- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.473
- 158
Tabii azcık da olsa bi şeyler yemeniz çok daha iyi olur. Kendi bünyenizi en iyi siz bilirsiniz. Ama sabredin bu günler de geçecek ben 10+6 günlüğüm azaldı ki başta çok kötüydüm 6,5 kg zayıfladım. Ama çok şükür geçiyormuş. Geçmiyor gibi geliyordu.Dogrudur ama midem hep bos, bos mideye soguk biseyler yiyip daha da rahatsiz etmek istemiyorum, bi de usutmekle ugrasmiyayim.. yanlis mi dusunuyorum acabayoksa dondurup yiycem hemen
ben şuan o durumdayım 3 kilo vermişim midem acayip bulanıodu bugün nedense hiç kusmadım bulantım olmadı die üzülmüştüm bişey mi oldu die 1 saattir acayip bulantım ve akıntım arttı sevindim bu duruma yemin ederim ki yeterki iyi olsun bebeğim yeterki iyi sağlıkla dünyaya gelsinTabii azcık da olsa bi şeyler yemeniz çok daha iyi olur. Kendi bünyenizi en iyi siz bilirsiniz. Ama sabredin bu günler de geçecek ben 10+6 günlüğüm azaldı ki başta çok kötüydüm 6,5 kg zayıfladım. Ama çok şükür geçiyormuş. Geçmiyor gibi geliyordu.
Ben çok hareketsizim, sürekli uzanıyorum riskten dolayı, benim de oluyor bel ağrım. Doktor normal dedi.Kızlar bugün gün boyu süren hafif sızı şeklinde bel ağrım var. iş yerinde mecburen hareketliyim onun mu etkisi var acaba. öyle şiddetli bir ağrı değil ama.. sizlerde de oluyor mu böyle ince bir sızı.
bişey sorcammmm sigarayı bırakanlar die bi ödül almışsın nasıl aldın bende alcam hehheeBen çok hareketsizin sürekli uzanıyorum riskten dolayı benim de oluyor bel ağrım. Doktor normal dedi
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kimler-sigara-iciyor-ve-neden.1059245/page-114bişey sorcammmm sigarayı bırakanlar die bi ödül almışsın nasıl aldın bende alcam hehhee
bugün tam 11.günümhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kimler-sigara-iciyor-ve-neden.1059245/page-114
Bu konuyu söylemişti arkadaş, bir şans vereyim dedim izlediğim gün bıraktım, 10.günümde gittim, kazen ödüllendirdi :) Kazen'i etiketleyerek yaz 10 günü geçtiyse verir :)
Benim de 20. günüm :) 1 Nisan'dan itibaren hiç içmedim. Videoyu izlemesem gerçekten zorlanacaktım çünkü benim bulantım tiksinmem falan olmadı, videodan sonra çok şükür sorun yaşamadım bırakırkenbugün tam 11.günümsen ne kadar oldu bırakalı sigarayı
Aslında büyüklerimiz hep hamile kalınca süt acılaşır derler bebekte kendi bırakırmış oyüzdenSağolasın canım evet bu kadar zorlanacağımi düşünmemiştim. sadece kesme kararı almak bile çok zormuş. Keşke hamile olunca sütüm acisaydi da kendi biraksaydi...
ben video izlemedim kendim bebeğim için birden bire bıraktım bıraktım ama sonrasında koku geldikçe tiskinir oldum yıllardır içerim eşim akşam işten gelince kapıda görüşüyoruz diyorum yaklaşma berbat kokuyorsun git dişlerini fırçala gülüyor güzel bir duyguymuş nefes oksijen koku almaya başladımBenim de 20. günüm :) 1 Nisan'dan itibaren hiç içmedim. Videoyu izlemesem gerçekten zorlanacaktım çünkü benim bulantım tiksinmem falan olmadı, videodan sonra çok şükür sorun yaşamadım bırakırken
Aynen çok güzel, ben bebek için bırakmak istemedim doğumdan sonra tekrar başlamayayım diye, Hamilelikten bağımsız olarak bıraktım o yüzden.ben video izlemedim kendim bebeğim için birden bire bıraktım bıraktım ama sonrasında koku geldikçe tiskinir oldum yıllardır içerim eşim akşam işten gelince kapıda görüşüyoruz diyorum yaklaşma berbat kokuyorsun git dişlerini fırçala gülüyor güzel bir duyguymuş nefes oksijen koku almaya başladım
Canım Anadolu sigort yaptıgını soyledı. Benden bütün bilgileri aldı. Sonrada yapamıyorum dedi. Bi tek demir hayat diye sigorta şirketi yapıyormuş onu da araştırıyorum. Nası bi yer bakim ondan sonra yaparsam yaparım artık.Ben de tamamlayıcı Sigorta yaptıracaktım buradaki arkadaşın yazdığını görünce doğumu ekleteyim dedim bilmiyordum hamileyken yapıldığını ama bugün soramadım henüz hangi şirketler yapıyor ya da siz hangisine sordunuz acaba?
Ben teklif aldım bütün formu doldurdum. Yapamıyoruz kusura bakmayın dediler. Kalakaldım bi anda. Anadolu sigorta yapamadı. Demir hayat diye bi sigorta sirketi var onada güvenemedim bekliyrum araştırıp öyle karar vercem.Bende sordurdum fakat hamileyken olmayacağını söylediler hangi sigortadan teklif aldiiniz
Hoşgeldin:) günlerimiz aynı. Sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşaAllah.Merhaba kızlar bende inşallah kasım annesi olucam. Sat 5şubat. 10+4 günlük hamileyim. Ocak ayında bi kürtajım oldu maalesef
Ben o sekilde takip etmedim kontrole gittigimde zaten kalbi durmustu anlayamadim yani o gun kurtaj oldum. Sonra tekrar hamile kalmak icin beklemedim o ay tekrar basladik calismalara esimle. sonra beklenen tarihte adet olmadim hemen kan testine gittim beta hcg degerim 4 cikti ama hamile degildim. Yani kurtaj oldum aradan 31 gun gectigi halde deger hala sifira inmemisti. deger hemen sifirlanmadigi icin testler pozitif cikip yaniltici olabilir. Belirtilerde birden bire kesilmiyor zaten benim belirtilerimin kesilmesi kurtajdan snra 15 gunumu aldi. Tabi hamileligin ne kadar ilerlediginede bagli olabilr. Benim nacizane önerim rahat olmaya calisin testlerle belirtilerle kafanizi hic bulandirmayin allah korusun test bozuk cikipta hamileliginiz devam ettigi halde degeri negatifte gosterebilir.Düşük yaptığımı ben kaset testen anlamıştım. Çizgi gittikçe kalınlaşması gerekirken silikleşmişti, silik olunca tekrar kan tahlili yaptırdım değer düşmüştü. Çizgi çıktığında 20, silikleştiğinde değer 6 ya düşmüştü. 1 gün arayla bu arada, Yani değer düşüyor, düşünce çizgi de kayboluyor. Sende testle mi takip etmiştin? Bu haftalarda daha yüksek değerler gerçi
Çünkü ben hatta sadece muayane icin bile yaptırıyim dedim ama ona bile yok dediBen teklif aldım bütün formu doldurdum. Yapamıyoruz kusura bakmayın dediler. Kalakaldım bi anda. Anadolu sigorta yapamadı. Demir hayat diye bi sigorta sirketi var onada güvenemedim bekliyrum araştırıp öyle karar vercem.
Merhaba hosgeldin bende aralikta kürtaj oldum sat 22 ocak. Allah bu sefer bagislasin yavrularimizi insallahMerhaba kızlar bende inşallah kasım annesi olucam. Sat 5şubat. 10+4 günlük hamileyim. Ocak ayında bi kürtajım oldu maalesef
Amin canım ya bıraktır kuzum o zaman. Benim bebeğimde emmeden uyumuyor. Ben yaza bıraktırırım diye düşünüyorum. Daha rahat olur sanki. Çünkü denizde oluyoruz. Aramıyor o zaman. Kıyamıyorum ona canım o benim. Ay annesinin kuzusu ya uyuyor şimdi:)))İnşallah canım. Zaten hamile olduğumu ogrendigimden beri 24 saatte toplam 3-5 kere veriyorum epey azalttım. Gündüz meme dedikce eline sevdiği şeyleri veriyorum havuç salatalık ceviz simit artık ne varsa. Ayran ve çorba her gün mutlaka içiyor. Bu şekilde 15 saate kadar emzirmeden atlatabiliyorum. Bir tek emmeden uykuya geçmiyor ve gece de uyanıp meme istiyor onu kesmiş olacağız. Bu arada gündüz meme yok veya süt bitti demiyorum lokanta kapalı diyorum hatta bazen birşey demeden direkt eline yiyecek veriyorum unutuyor. Bu gece ilk kez vermeyeceğim bakalım inşallah dirayetli olurum. Allah sana da yardım etsin canım. Benim ilk oğlumda erken doğum tehlikenin olduğu için muhakkak bırakmak zorundayım ama biliyorsun doğum yapana kadar emziren bile var. Rabbim hayırlısını versin korusun tüm bebisleri:)
Merhaba acaba bu tamamlayıcı sağlık sigortası sadece özel sektörde çalışanlar için mi yapılıyor?Bı bilgin var mı?Ben de tamamlayıcı Sigorta yaptıracaktım buradaki arkadaşın yazdığını görünce doğumu ekleteyim dedim bilmiyordum hamileyken yapıldığını ama bugün soramadım henüz hangi şirketler yapıyor ya da siz hangisine sordunuz acaba?
buda doğru ama bakalım kısmettt emzirme süresi var bide bunun bayağı uzun zaman oluyor sonrasında daha da içmem sanırımAynen çok güzel, ben bebek için bırakmak istemedim doğumdan sonra tekrar başlamayayım diye, Hamilelikten bağımsız olarak bıraktım o yüzden.
Hepimiz belli kayıplar yaşadığımız için, farklı takıntılarda oluşuyor o dönemlerden kalma. Bir tek bu hafta yapmamışımdır yoksa düzenli olarak test yapıyorum, çizgiyi görmek içimi rahatlatıyor sanırım. Önemli durumlarda hastaneye gitmeme engel değil tabi, tehlike sezersem tabi doktora koşuyorum. Hareketlerini hissetmeye başlayana kadar varlığını hissettirecek birşeye ihtiyaç duyuyorsun.Ben o sekilde takip etmedim kontrole gittigimde zaten kalbi durmustu anlayamadim yani o gun kurtaj oldum. Sonra tekrar hamile kalmak icin beklemedim o ay tekrar basladik calismalara esimle. sonra beklenen tarihte adet olmadim hemen kan testine gittim beta hcg degerim 4 cikti ama hamile degildim. Yani kurtaj oldum aradan 31 gun gectigi halde deger hala sifira inmemisti. deger hemen sifirlanmadigi icin testler pozitif cikip yaniltici olabilir. Belirtilerde birden bire kesilmiyor zaten benim belirtilerimin kesilmesi kurtajdan snra 15 gunumu aldi. Tabi hamileligin ne kadar ilerlediginede bagli olabilr. Benim nacizane önerim rahat olmaya calisin testlerle belirtilerle kafanizi hic bulandirmayin allah korusun test bozuk cikipta hamileliginiz devam ettigi halde degeri negatifte gosterebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?