2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Şu bir hafta öyle stresli ve hareketli geçtiki tüm olumsuzluklar aklıma geliyor o kadar yorulmuşum ki artık sürekli iç çamaşıra bakar haldeyim bu bile o kadar anormal ki. Tedirginlikle dolu herşey
Bizlerin yaşayabileceği en büyük stres bu dönem canım normaldir kafanı dağıtmaya çalış güzel düşün güzel olsun. Allah Emeklerini boşa çıkarmasın inşallah

Yeni transfer olan arkadaşlar test tarihine 4-5 gün kala feci adet ağrılarım oldu hep üzüldüm adet olucam diye, evet sonucum negatif oldu ama adet filan da olmadım. İlaçları bırakınca tüm ağrılar geçti ve ben 1 hafta geç adet oldum. Yani o ağrıların hiç biri adet belirtisi değilmiş, benim gibi vücudunuzun oyununa gelmeyin ;)

Önce çubukta vardıi sonra kalkarken peceteye sildim 3 4 damla kan geldi. Şimdi yok. Girmedi çünkü çubuk zorladım ben:KK43:((
Zorladıpın için olmuştur bence çünkü düşününce orada bir rahim yolu var o yolu aştıktan snra rahime giriliyor bişey olmamıştır bence sen yine kontrolü elden bırakma ama miktarına bak bakalım artıcak mı azalıcak mı

Zorladıpın için olmuştur bence çünkü düşününce orada bir rahim yolu var o yolu aştıktan snra rahime giriliyor bişey olmamıştır bence sen yine kontrolü elden bırakma ama miktarına bak bakalım artıcak mı azalıcak mı
Azaldı canım çok hafif var ve kırmızı değil
Artarsa kötü mu?

Arkadaşlar arkadaşlar hiç aklımda yoktu sabah kalktım idrar testi yaptım şu ucuz olanlardan öylesine çıkarsa çıkar çıkmazsa daha erken dedim kendi kendime veee ikinci çizgi hemen çıktı:dua: çok yeni daha gölge gibi ama inanmamıYorum kızlar. Bana 2 tane blast embriyo transfer değildi bugün 5.gün erken değil mi ki :KK17::KK73:hem heyecanlı hem endişeliyim tabi hemen inanmak da doğru değil biliyorum

Arkadaşlar arkadaşlar hiç aklımda yoktu sabah kalktım idrar testi yaptım şu ucuz olanlardan öylesine çıkarsa çıkar çıkmazsa daha erken dedim kendi kendime veee ikinci çizgi hemen çıktı:dua: çok yeni daha gölge gibi ama inanmamıYorum kızlar. Bana 2 tane blast embriyo transfer değildi bugün 5.gün erken değil mi ki :KK17::KK73:hem heyecanlı hem endişeliyim tabi hemen inanmak da doğru değil biliyorum
Tatlım inşallah öyledir bende seninle aynıyım şuan 5. Gün 2 embriyo tranfer edildi 7. Günümdeyim busbh idrar testi yaptm bende çift çizgi ama neden bilmiyorum sevinemiyorum dün kahverengi akıntım olmuştu korkuyorum galiba

Benim silik çizgi 3. Gün çıkmıştı. Tebrik ederim :KK49:

Back
X