- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
- Konu Sahibi cocukoloji
Erken gebelik testi miydi senin ?Ben hata oldgnu hiç düşünmüorm çnkü megatif olan degişmio gözün aydın kaçıncı gün bgn?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken gebelik testi miydi senin ?Ben hata oldgnu hiç düşünmüorm çnkü megatif olan degişmio gözün aydın kaçıncı gün bgn?
Yoktur cnm değerin 3. Gün embriyosu için çok güzel... Doğuma kadar risk hepimizde var dua edip bekleyeceğizInşallah bende problem yoktur bulunduğum yerde hcg yaptırdık sadece kliniğe gidemedik tlfla görüşebildik birşey demediler. Lekelenmem durdu ama bunun için şükrediyorum.
Bugun 8.gun canm ama sabahkı duruyo bak onuda attayımBen hata oldgnu hiç düşünmüorm çnkü megatif olan degişmio gözün aydın kaçıncı gün bgn?
Kendin yazmışsın öncekinde 11.gün bile çıkmamış hamileymişsin cnm.. erken yapmışsın test gününü bekle canımKızlarrr dayanamadım ve erken gebelik testi yaptım bgn 7.günüm ama malesef çıkmadı kocaman bi tek çizgibu transferimden önceki transferimde 11.gün ypmştm nerdeyse hiç görünmüodu 2.çizgi ozmn hamileydim, kızlar sizce erkenmi yaptım
![]()
İnşallah vardır cnm hakkınızda hayırlısı olsunBak canım bu ıkı test bırını oglen bırını 6 ya dogru yaptım ılk bır saate hıc bısey yoktu bırakrım 3 saat sonra gordum keske olsa sevıncten ucarım ama suan hıc ınanmıyorum
Amin cnm amin elden n gelir üzülüormmmİnşallah vardır cnm hakkınızda hayırlısı olsun
Anladım cnmm senin elinde testlerin var denersin yarında yine bm bi daha test almayı düşünmüorm test günüm sabahı kan vericem hayırlısı çok üzgünümmm şuan çok kötü oldmmmBak canım bu ıkı test bırını oglen bırını 6 ya dogru yaptım ılk bır saate hıc bısey yoktu bırakrım 3 saat sonra gordum keske olsa sevıncten ucarım ama suan hıc ınanmıyorum
Kuzum uzulme lutfen bak bana dıyodun daha 7.gunun senın bak oyle seyler okudumkı 7.gun 8.gun testte cıkmamıs kanda cok yuksek deger gormusler gdıp yıne ıdrarda bakmıs kız kanda var ıdrar testınde yok.bu ornekler cok fazla testını bı atsana cope atmadıysanAnladım cnmm senin elinde testlerin var denersin yarında yine bm bi daha test almayı düşünmüorm test günüm sabahı kan vericem hayırlısı çok üzgünümmm şuan çok kötü oldmmm![]()
Yok atmadım ama tek çizgi neyini atimki modum çok düştü, kndimi bıraktım ölece, son embriyomdu o yüzden morelim dhada bozuk kısmetse n varsa onu yaşıcaz...Kuzum uzulme lutfen bak bana dıyodun daha 7.gunun senın bak oyle seyler okudumkı 7.gun 8.gun testte cıkmamıs kanda cok yuksek deger gormusler gdıp yıne ıdrarda bakmıs kız kanda var ıdrar testınde yok.bu ornekler cok fazla testını bı atsana cope atmadıysan
Canım var gbı bunda ama golgeden mı oyle var gordum ben
Bak bidaha yolluormCanım var gbı bunda ama golgeden mı oyle var gordum ben
Ya sen niye üzülüyorsun bunda çizgi var silikBak bidaha yolluorm
Ama testen vakit geçti biras dogrumudurrYa sen niye üzülüyorsun bunda çizgi var silik![]()
Doğrudur inşallah üzme kendini artık bu kadar stres yapıyorsun cnm .... hormonlar böyle yapıyor bizi ama bırak kendini test gününe kadar oyalan bişylerle.. var inşallahAma testen vakit geçti biras dogrumudurr![]()
İşallah amin cnm amin...Doğrudur inşallah üzme kendini artık bu kadar stres yapıyorsun cnm .... hormonlar böyle yapıyor bizi ama bırak kendini test gününe kadar oyalan bişylerle.. var inşallah![]()
Bennde var gibi gördüm canımBak bidaha yolluorm
bende silik çizgi gördüm bence haftasonu sakin sakin dinlen pazartesi kan verAma testen vakit geçti biras dogrumudurr![]()