2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
selam herkese. ben sizden bebek bakımı ya da okunması faydalı olur dediğiniz kitap tavsiyeleri almak istiyorum. tecrübeli olanlar var mı aranızda :)

Tekmeler başlayıncada eyvah bugün az attı yada hiç hissetmiyorum endişesi saracak özet olarak rahme düştüğü andan itibaren yaşı kaç olurda olsun annelerin kalbi hep evlatlarıyla bir atar

Kızlar ya yanlışlıkla iki gün önce sıkılmış.havuc suyu içtim.cok korkuyorum bisey olmaz inşallah bebegime

Tam geçti sanmıştım ben de gene geri geldi. Niye bi düzelemedik ya
Sürekli atıştır
Sarı tuzlu leblebi iyi geliyo bana
benim mideme sanki hiç bişey iyi gelmiyor o kadar halsizleşiyorum ki uyuyasım var sürekli çubuk krakerden artk daha midembulanır oldu ne yapacağız böyle bilmiyorum gerçekten biri zencefil kokla dedi ama işe yarar mı bilmiyorum

Ben denedim kokladım
Çayını da içtim
Bişeye yaramadı
Bi desen dene :)

Kızlar ya yanlışlıkla iki gün önce sıkılmış.havuc suyu içtim.cok korkuyorum bisey olmaz inşallah bebegime
Havucu mu yasakladı doktor? Birşey olmaz bebeğine merak etme de alerjin falan mı var? Bebeğin suyu artsın diye özellikle içiliyor, şeker hastası annelere yasak sadece bildiğim kadarıyla.

selam herkese. ben sizden bebek bakımı ya da okunması faydalı olur dediğiniz kitap tavsiyeleri almak istiyorum. tecrübeli olanlar var mı aranızda :)
Bana arkadaşım hediye yolladı. Kendisi de yeni anne ve çok kitap okur. Ben henüz okumadım ama güzel olduguna eminim. Mahallenin en mutlu bebeği kitabın adı.

Havucu mu yasakladı doktor? Birşey olmaz bebeğine merak etme de alerjin falan mı var? Bebeğin suyu artsın diye özellikle içiliyor, şeker hastası annelere yasak sadece bildiğim kadarıyla.
Ben de bir zarari olacagini sanmam. Hatta tup bebekte transfer sonrasi bircok kisi havuc suyu tuketiyor. Bu tur sebze meyveleri sikmak yerine yiyerek tuketmek posa ve lifler acisindan daha faydali diye biliyorum. Sikarak tuketilince fazla miktar kullanilacagindan seker alimi artiyor.

Ben de tüketildiğini biliyorum, kendimde yiyorum, mesajdan sonra yine de baktım faydası var, hiç zararı yazılmamış. Başka birşeyle karıştırdı belki de.

2 gün önce sıkılanı bugün içtin, tarihi geçti anlamında mı sordun? 3 günde tüketiliyor tarihi geçmemiştir, zaten seni zehirlemeyen bebeğe de birşey yapmaz, önce sana etki etmesi lazım.

2 gün önce sıkılanı bugün içtin, tarihi geçti anlamında mı sordun? 3 günde tüketiliyor tarihi geçmemiştir, zaten seni zehirlemeyen bebeğe de birşey yapmaz, önce sana etki etmesi lazım.
Şundan korktu sanırım 1 bardak havuç suyu yaklaşık 2-3 havuca denk ve bundan çok içerse A vitamini zehirlenmesi olabilir. Kardeşimde oldu yüzünde turuncu lekeler oluştu. Ama bir süre içmezsen geçiyor tabi lekeler :) havuç yicem zaten dün düşünüyorum bugün de denk geldi.

Hmm hiç sıkmadığım için kaç taneye denk geliyor bilmiyorum. Arkadaşım 1 çay bardağı içiyormuş kilo almamak için onunki :) Fazla içilmesi halinde zararı kısmında bebeğin gelişimini geriletir yazıyor. 1 Bardakla o kadar etkisi olmaz herhalde ya, vücudunda o kadar vitamin var mıdır ki depoyu da doldurup üstüne fazla gelsin. Kardeşin düzenli mi içiyordu?

Tabi bahsettiğim düzenli içmek. Günde 2 defa her gün tarzında. Ya da günde 1 defa hergün gibi. Suyu da pek güzel oluyor meretin. Çay bardağı makul bence de. Ama yemesi daha faydalı galiba. Bulantıya da iyi geliyor kısmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…