- Konu Sahibi cocukoloji
- #1.561
Aynen oldu canım çok korktum ben de ama yersiz korkularmış. Sende rahat ol olur mu
Çok sağolasın canım Allah ne isteğin varsa versin rahatlattın beni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen oldu canım çok korktum ben de ama yersiz korkularmış. Sende rahat ol olur mu
Allah razı olsun canım güzel düşünelim güzel olsunÇok sağolasın canım Allah ne isteğin varsa versin rahatlattın beni
Bizlerin yaşayabileceği en büyük stres bu dönem canım normaldir kafanı dağıtmaya çalış güzel düşün güzel olsun. Allah Emeklerini boşa çıkarmasın inşallahŞu bir hafta öyle stresli ve hareketli geçtiki tüm olumsuzluklar aklıma geliyor o kadar yorulmuşum ki artık sürekli iç çamaşıra bakar haldeyim bu bile o kadar anormal ki. Tedirginlikle dolu herşey
Çok mu oldu devam ediyo mu halaKizlar crinone jel kullandıktan sonra biraz ittirdim galiba kanama oldu normal mi?
Çok.korkuyorum
Amin tatlım aminnnnBizlerin yaşayabileceği en büyük stres bu dönem canım normaldir kafanı dağıtmaya çalış güzel düşün güzel olsun. Allah Emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
Hadi hayırlısı olsun kardeşimArkadArkadaşlar bugün transferim oldu
Önce çubukta vardıi sonra kalkarken peceteye sildim 3 4 damla kan geldi. Şimdi yok. Girmedi çünkü çubuk zorladım benÇok mu oldu devam ediyo mu hala
Zorladıpın için olmuştur bence çünkü düşününce orada bir rahim yolu var o yolu aştıktan snra rahime giriliyor bişey olmamıştır bence sen yine kontrolü elden bırakma ama miktarına bak bakalım artıcak mı azalıcak mıÖnce çubukta vardıi sonra kalkarken peceteye sildim 3 4 damla kan geldi. Şimdi yok. Girmedi çünkü çubuk zorladım ben((
Onu yapmak bir dert zAtenÖnce çubukta vardıi sonra kalkarken peceteye sildim 3 4 damla kan geldi. Şimdi yok. Girmedi çünkü çubuk zorladım ben((
Azaldı canım çok hafif var ve kırmızı değilZorladıpın için olmuştur bence çünkü düşününce orada bir rahim yolu var o yolu aştıktan snra rahime giriliyor bişey olmamıştır bence sen yine kontrolü elden bırakma ama miktarına bak bakalım artıcak mı azalıcak mı
Ay çok şükür canimm:)
Peki kaçıncı haftada kalp atışlarını duydun
Azaldı canım ama ilk defa bu kadar gördüm kan. Rabbim sen koru..Onu yapmak bir dert zAten
Son durumun nedir
Hersey yolunda Mİ
Doktor ne dedi
Gecmıs olsunAzaldı canım ama ilk defa bu kadar gördüm kan. Rabbim sen koru..
Canım hiç bilemiyorum ama bence zorlamktan sebeptir o azalmış diyosun zaten ama sen yine bi doktoru veya hemşireyi bilgilendirsen mi acaba sadece senin için rahatlasın diye diyorumAzaldı canım çok hafif var ve kırmızı değil
Artarsa kötü mu?
Tatlım inşallah öyledir bende seninle aynıyım şuan 5. Gün 2 embriyo tranfer edildi 7. Günümdeyim busbh idrar testi yaptm bende çift çizgi ama neden bilmiyorum sevinemiyorum dün kahverengi akıntım olmuştu korkuyorum galibaArkadaşlar arkadaşlar hiç aklımda yoktu sabah kalktım idrar testi yaptım şu ucuz olanlardan öylesine çıkarsa çıkar çıkmazsa daha erken dedim kendi kendime veee ikinci çizgi hemen çıktıçok yeni daha gölge gibi ama inanmamıYorum kızlar. Bana 2 tane blast embriyo transfer değildi bugün 5.gün erken değil mi ki
hem heyecanlı hem endişeliyim tabi hemen inanmak da doğru değil biliyorum
Benim silik çizgi 3. Gün çıkmıştı. Tebrik ederimArkadaşlar arkadaşlar hiç aklımda yoktu sabah kalktım idrar testi yaptım şu ucuz olanlardan öylesine çıkarsa çıkar çıkmazsa daha erken dedim kendi kendime veee ikinci çizgi hemen çıktıçok yeni daha gölge gibi ama inanmamıYorum kızlar. Bana 2 tane blast embriyo transfer değildi bugün 5.gün erken değil mi ki
hem heyecanlı hem endişeliyim tabi hemen inanmak da doğru değil biliyorum