Ben daha duymadımKalp atışını ne zaman duydunuz kızlar
Tekmeler başlayıncada eyvah bugün az attı yada hiç hissetmiyorum endişesi saracak özet olarak rahme düştüğü andan itibaren yaşı kaç olurda olsun annelerin kalbi hep evlatlarıyla bir atarGünaydın kızlar bugün bizim de kontrolumuz var tahlil sonuçlarını göstereceğim belki bebeğimi de görürüm :) inşallah hepimiz güzel haberler alırız. Tekmeler baslayana kadar içimiz rahat etmeyecek galiba :)
Masallah şimdi baya büyümüş iki , üç haftaya cinsiyet tahmini bile yapar doktor insallah :)
benim mideme sanki hiç bişey iyi gelmiyor o kadar halsizleşiyorum ki uyuyasım var sürekli çubuk krakerden artk daha midembulanır oldu ne yapacağız böyle bilmiyorum gerçekten biri zencefil kokla dedi ama işe yarar mı bilmiyorumTam geçti sanmıştım ben de gene geri geldi. Niye bi düzelemedik ya
Sürekli atıştır
Sarı tuzlu leblebi iyi geliyo bana
benim mideme sanki hiç bişey iyi gelmiyor o kadar halsizleşiyorum ki uyuyasım var sürekli çubuk krakerden artk daha midembulanır oldu ne yapacağız böyle bilmiyorum gerçekten biri zencefil kokla dedi ama işe yarar mı bilmiyorum
Bir arkadaş cevaplamış. Hamilelikte varis oluşumuna daha yatkınmışız ondan bacak bacak üstüne atmamalıymışızHamileyken saç kesmenin zararlı olduğunu düşünen hurafelerden olabilir mi acaba
Daha belli değil bilmiyorum kiKız mı olcak bebek
Havucu mu yasakladı doktor? Birşey olmaz bebeğine merak etme de alerjin falan mı var? Bebeğin suyu artsın diye özellikle içiliyor, şeker hastası annelere yasak sadece bildiğim kadarıyla.Kızlar ya yanlışlıkla iki gün önce sıkılmış.havuc suyu içtim.cok korkuyorum bisey olmaz inşallah bebegime
6+5Kalp atışını ne zaman duydunuz kızlar
Bana arkadaşım hediye yolladı. Kendisi de yeni anne ve çok kitap okur. Ben henüz okumadım ama güzel olduguna eminim. Mahallenin en mutlu bebeği kitabın adı.selam herkese. ben sizden bebek bakımı ya da okunması faydalı olur dediğiniz kitap tavsiyeleri almak istiyorum. tecrübeli olanlar var mı aranızda :)
Ben de bir zarari olacagini sanmam. Hatta tup bebekte transfer sonrasi bircok kisi havuc suyu tuketiyor. Bu tur sebze meyveleri sikmak yerine yiyerek tuketmek posa ve lifler acisindan daha faydali diye biliyorum. Sikarak tuketilince fazla miktar kullanilacagindan seker alimi artiyor.Havucu mu yasakladı doktor? Birşey olmaz bebeğine merak etme de alerjin falan mı var? Bebeğin suyu artsın diye özellikle içiliyor, şeker hastası annelere yasak sadece bildiğim kadarıyla.
O zaman ben hiç denemeyeyim çünkü daha kötü oluyorum her denediğim şeyde hiç tadım tuzum kalmadı artıkBen denedim kokladım
Çayını da içtim
Bişeye yaramadı
Bi desen dene :)
Ben de tüketildiğini biliyorum, kendimde yiyorum, mesajdan sonra yine de baktım faydası var, hiç zararı yazılmamış. Başka birşeyle karıştırdı belki de.Ben de bir zarari olacagini sanmam. Hatta tup bebekte transfer sonrasi bircok kisi havuc suyu tuketiyor. Bu tur sebze meyveleri sikmak yerine yiyerek tuketmek posa ve lifler acisindan daha faydali diye biliyorum. Sikarak tuketilince fazla miktar kullanilacagindan seker alimi artiyor.
2 gün önce sıkılanı bugün içtin, tarihi geçti anlamında mı sordun? 3 günde tüketiliyor tarihi geçmemiştir, zaten seni zehirlemeyen bebeğe de birşey yapmaz, önce sana etki etmesi lazım.Kızlar ya yanlışlıkla iki gün önce sıkılmış.havuc suyu içtim.cok korkuyorum bisey olmaz inşallah bebegime
Şundan korktu sanırım 1 bardak havuç suyu yaklaşık 2-3 havuca denk ve bundan çok içerse A vitamini zehirlenmesi olabilir. Kardeşimde oldu yüzünde turuncu lekeler oluştu. Ama bir süre içmezsen geçiyor tabi lekeler :) havuç yicem zaten dün düşünüyorum bugün de denk geldi.2 gün önce sıkılanı bugün içtin, tarihi geçti anlamında mı sordun? 3 günde tüketiliyor tarihi geçmemiştir, zaten seni zehirlemeyen bebeğe de birşey yapmaz, önce sana etki etmesi lazım.
Hmm hiç sıkmadığım için kaç taneye denk geliyor bilmiyorum. Arkadaşım 1 çay bardağı içiyormuş kilo almamak için onunki :) Fazla içilmesi halinde zararı kısmında bebeğin gelişimini geriletir yazıyor. 1 Bardakla o kadar etkisi olmaz herhalde ya, vücudunda o kadar vitamin var mıdır ki depoyu da doldurup üstüne fazla gelsin. Kardeşin düzenli mi içiyordu?Şundan korktu sanırım 1 bardak havuç suyu yaklaşık 2-3 havuca denk ve bundan çok içerse A vitamini zehirlenmesi olabilir. Kardeşimde oldu yüzünde turuncu lekeler oluştu. Ama bir süre içmezsen geçiyor tabi lekeler :) havuç yicem zaten dün düşünüyorum bugün de denk geldi.
Tabi bahsettiğim düzenli içmek. Günde 2 defa her gün tarzında. Ya da günde 1 defa hergün gibi. Suyu da pek güzel oluyor meretin. Çay bardağı makul bence de. Ama yemesi daha faydalı galiba. Bulantıya da iyi geliyor kısmen.Hmm hiç sıkmadığım için kaç taneye denk geliyor bilmiyorum. Arkadaşım 1 çay bardağı içiyormuş kilo almamak için onunki :) Fazla içilmesi halinde zararı kısmında bebeğin gelişimini geriletir yazıyor. 1 Bardakla o kadar etkisi olmaz herhalde ya, vücudunda o kadar vitamin var mıdır ki depoyu da doldurup üstüne fazla gelsin. Kardeşin düzenli mi içiyordu?
Çok meyve tüketen kız derlerDaha belli değil bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?