2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Hım hibor benim cok Canımı yakıyor
Resmen ağlıyorum vurduktan sonra
Benim evlendıkten bır sene sonra toplardamarıma pıhtı attı baya skıntılı bıyıl gecırdım tabı yas kucuk ve durduk yere olunca ozman daha cocuk falnda dusunmuyoruz ozman bakılmıstı genetıkte cıkmıstı1 sene boyunca kullandım heryerım delık desık olmustu ozman.sonra gebelık olmayınca tup bebege basladık derın ven trambozu gecırdıgımı genetık problem oldugunu aoyledım bana tedavıyle bırlıkte baslıyolar oncesınde bebekten zıyade kendı yasamım skıntıyabgırmesın dıye dvt ölümcül sonuclar dogurabılıyo allah muhafaza.herneyse sansa benım tup bebek denemem tuttu tabı ıgnelerıde kullanıyodum ama kalp atısı sonradan durdu o donem kullanıyodum cleaxsan 0.4 luk kımındoktorlar dozu dusuk gelmıs olabılır dedı gebelık boyunca benım kullanmam gerekıyo ama dedıgım gbı benım pıhtı attıgı ıcın cunku hu hormon ılacları gebelık rıske sokuyo benı.şaibeli bi konu bi hematolojiyle gorusmen gerekır en saglıklısı o sana nekadar doz yetecek ve gebelık boyunca kullanman gerekecekmı

Benim evlendıkten bır sene sonra toplardamarıma pıhtı attı baya skıntılı bıyıl gecırdım tabı yas kucuk ve durduk yere olunca ozman daha cocuk falnda dusunmuyoruz ozman bakılmıstı genetıkte cıkmıstı1 sene boyunca kullandım heryerım delık desık olmustu ozman.sonra gebelık olmayınca tup bebege basladık derın ven trambozu gecırdıgımı genetık problem oldugunu aoyledım bana tedavıyle bırlıkte baslıyolar oncesınde bebekten zıyade kendı yasamım skıntıyabgırmesın dıye dvt ölümcül sonuclar dogurabılıyo allah muhafaza.herneyse sansa benım tup bebek denemem tuttu tabı ıgnelerıde kullanıyodum ama kalp atısı sonradan durdu o donem kullanıyodum cleaxsan 0.4 luk kımındoktorlar dozu dusuk gelmıs olabılır dedı gebelık boyunca benım kullanmam gerekıyo ama dedıgım gbı benım pıhtı attıgı ıcın cunku hu hormon ılacları gebelık rıske sokuyo benı.şaibeli bi konu bi hematolojiyle gorusmen gerekır en saglıklısı o sana nekadar doz yetecek ve gebelık boyunca kullanman gerekecekmı
Sana da gecmıs olsun canım
Zor zamanlar atlatmışsın sen de

Sana da gecmıs olsun canım
Zor zamanlar atlatmışsın sen de
Sagol canım allahrazıolsun.o kaybımdan sonra 2 tup bebek 2 asılama yaptrdım sonuc yok bun4. Denemem ıns bunda yuzum guler.igneler için rapor cıkarttır canım ucretsız alırsın bıde sureklı yazdrman gerekmez

Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun bu yolda...

Günaydın kizlar..
Dün akımtim koyu sarıdan kahverengiye döndü. Afedersiniz tuvalette ise pembe oldu akinti şimdi birşey yok. Test günumden önce adet olur muyum ki of kafam cok karıştı. Jelime devam ediyorum inşallah yarına kadar birşey olmaz. Benim hep adet öncesi böyle olur. Rabbim yardımcınız olsun..

Günaydın kizlar..
Dün akımtim koyu sarıdan kahverengiye döndü. Afedersiniz tuvalette ise pembe oldu akinti şimdi birşey yok. Test günumden önce adet olur muyum ki of kafam cok karıştı. Jelime devam ediyorum inşallah yarına kadar birşey olmaz. Benim hep adet öncesi böyle olur. Rabbim yardımcınız olsun..
Cnm adet günün ne zamandı, işallah yerleşme kanamasıdır cnm eger devamı gelmediyse işallah gelmez...

Günaydın kizlar..
Canım doktoruna bu durumdan haber ver ona göre ilaç verirler belki testi bugüne alırlar bir konuş

Günaydın kizlar..

Günaydın canım. Benimde 9.cu gün leke geldi hemşireyi aradığımda eğer koyudan açık pembeye dönerse kan yaptır dedi bende 10.cu gün gidip yaptım adet oluyorum sandım çünkü

Günaydın kizlar..
Canım zaten bır gun var test gunune bugun bı baktr gebelık varsa ıns ona gore belkı bıılac falan bısey verırlerdı

Maşallah en beğendiğim fotolar bakmaya doyamıyorum çok mutlu oluyorum
Tebrik ederim arkadaşlar Allah tamamına erdirsin inşallah
ben hala şoktayım
sen de böyle mi olmustun
gecen sene bir arkadasımın haberını almıstım o da tüp yapmıstı
cok ağlamıstım
çok duygusalımdır normalde

kendımde gram gozyası cıkmadı
şokta mıyım acaba
evde de bir bayram havası olmadı henuz

Back
X