Görmemiştim. Ayrıca tahmin ettiğim gibi geç döllenme olmuş. Normalde 8 haftalık olması lazım ama ultrasonda 6 haftalık yazıyo. Allahın izniyle sende görürsün acele etme:)Ayyyy çok sevindim maşallah Allah kucağına almayıda nasip etsin benhala göremedim bebeğimi yolk kesesi oluşmuş ama bebiş yok dedi doktor önce görememişmiydin sende
Banada aynıları oluyo şuan değiştirince gördünüzmü bebişiniziBana da aynısını yaptı doktor
Dış gebelik şüphesi dedi önce
Ben doktoru değiştirdim
Banada aynıları oluyo şuan değiştirince gördünüzmü bebişinizi
Valla canım içime serin serin sular serptinGörmemiştim. Ayrıca tahmin ettiğim gibi geç döllenme olmuş. Normalde 8 haftalık olması lazım ama ultrasonda 6 haftalık yazıyo. Allahın izniyle sende görürsün acele etme:)
Ayyy çok heyecanlandım şimdi inşallah benimkide görünür gördüğünde kaç haftalıktın kese boyun kaçtı3 gün sonra gittiğimde keseyi ve yolk sac ı gördük
1 hafta sonra da kalp atışını
Belki doktorun titiz çalışıyordur ama vajinal ulturosona gireceksin çok tavsiye etmiyorlar canimİnşallah riske girmemek içindir. Bu ultrason detaylı bşraz daha demişti
İnşallah canım çok teşekkür ederim
Benim erkek doğuyor :)
Benimde çin takvime göre erkek çıktı ama bakalım ne kadar dogrubenimde erkek doguyor yaa cin takvimide erkek gosteriyor bakalim ne olacak ikisidd yok zaten ikisnede cok sevinirim :)
Benim bebek o haftalarda göründü canım ama makina eski olduğundan sesi duyamadimAy kızlar bende kalp atışı için carsamba gidecegim 6+5 olacak sizce duyulur mu?duyanlar hangi haftada duydu?
Rahim genişliyor canım bebek buyudukce normal aşırı dayanışmaya ak kadar bir girin yoksaMerhaba arkadaşlar adet ağrısı gibi ağrısı olan var mı
Geç döllenme olmuştur belki bir hafta daha bekleyin benceMerhaba KASIM annişleriben 43 yaşında süpriz hamile kaldım 3. Olcak inşallah 7+5 haftalığım 7+3 de gittim en son doktora yolk kesesi var ama bebek yok dedi yaşında geçmiş kürtaj yapalım diyip beni korkuttu böyle olup sonra gören varmı bebğini
Bende şuan aynılarını yaşıyorum 7+3 yolk var fetus oluşmamış dediler
Bekliyorum ama kafayı sıyırarak çok mutsuzum karışık duygular içindeyimBelki doktorun titiz çalışıyordur ama vajinal ulturosona gireceksin çok tavsiye etmiyorlar canim
Benimde çin takvime göre erkek çıktı ama bakalım ne kadar dogru
Benim bebek o haftalarda göründü canım ama makina eski olduğundan sesi duyamadim
Rahim genişliyor canım bebek buyudukce normal aşırı dayanışmaya ak kadar bir girin yoksa
Geç döllenme olmuştur belki bir hafta daha bekleyin bence
Benimde ilk yolk gözüktü cani! Benim bir hafta daha bekle ozaman gozukur
Ayyy çok heyecanlandım şimdi inşallah benimkide görünür gördüğünde kaç haftalıktın kese boyun kaçtı
Kızlar benim son adetime göre 5 5 ama bugün gittik doktor 5 haftalıga gore küçük 2 3 gibi dedi geç döllenme falan mi dedim muhtemelen öyle dedi ve ulturasyon görüntüsünde gözüken şeye bu olmalı gibi bisey dedi kötü oldum yani sizde geç döllenmeden böyle oldu yarın kan verecem değerimin normal ilerleyişine bakılması için böyle geç döllenme olan var mi
Hadi hayırlısı artık bekleyip görcez Allah bana sabır versinTam 5 haftalıkmış kese ve yolk sac göründüğünde
Kese 1 cm idi
6+0 da kalp atışı olduğunda bebeği ölçtü ve 3mm boyundaymış.
Şimdi 7+3
Ama 10+3 te olacak diğer randevum
O zamana kadar ne olur ben de bilmiyorum
Kizimda doktor 12.hafta gördü ama söylemedi 2 hafta sonra ikili testin sonuclarini konuşurken tekrat bakarim dedi. Ama kız sinyali verdi. 14.haftada dogruladiCinsiyetler kaçıncı haftada belli olur acaba?
Biz eşimle dönüşümlü baktık ona sabahçı öğlenci olunca bu doğunca nolur bilmem 1.dönem kapanıyor 2.dönemde biraz rapor alırım diyorum 5. 5 sonra mecbur başlıcam borç var ev almıştıkAllah hepimize güç kuvvet versin canım kim bakıyor kızına ? İkinci bebekte doğum izni nasıl olacak şimdi ilk dönemi kapatıyoruz sanirim
Biz eşimle dönüşümlü baktık ona sabahçı öğlenci olunca bu doğunca nolur bilmem 1.dönem kapanıyor 2.dönemde biraz rapor alırım diyorum 5. 5 sonra mecbur başlıcam borç var ev almıştık
Hadi hayırlısı artık bekleyip görcez Allah bana sabır versin
Evet. Otomatik hesaplayan sitelerde var zatenKuzum çin takvimine bakarken yaşına+1 ekleyip bakıyorsun değil mi?
Ay ne şanslısıniz çok ozeniyorum kari-koca öğretmenlere. Benim eşim c.tesi bile çalışıyor, oğluma komşum bakiyor
Ben de ilk dönem kapanirsa 2. Dönem ücretsiz izne çıkarım diyorum ama bakalım insallah aksilik çıkmaz.. kayınvalidemle kayinpederim biz gelir bakariz diyorlar ama bir tane 2bucuk yaşında bir tane de 3 aylik süt bebeğine sanmıyorum bakabileceklerinibiz de araba almıştık daha 3 sene borcu var ama gelen altınlarla 3- 4 ay idare ederiz dedik eşimle evdeki hesap çarşıya uyarsa artık
Kız da 12-14 haftalar iyiymis :) o zaman kaldı 6-8 haftam :)Kizimda doktor 12.hafta gördü ama söylemedi 2 hafta sonra ikili testin sonuclarini konuşurken tekrat bakarim dedi. Ama kız sinyali verdi. 14.haftada dogruladi
yorgunluk ve ağrılara devam ediyoruz teyzesi :)Biz iyiyiz şükür sen ve minişler nasılsiniz :)
Siz de yarım gun izin hakkı yok mu? 657 iseniz ikinci cocukta 4 ay yarim gun tam maas hakki var. Tabi yarim gune de bakacak adam lazim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?