2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Cnm degerin gayet iyi neden üzüldünki, kndini üzme bak bebişi düşün:spor:

Değer kötü değil gayet iyi, artış tam yeterli değil ama sonradan düzeldiği oluyor, o yüzden 2 gün sonraki test daha net bilgi verecektir.

Moralimi bozmamaya çalışıyorum yarın doktorumla randevum var belki bir daha yaptırırız. E2 ve progesteron da bakılacak
Umarım herşey yolundadır..

Kizçeler size bir sorum var şimdi tüp bebekte gebelik hesabı nasıl oluyor ben bunu doktoruma sormayı unuttum sizlerin bilgisi var mi nasıl hesaplaniyo??????????
Benim transfer olduğum tarihe 14 gün ekledi doktorum. 13 ağustos transfer oldum sorarlarsa 29 temmuz adet tarihim de dedi. Aslında son adet tarihim 22 temmuzdu :KK45: Karışık işler yani canım doktorun net bişey söyler gittiğinde.

Benim transfer olduğum tarihe 14 gün ekledi doktorum. 13 ağustos transfer oldum sorarlarsa 29 temmuz adet tarihim de dedi. Aslında son adet tarihim 22 temmuzdu :KK45: Karışık işler yani canım doktorun net bişey söyler gittiğinde.

Oyyy ne kadan kafam karıştı boýle normal gebe kalamadigimiz gibi hesabımizda normal degil:)))))))
Ya ben ne aşamada acaba diye merak ettim her hafta gelişimi araşiriyorumda net bilmeyince 4mcü haftadamiyiz 5.ci mi oluyo ondan merak ettim muayenede çok var daha beyin rahat duruyormu;)))))

Benim yarın bir daha kan testim var kızlar dua edin artış olmuş olsun :( Yükseldi sonra çok az seviyede düştü yarın bir daha bakılcak idrar yapıyorum ikinci çizgi hala çıkıyor olmasa idrar da çıkmazdı şimdi birde öğlen idrarıyla yaptım sabah da değil :/

Benim yarın bir daha kan testim var kızlar dua edin artış olmuş olsun :KK43: Yükseldi sonra çok az seviyede düştü yarın bir daha bakılcak idrar yapıyorum ikinci çizgi hala çıkıyor olmasa idrar da çıkmazdı şimdi birde öğlen idrarıyla yaptım sabah da değil :/

Lütfen kendini sabaha kadar kurma yarın herşey güzel olacak dualarım seninle kader arkadaşım

Yarın durumum az çok belirgin olur sanirim o zaman..
Iğne filan yapılıyormuş bu testlere gire galiba değil mi?
Benim doktorum transferden sonra 4. Gün istedi onları progesteron az çıktı ve iğne verdi hergün oluyorum az çıkması bebeğin ilk zamanlar duvara yerleşmek için ona ihtiyaç duyuyormuş bildiğim kadarıyla şimdi beta hcg düşmesine rağmen ilaçlarımı ve progesteron iğnemi bıraktırmadı bana yarın da sadece beta hcg istedi

Kizlar moralim çok bozuk. Sağlıksız gebelik mi acaba benim ki inanın düşünmeden edemiyorum kafayı yicem. Iki embriyodan biri düşerse böyle yavaş mi ilerler acaba sadece bu ihtimali düşünüyorum.
Sabah nasıl olacak bilmiyorum..

Back
X