sevinmeye korkuyorum, kendimi napayım bilmiyorum inanın..
Sabahki idrarinla yap inşallah çiğ çizgi çıkar dayanamdiniz yapiyosnz dimi bende o cesaret yok bekliycem napim. Sizden güzel haberler bekliyorum hadi bakalım güldürdün yüzümuźuKizlar bugun 8. Gunum eczaneden tahlil aldim simdi yapsam cikar mi yoksa sabah ilk idrarla mi yapsam yaa