2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Saat 10 da yine kan vericem değer düşük diye test yaptım gitmeden önce böyle çıktı hala umut var mı :KK43:

Moral bozmak istemem ama idrar testi değer düşse de çıkar artık çünkü kandan idrara geçti. Yani idrar testinin pozitif çıkması sağlıklı ilerlediğini göstermez. Kan testinin 2 günde 1 en az %70 yükselmesi sağlıklı gebeliği gösterir.

Kızlar benim bulantım gün itibarıyla sabah namazına kalktığından bu yana başladı oyyy çok erken degilmi ya kayniyo içim sizde durum nedir kasik ağrım azaldı biraz daha ayakta daha uzun durabiliyorum çok şükür bel ağrımda hafifledi ama akıntı maşallah yerinde devam ediyo

Kızlar benim bulantım gün itibarıyla sabah namazına kalktığından bu yana başladı oyyy çok erken degilmi ya kayniyo içim sizde durum nedir kasik ağrım azaldı biraz daha ayakta daha uzun durabiliyorum çok şükür bel ağrımda hafifledi ama akıntı maşallah yerinde devam ediyo
Ayyy maşalllah cnm maşallah bn dha sonucumu bile almadım tatlı diyince migdem bulanıo, hadiii işallah güzel haberler olur bnada:dua:

Çalışıyor musun
çalışmıyorsan yat dinlen evde:)

Çalışıyor musun
çalışmıyorsan yat dinlen evde:)

Yok canım çalışmıyorum evdeyim hep dinleniyorum hic bi iş yaptigimda yok eşiminde işyeri iflas etti evde oda sürekli ev işini yemeği ütüyü çamaşırı o hallediyo 13 sene sonra pozitifi görünce kimse bana bisi yaptirmiyo zaten yeterki tutsunlar diye

Yok canım çalışmıyorum evdeyim hep dinleniyorum hic bi iş yaptigimda yok eşiminde işyeri iflas etti evde oda sürekli ev işini yemeği ütüyü çamaşırı o hallediyo 13 sene sonra pozitifi görünce kimse bana bisi yaptirmiyo zaten yeterki tutsunlar diye
13 sene mi çokmuş ya cidden:(
çok sevindim suanda senın adına
yapma tabiki de
insallah sağlıkla da kucagınıza alırsınız

Evet canım tam 13 sene neler yaşadık neler gördük ne hayal kırıkları ne özlemler ne hasret biz çok iyi bildik. Ama buda bizim imtihanınızdı
Ben anasınıfı öğretmeniyim çok zor yıllar geçirdim binlerce çocuk eğittim bunun duygusal ve psikolojik yanını bi düşün Allah en sevdiğinize imtihan edermiş ya bende en sevdiğim şey çocuktu rabbim de beni çocukla imtihan etti
Bakalım 13 sene sonunda imtihanı geçebilecekmiyiz bekleyip görücez

Evet canım tam 13 sene neler yaşadık neler gördük ne hayal kırıkları ne özlemler ne hasret biz çok iyi bildik. Ama buda bizim imtihanınızdı
Ben anasınıfı öğretmeniyim çok zor yıllar geçirdim binlerce çocuk eğittim bunun duygusal ve psikolojik yanını bi düşün Allah en sevdiğinize imtihan edermiş ya bende en sevdiğim şey çocuktu rabbim de beni çocukla imtihan etti
Bakalım 13 sene sonunda imtihanı geçebilecekmiyiz bekleyip görücez
Hayırlısı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Zor günler geride kalacak Allah'ımın izniyle.

Darısı tüm bekleyenlere inşallahhh... Bende yarını sabırsızlıkla bekliyorum transferim için. Aslında stres yapmıyorum ama cumartesi 2 tane kocaman uçuk çıkarttım. Kızlar bana da dua edin.

Darısı tüm bekleyenlere inşallahhh... Bende yarını sabırsızlıkla bekliyorum transferim için. Aslında stres yapmıyorum ama cumartesi 2 tane kocaman uçuk çıkarttım. Kızlar bana da dua edin.
Dualarımız seninle inşallah güzel sonuçlar alırsın Allah emeğinizi zayi etmesin bol bol dua et inşallah herşey güzel olacak

Benimde kan testinden 1 hafta sonra başlamıştı. Kasık bel ağrılarının hafiflemesi normal o belirtilerin yerini yenileri alacak daha :KK48: Jel kullanıyorsan akıntının fazlalığı ondan kaynaklıda olabilir. Yakında bütün gün uyku halide başlar. İnş en hafif belirtilerle atlatırsın ama ben midem falan bulanıyo diye kendimi daha iyi hissediyorum sanki:KK53: tabiki de hiç belirti yaşamadan geçirende var bu dönemi kimseyi yanlış yönlendirmek istemem

Back
X