2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Bnm hiçbi tedavimde şaşmadı görücez bnda.. hoş 3gün geçti..
Benımde hıc sasmazdı ılk kez oluyo ve ıyıce huzursuz oluyorum stres oldukcada etklenıyo heralde.bırdahakı tedavıde ısten ızın bıle almıcam daha test falanda yapmıcam guvenmıyorum zamanı gelmeden olmuyor gercekten nasıp olmayınca olmuyo

Benımde hıc sasmazdı ılk kez oluyo ve ıyıce huzursuz oluyorum stres oldukcada etklenıyo heralde.bırdahakı tedavıde ısten ızın bıle almıcam daha test falanda yapmıcam guvenmıyorum zamanı gelmeden olmuyor gercekten nasıp olmayınca olmuyo
Benim bildigim ve hemsirelerimizin dedigi bu ilaçları kullanırken adet olmayacagimiz ilaclari birakdiktan 3-4 gün sora adet olacağımız yönünde ama adet olup kan tahlili veremeyenleride okudum bu forumda.

Aynen öyle cnm öyle dinlenmekle fln alakası yok tutucksa tutuo yksada n ypsn boş, tutsa bile olmicksa kısmetde yoksada düşüo hoş onuda yaşadım duygusuzlaştm artk tedavi konusnda, ama maddi anlamda sarsıldık..

Kızlar rahim kalınlığım 7,5 olmuş Allah ım aylar sonra ilk kez böyle gördüm çok mutluyum ama çok korkuyorm salı günü transfer planlıyolar o zmna kadar incelmez bu dimi kafayı sıyırdım artık

Aynen öyle cnm öyle dinlenmekle fln alakası yok tutucksa tutuo yksada n ypsn boş, tutsa bile olmicksa kısmetde yoksada düşüo hoş onuda yaşadım duygusuzlaştm artk tedavi konusnda, ama maddi anlamda sarsıldık..
Canım hayırlısı olsun. Aynen doğru söylüyorsunuz. Ben ilk tedavimde işten izin aldım, çok iyi dinlendim, beslendim. çok iyi baktım kendime, kendimi hiç yormadım, OLMADI.
bu ikincisinde hiç izin almadım, cmt transfer oldum normal haftasonu evde yemek yaptım. pazartesi oldu metrobus - minibus işe gittim, hiç kendimi dinlemedim, çok şükür tuttu..
Allah kaderlerimizi yazmış arkadaşlar biz ekstra ne yapsak ne etsek boş. Kaderimiz ne ise onu yaşayacağız. Bugünlerimize de şükürler olsun arkadaşlar. Rabbim bizi sabırlı kullarından eylesin.Hakkımızda hayırlısını versin..

7.günümde erken gebelik testinde silik çıktı.

Adet günümden 3gün geçti adet olmadım her tedavimde gününden önce bile adet olmuşumdur.

Saglık ocagı doktoru dediki test sonucun ertesi gün ögleden snra çıkar..

Testi sbh yaptırdım bu ne şimdi?

T tugba31esgar @Polyannaaa_ Turkuazvesari Turkuazvesari
Çok üzgünüm, dünden beri ne yazacağımı bilemedim.
Toparlanıp tekrar denemelisin.
Sende o güç yine olacak göreceksin.
Embriyolara ngs yaptirip sadece saglikliyi transfer ettirin.
Sabır diliyorum...

Günaydın kızlar ,

Pozitifi alanların hepsini kutluyorum çok şükür ki mucizelerine kavuşmaya bir adım kaldı.. İnşallahh sağlıkla kucaklarınıza da alırsınız yavrularınızı :KK200::anne:

Negatifi alan arkadaşlarım hepinize Allahtan sabır diliyorum . Allah ım bu sınavı tez zamanda geçmemizi vesile eder inşallah.. Biraz dinlenip daha güçlü bir şekilde yeniden denemelere devam :dua:

@cocukoloji canım pes etme sakın olur mu ? Mucizene elbet kavuşacaksın , Allah vermeyeceği şeyin peşine düşürmezmiş ... Sağlıkla kucağına aldığında yavrunu bu günlerin hepsini unutacaksın inşallaah:KK200:

Cumartesi günü transferim .. pazartesi rahim kalınlıgım 9.14 idi. Heyecanlı bekleyiş önümüzdeki hafta ..

Allah isteyen herkesin kucağını doldursun evlatla sınamasın:dua:

Çok üzgünüm, dünden beri ne yazacağımı bilemedim.
Toparlanıp tekrar denemelisin.
Sende o güç yine olacak göreceksin.
Embriyolara ngs yaptirip sadece saglikliyi transfer ettirin.
Sabır diliyorum...
Cnm 4kez denemişim demekkii hayırlı diil zamanı dill, şuan tedavi düşüncemiz bitti.. bna kalsa bn psikolojik açıdan yrn başlarım tedaviye toparlanıcak bişe yok çnkü bi duygum yok anlıomsn, bnm takıldıgım konu hayırlı degil yani birieyide çok zorlanmanın dogru oldugunu sanmıorum...

Cnm 4kez denemişim demekkii hayırlı diil zamanı dill, şuan tedavi düşüncemiz bitti.. bna kalsa bn psikolojik açıdan yrn başlarım tedaviye toparlanıcak bişe yok çnkü bi duygum yok anlıomsn, bnm takıldıgım konu hayırlı degil yani birieyide çok zorlanmanın dogru oldugunu sanmıorum...
Canım benim 8. Denemede olduğu için sana diyemem bu işi bırak diye.. bir süre dinlen, hemen karar verme. Belki kendiliğinden olur. Sevgiler..

Bastım cnm hiç bişe çıkmıo aynı, acaba kimyasal gebelikmi geçirdim? Çnkü erken gebelik testindede çıktıya dgerim mi düştü?
Canım mesajların devamını henüz okumadım son durum ne bilmiyorum ama benimde benzer durumda 3.denemede başıma geldi. Test güne 2 gün kala idrar testinde sonradan silik ikinci çizgi çıktı, ertesi gün tekrarladım sonradan daha da silik bi çizgi çıktı öğleden sonra kan verdim sonuç 2 çıktı :KK43: yani kimyasal gebelik olmuş olabilir, başta tutunup sonra gelişmiyor sanırım :(

Benim de 4.denemeydş cnm. Zamana bırak şimdilik, kafanı toparla. Zaten üst üste yapılan tedaviler de sağlıklı olmuyor. İlerde kendinde tekrar istek hisedersen bir daha denersin. Bu iş yazı tura atmak gibi tutma ihtimali yüzde bilmem kaç oluyor, bir tülü o yüzdeliğe giremedik ama her deneme yeni bir şans ve kaçıncı deneme de olacak bilmiyoruz. Maddi manevi gücümüz yettikçe pes etmemek lazım. İş ararken bile bazen onlarca yere başvuru yapılıyor, sonuç hep olumsuz olunca "iş aramam demekki hayırsız"deyip bırakılıyor mu ; hayır. Bu da onun gibi... Ama şuan bunları düşünmekten ziyade üzüntümüzü yaşayıp sonrasında toparlanma zamanı...

Kizceler kan geldi lavaboda icime bi ateş oturdu sanki inşallah devamı olmaz duanizda tuğba kardeşinizide unutmayın. Allahım sana emanetiz sen bizi koru
Canım kan sulandırıcı kullanıyorsan o da yapabilir hemen kötü düşünme, önemli bir şey değildir inşallah ama doktoruna haber ver muhakkak

Canım kan sulandırıcı kullanıyorsan o da yapabilir hemen kötü düşünme, önemli bir şey değildir inşallah ama doktoruna haber ver muhakkak
Dondurulmuşun var mıydı Canım Benim de kistlerim büyüdü tedavilerden sonra karnım her zaman acayip şişiyor inşaallah bağırsaklara yayılmamıştır

Turkuazvesari Turkuazvesari Arıyorum açmiyo bende whatsaptan msj attım ama görmedi henüz sanırım her zmanki gibi çok yoğun bekliyorum aramalarını devam ediyo hala ama ağrım sızım falan yok dua ediyorum azalsin diye bekliyorum yatiyorum zaten ayakta durmuyorum

Turkuazvesari Turkuazvesari Arıyorum açmiyo bende whatsaptan msj attım ama görmedi henüz sanırım her zmanki gibi çok yoğun bekliyorum aramalarını devam ediyo hala ama ağrım sızım falan yok dua ediyorum azalsin diye bekliyorum yatiyorum zaten ayakta durmuyorum
Bana kanama olursa progesteron iğnesi var bi tane onu yaptır demişlerdi, sana vermediler mi böyle bişi?

Geçmiş olsun acile gitseniz iğne yaparlar kanama durur aslında... kese büyüdükçe de kanama olabiliyormuş inşallah önemli bişey değildir

Back
X