- 7 Kasım 2017
- 2.642
- 3.547
- 133
- Konu Sahibi cocukoloji
- #1.101
Yok canım transfer :))Cnm sonuç günün diymi 6ekim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım transfer :))Cnm sonuç günün diymi 6ekim
Saat 10 da yine kan vericem değer düşük diye test yaptım gitmeden önce böyle çıktı hala umut var mı![]()
Cnm sonuç günü n zmn onları yazıorm listeyeYok canım transfer :))
Ayyy maşalllah cnm maşallah bn dha sonucumu bile almadım tatlı diyince migdem bulanıo, hadiii işallah güzel haberler olur bnadaKızlar benim bulantım gün itibarıyla sabah namazına kalktığından bu yana başladı oyyy çok erken degilmi ya kayniyo içim sizde durum nedir kasik ağrım azaldı biraz daha ayakta daha uzun durabiliyorum çok şükür bel ağrımda hafifledi ama akıntı maşallah yerinde devam ediyo
Çalışıyor musunKızlar benim bulantım gün itibarıyla sabah namazına kalktığından bu yana başladı oyyy çok erken degilmi ya kayniyo içim sizde durum nedir kasik ağrım azaldı biraz daha ayakta daha uzun durabiliyorum çok şükür bel ağrımda hafifledi ama akıntı maşallah yerinde devam ediyo
Çalışıyor musun
çalışmıyorsan yat dinlen evde:)
13 sene mi çokmuş ya ciddenYok canım çalışmıyorum evdeyim hep dinleniyorum hic bi iş yaptigimda yok eşiminde işyeri iflas etti evde oda sürekli ev işini yemeği ütüyü çamaşırı o hallediyo 13 sene sonra pozitifi görünce kimse bana bisi yaptirmiyo zaten yeterki tutsunlar diye
Bende tatlıya tahammülüm yok ki ben tatlı delisiydim o çikolatalar gözüme bile gelmiyo şimdi senden çok umutluyum hadi bakalımAyyy maşalllah cnm maşallah bn dha sonucumu bile almadım tatlı diyince migdem bulanıo, hadiii işallah güzel haberler olur bnada![]()
Çok sevimdim canım Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin.Verdim evet
8. Gün 47 idi
Bugun 10. Gün 147 olmus cnm
Hayırlısı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Zor günler geride kalacak Allah'ımın izniyle.Evet canım tam 13 sene neler yaşadık neler gördük ne hayal kırıkları ne özlemler ne hasret biz çok iyi bildik. Ama buda bizim imtihanınızdı
Ben anasınıfı öğretmeniyim çok zor yıllar geçirdim binlerce çocuk eğittim bunun duygusal ve psikolojik yanını bi düşün Allah en sevdiğinize imtihan edermiş ya bende en sevdiğim şey çocuktu rabbim de beni çocukla imtihan etti
Bakalım 13 sene sonunda imtihanı geçebilecekmiyiz bekleyip görücez
amin inşaşllah cnmÇok sevimdim canım Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin.![]()
Hayırlısı olsun, bol şans canım..Darısı tüm bekleyenlere inşallahhh... Bende yarını sabırsızlıkla bekliyorum transferim için. Aslında stres yapmıyorum ama cumartesi 2 tane kocaman uçuk çıkarttım. Kızlar bana da dua edin.
İnşallah canım . Teşekkür ederim.Hayırlısı olsun, bol şans canım..
Dualarımız seninle inşallah güzel sonuçlar alırsın Allah emeğinizi zayi etmesin bol bol dua et inşallah herşey güzel olacakDarısı tüm bekleyenlere inşallahhh... Bende yarını sabırsızlıkla bekliyorum transferim için. Aslında stres yapmıyorum ama cumartesi 2 tane kocaman uçuk çıkarttım. Kızlar bana da dua edin.
Çok saol cnm amin işallahhhhBende tatlıya tahammülüm yok ki ben tatlı delisiydim o çikolatalar gözüme bile gelmiyo şimdi senden çok umutluyum hadi bakalım![]()
Benimde kan testinden 1 hafta sonra başlamıştı. Kasık bel ağrılarının hafiflemesi normal o belirtilerin yerini yenileri alacak dahaKızlar benim bulantım gün itibarıyla sabah namazına kalktığından bu yana başladı oyyy çok erken degilmi ya kayniyo içim sizde durum nedir kasik ağrım azaldı biraz daha ayakta daha uzun durabiliyorum çok şükür bel ağrımda hafifledi ama akıntı maşallah yerinde devam ediyo
Saol cnm amin insalh hepimizfe guzel haberler olurrHoşgeldin sefa geldin tedavin hayırlı olsun inşallah hayırlı haberlerini burdan alırız. Bol bol dua et inşallah herşey güzel olacak