2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Inşallah bende problem yoktur bulunduğum yerde hcg yaptırdık sadece kliniğe gidemedik tlfla görüşebildik birşey demediler. Lekelenmem durdu ama bunun için şükrediyorum.
Yoktur cnm değerin 3. Gün embriyosu için çok güzel... Doğuma kadar risk hepimizde var dua edip bekleyeceğiz :dua::dua:

076C812B-CD04-42CE-957C-73685DC8C30C.webp
Ben hata oldgnu hiç düşünmüorm çnkü megatif olan degişmio gözün aydın kaçıncı gün bgn?
Bugun 8.gun canm ama sabahkı duruyo bak onuda attayım

Bak canım bu ıkı test bırını oglen bırını 6 ya dogru yaptım ılk bır saate hıc bısey yoktu bırakrım 3 saat sonra gordum keske olsa sevıncten ucarım ama suan hıc ınanmıyorum

Kızlarrr dayanamadım ve erken gebelik testi yaptım bgn 7.günüm ama malesef çıkmadı kocaman bi tek çizgi:KK61:bu transferimden önceki transferimde 11.gün ypmştm nerdeyse hiç görünmüodu 2.çizgi ozmn hamileydim, kızlar sizce erkenmi yaptım :cry:
Kendin yazmışsın öncekinde 11.gün bile çıkmamış hamileymişsin cnm.. erken yapmışsın test gününü bekle canım

Bak canım bu ıkı test bırını oglen bırını 6 ya dogru yaptım ılk bır saate hıc bısey yoktu bırakrım 3 saat sonra gordum keske olsa sevıncten ucarım ama suan hıc ınanmıyorum
Anladım cnmm senin elinde testlerin var denersin yarında yine bm bi daha test almayı düşünmüorm test günüm sabahı kan vericem hayırlısı çok üzgünümmm şuan çok kötü oldmmm:KK61:

Anladım cnmm senin elinde testlerin var denersin yarında yine bm bi daha test almayı düşünmüorm test günüm sabahı kan vericem hayırlısı çok üzgünümmm şuan çok kötü oldmmm:KK61:
Kuzum uzulme lutfen bak bana dıyodun daha 7.gunun senın bak oyle seyler okudumkı 7.gun 8.gun testte cıkmamıs kanda cok yuksek deger gormusler gdıp yıne ıdrarda bakmıs kız kanda var ıdrar testınde yok.bu ornekler cok fazla testını bı atsana cope atmadıysan

Kuzum uzulme lutfen bak bana dıyodun daha 7.gunun senın bak oyle seyler okudumkı 7.gun 8.gun testte cıkmamıs kanda cok yuksek deger gormusler gdıp yıne ıdrarda bakmıs kız kanda var ıdrar testınde yok.bu ornekler cok fazla testını bı atsana cope atmadıysan
Yok atmadım ama tek çizgi neyini atimki modum çok düştü, kndimi bıraktım ölece, son embriyomdu o yüzden morelim dhada bozuk kısmetse n varsa onu yaşıcaz...

S Shahida cnm ama senin yaptıgın ögleden sonraki test 3saatde geçse çıkmış bn sana sölim birinin yazısını okumştm kız dioduki negatifse eger kesinlikle test kesinlikle silik bile çıkmazmış..

Back
X