2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Dogrudur ama midem hep bos, bos mideye soguk biseyler yiyip daha da rahatsiz etmek istemiyorum, bi de usutmekle ugrasmiyayim.. yanlis mi dusunuyorum acaba yoksa dondurup yiycem hemen
Tabii azcık da olsa bi şeyler yemeniz çok daha iyi olur. Kendi bünyenizi en iyi siz bilirsiniz. Ama sabredin bu günler de geçecek ben 10+6 günlüğüm azaldı ki başta çok kötüydüm 6,5 kg zayıfladım. Ama çok şükür geçiyormuş. Geçmiyor gibi geliyordu.

ben şuan o durumdayım 3 kilo vermişim midem acayip bulanıodu bugün nedense hiç kusmadım bulantım olmadı die üzülmüştüm bişey mi oldu die 1 saattir acayip bulantım ve akıntım arttı sevindim bu duruma yemin ederim ki yeterki iyi olsun bebeğim yeterki iyi sağlıkla dünyaya gelsin

Ben çok hareketsizim, sürekli uzanıyorum riskten dolayı, benim de oluyor bel ağrım. Doktor normal dedi.

Son düzenleme:
ben video izlemedim kendim bebeğim için birden bire bıraktım bıraktım ama sonrasında koku geldikçe tiskinir oldum yıllardır içerim eşim akşam işten gelince kapıda görüşüyoruz diyorum yaklaşma berbat kokuyorsun git dişlerini fırçala gülüyor güzel bir duyguymuş nefes oksijen koku almaya başladım

Aynen çok güzel, ben bebek için bırakmak istemedim doğumdan sonra tekrar başlamayayım diye, Hamilelikten bağımsız olarak bıraktım o yüzden.

Canım Anadolu sigort yaptıgını soyledı. Benden bütün bilgileri aldı. Sonrada yapamıyorum dedi. Bi tek demir hayat diye sigorta şirketi yapıyormuş onu da araştırıyorum. Nası bi yer bakim ondan sonra yaparsam yaparım artık.

Bende sordurdum fakat hamileyken olmayacağını söylediler hangi sigortadan teklif aldiiniz
Ben teklif aldım bütün formu doldurdum. Yapamıyoruz kusura bakmayın dediler. Kalakaldım bi anda. Anadolu sigorta yapamadı. Demir hayat diye bi sigorta sirketi var onada güvenemedim bekliyrum araştırıp öyle karar vercem.

Ben o sekilde takip etmedim kontrole gittigimde zaten kalbi durmustu anlayamadim yani o gun kurtaj oldum. Sonra tekrar hamile kalmak icin beklemedim o ay tekrar basladik calismalara esimle. sonra beklenen tarihte adet olmadim hemen kan testine gittim beta hcg degerim 4 cikti ama hamile degildim. Yani kurtaj oldum aradan 31 gun gectigi halde deger hala sifira inmemisti. deger hemen sifirlanmadigi icin testler pozitif cikip yaniltici olabilir. Belirtilerde birden bire kesilmiyor zaten benim belirtilerimin kesilmesi kurtajdan snra 15 gunumu aldi. Tabi hamileligin ne kadar ilerlediginede bagli olabilr. Benim nacizane önerim rahat olmaya calisin testlerle belirtilerle kafanizi hic bulandirmayin allah korusun test bozuk cikipta hamileliginiz devam ettigi halde degeri negatifte gosterebilir.

Çünkü ben hatta sadece muayane icin bile yaptırıyim dedim ama ona bile yok dedi

Amin canım ya bıraktır kuzum o zaman. Benim bebeğimde emmeden uyumuyor. Ben yaza bıraktırırım diye düşünüyorum. Daha rahat olur sanki. Çünkü denizde oluyoruz. Aramıyor o zaman. Kıyamıyorum ona canım o benim. Ay annesinin kuzusu ya uyuyor şimdi:)))

Merhaba acaba bu tamamlayıcı sağlık sigortası sadece özel sektörde çalışanlar için mi yapılıyor?Bı bilgin var mı?

Aynen çok güzel, ben bebek için bırakmak istemedim doğumdan sonra tekrar başlamayayım diye, Hamilelikten bağımsız olarak bıraktım o yüzden.
buda doğru ama bakalım kısmettt emzirme süresi var bide bunun bayağı uzun zaman oluyor sonrasında daha da içmem sanırım

Hepimiz belli kayıplar yaşadığımız için, farklı takıntılarda oluşuyor o dönemlerden kalma. Bir tek bu hafta yapmamışımdır yoksa düzenli olarak test yapıyorum, çizgiyi görmek içimi rahatlatıyor sanırım. Önemli durumlarda hastaneye gitmeme engel değil tabi, tehlike sezersem tabi doktora koşuyorum. Hareketlerini hissetmeye başlayana kadar varlığını hissettirecek birşeye ihtiyaç duyuyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…