Ay hayır tabiki iğrençNeden mide bulantısı iyi bir şey mi .. çünkü artık dayanamıyorum bulantıya napcam bilmiyorum 2 kg verdim
Ben de sürekli acı bir tat var.yediklerimden bir tat alamıyorum çoğu kezAğızda metalik tat normalmiş peki ŞEKERLİ tat hisseden var mı?
Bende bu oluyor ve daha çok mide bulandırıyor
Ben hamileliği böyle bilmiyodumBen de sürekli acı bir tat var.yediklerimden bir tat alamıyorum çoğu kez
valla canım olabilir bende ilk gittiğimde 5 buçuk haftalık demişti doktorum 2 hafta sonra gidince normalde 7 buçuk olması gerekrken 6+5 dedi. ama herhangi bişey söylmedi. sorun olur yada şöyle böyle diye. ve bizimkininde kalp atışını 2 - 3 dk uğraştıktan sonra duyabildik. korkma bidahakine güzelce duyarsın inşallahInşallah canım ya
7 haftalık oldu bugün ama bugün doktor 6 hafta 3 günlük dedi anlamadım hani açıklamada yapmadılar hiç 2 gün sonra özeldeki doktorum gel demişti kalp atışı için bugün alttan hala duyulduğuna göre gitmem heralde beklerim biraz daha
bulantılı ve gece uykusuz. çok şükür tabi bunlara da ama suratım beş karış geziyorum etrafta. bide işe gidiyorum. Tam zulüm oluyor. Allah yardımcımız olsun.Senin nası gidiyor?günaydın kızlaar, nasıl gidiyor gebişlikk
amin canım, benimkide uykusuz ama pislik alt komşum yüzünden gece 2de pis pis seslerine uyandım kadının. 4tü hala uyuyamamıştım. bende işteyim şuan ve sinir basıyo durdukçabulantılı ve gece uykusuz. çok şükür tabi bunlara da ama suratım beş karış geziyorum etrafta. bide işe gidiyorum. Tam zulüm oluyor. Allah yardımcımız olsun.Senin nası gidiyor?
Yaa millette utanma yok zaten. Benim eski evimde öyleydi. Her akşam pis pis sesler karı koca kafayı yemişler. Bende de sinir var. Bazen herkesi öldüresim geliyor. :)))))amin canım, benimkide uykusuz ama pislik alt komşum yüzünden gece 2de pis pis seslerine uyandım kadının. 4tü hala uyuyamamıştım. bende işteyim şuan ve sinir basıyo durdukçaacaip agresif oldum yine uykum açılmadı
dün gece 2de parfüm şişesiyle yere vurdum daha hiddetli bağırmaya başladı pislik kadın. nasıl çare bulunur bilmiyorum ama benm kocam o kadının o pis seslerini duymak, onun pisliği yüzünden uykusundan uyanmak zorunda değilYaa millette utanma yok zaten. Benim eski evimde öyleydi. Her akşam pis pis sesler karı koca kafayı yemişler. Bende de sinir var. Bazen herkesi öldüresim geliyor. :)))))
Anladim canim onu hatirlamihorumYok ikili tarama testi için dememiştim, toksoplazma vs testleri için demiştim bunu.
aynen öyle haklısın canım.dün gece 2de parfüm şişesiyle yere vurdum daha hiddetli bağırmaya başladı pislik kadın. nasıl çare bulunur bilmiyorum ama benm kocam o kadının o pis seslerini duymak, onun pisliği yüzünden uykusundan uyanmak zorunda değil
Benim komşularım da öyleydi çocuk olunca duruldular.dün gece 2de parfüm şişesiyle yere vurdum daha hiddetli bağırmaya başladı pislik kadın. nasıl çare bulunur bilmiyorum ama benm kocam o kadının o pis seslerini duymak, onun pisliği yüzünden uykusundan uyanmak zorunda değil
bunların 2 çocuğu var biri 4 yaşında diğeri daha 3 aylık falan. kadın 9 aylık hamileyken durulmadı halada durulmuyoBenim komşularım da öyleydi çocuk olunca duruldular.
:)))) maşallah valla ne diyeyim eşimi göresim yok benim:))bunların 2 çocuğu var biri 4 yaşında diğeri daha 3 aylık falan. kadın 9 aylık hamileyken durulmadı halada durulmuyo
ay yazını okuyunca kahkaha attım gerçekten. ne yaşlısında ne gencinde terbiye var demekkiGünaydın herkese uykusuz bi geceden Merhaba gece komşunun yatak gicirtisi sonrasında kızımın uyumayisi sabah ettik koca koca insanlar ya Çiğlik sesi gelir ya yatagin zangir zangir sesi midem bulanıyor artık birde yaşlı sayılacak bi çift. Neyse bugün ogleden sonra muayene var eşim bebeğimizi ilk kez görecek tabi bende nerdeyse heyecan bastı inşallah hersey yolundadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?