Arkadaslar bisey merak ediyorum ilk muayenenize gittginizde kese olusumuna bakmak icin kac gunluktunuz ve alttan mi muayene edildi? Yardimci olurmusunuz?
İkiz gebelikte erken başlıyormuş bulantı. İnşallah çok sıkıntı yaratmadan atlatirsin.Sagol canim hepimizin hayirli ve saglikla olsun insallah.
Gunde 3 estrofem ,1 coraspin, folbiol, clexane, 2 defa cronine jel kullaniyorum. Haftada bir pruluton depot igne.
Agri sizi fazla yok. Bulanti hissi midede nahosluk basladi 2 gundur
Sende 6 veya 7 haftalık mı hamilesin canım5 kasim da ben hadi bakalim hayirlisi
Aynı tarihteyiz insallah bir sikinti olmadan aliriz bebislerimiz kucagimiza duydunmu miniginin kalp atışınıAllah nasip derse sağlıkla devam ederse 08.11.2018 de benim Bebegim dünyaya gelecek
Canım ya bende fazla giremiyorumValla bi ara çok yazdımda başkalarının tartışma, polemik içeren msjları daha rağbet gördü :) zaten sonrasında bulantılar rahatsızlıklarım başladı. İnsanlar biraz daha kendi aralarında kaynaşsın tanışsın sayfa bi yerine otursun ondan sonra sağlığım yerine gelince tabiki dahil olacağım. İnsan ister istemez alınıyor yazdıklarına cevap alamayınca.
Insallah canim ben de riskli gebelik uzmanina gidiyorum. Kizimda da ona gitmiştim yine aynı ilaçları aldim. Coraspini 32ye kadar igneyi dogumdan 1 gun evvele kadar kullandirtti bana
Gecen hafta ogrendim yeni baslamisti kalp atisi tatlim bu hafta tam duyariz dedi doktorum siz duydunuz mu insallah hayirla saglikla devam edip kucagimizs aliriz canim biz ve bizim gibi bekleyen herkesAynı tarihteyiz insallah bir sikinti olmadan aliriz bebislerimiz kucagimiza duydunmu miniginin kalp atışını
Doğrudur canım saglık olsun :)Canım ya bende fazla giremiyorum
Bende kleksan diye bi iğne var ondan kullanıyorum dr pıhtılaşma tahlili yapmadan verdi sorun olur mu acaba
Canım sen liste hazırlayacaktın galiba yanlış hatırlamıyorsamDoğrudur canım saglık olsun :)
Hayırlı olsun canım. Ama nasıl anlatsam bu mide bulantısını bilemiyorum tarifi yo resmenBen yeni dahil oldum canim. Yeni hamileyimGecmis olsun insallah hemen toparlanirsin.
Aklımdasınız canım ama bu ara bebek ya da hamilelik kelimesini duyunca bulantılarım depreşiyor kusasım geliyor berbat bi psikolojideyim. Koyun can derdinde kasap et derdinde derler ya eşimde bana yakınlık göstermiyorsun yuzume bile bakmıyorsun diyo. Yahu ben kendimi unuttum senimi düşüncemCanım sen liste hazırlayacaktın galiba yanlış hatırlamıyorsam
Anladim benim ki tup bebek duyduk cok sukur insallah sizede nasip olsun duymak saglikla alalim en büyük temennimizGecen hafta ogrendim yeni baslamisti kalp atisi tatlim bu hafta tam duyariz dedi doktorum siz duydunuz mu insallah hayirla saglikla devam edip kucagimizs aliriz canim biz ve bizim gibi bekleyen herkes
Aklımdasınız canım ama bu ara bebek ya da hamilelik kelimesini duyunca bulantılarım depreşiyor kusasım geliyor berbat bi psikolojideyim. Koyun can derdinde kasap et derdinde derler ya eşimde bana yakınlık göstermiyorsun yuzume bile bakmıyorsun diyo. Yahu ben kendimi unuttum senimi düşüncem
Aklımdasınız canım ama bu ara bebek ya da hamilelik kelimesini duyunca bulantılarım depreşiyor kusasım geliyor berbat bi psikolojideyim. Koyun can derdinde kasap et derdinde derler ya eşimde bana yakınlık göstermiyorsun yuzume bile bakmıyorsun diyo. Yahu ben kendimi unuttum senimi düşüncem
Allahım bu erkek milleti öldürür insanı öok değil ya, bikere hamile kalıp doğurabilselerdi keşke. Görürdüm onları ozaman. Bulantılar geçicek, kendimize gelicez. Normal bi durum, çekicez geçicek inşaAllah.Aklımdasınız canım ama bu ara bebek ya da hamilelik kelimesini duyunca bulantılarım depreşiyor kusasım geliyor berbat bi psikolojideyim. Koyun can derdinde kasap et derdinde derler ya eşimde bana yakınlık göstermiyorsun yuzume bile bakmıyorsun diyo. Yahu ben kendimi unuttum senimi düşüncem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?