2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar biz de 9haftalik olmuşuz eli ayağı oynuyordu minnosun o kadar tatli ki resmen asik oldum ya 2bucuk cm olmuş boyuma gelmiş kuzum maşallah kalbi de bu sefer gümbür gümbür duyduk şükür
12. Hafta tekrar çağırdı. 2li test düşünmedigimi söyledim yine de gel kontrol edelim bir de imza almamız lazım test yapmayip riskleri kabul ettigine dair dedi.

Ya ben hic duymadım çok enteresanmış Allah yardımcınız olsun ama en azından ense kalınlığını ölçerek yine bir fikir sahibi olur sanirim dimi

Son düzenleme:
kızlar bende kısır aşeriyorum sanırım ya da karnım acıktı, nasıl canım istiyor. Dayanamadım bulgur ıslattım şimdi yapacağım inşallah
Bende geçenlerde yaptım ama o salça kokusu mahvetti beni turşuyla bi güzel hüplettim
Hadi gözün aydın maşallah bende 10 haftalık olsunda öyle gideyim diyodum ama galiba dayanamıcam 9+ 2 de gitmeyi düşünüyorum

Allah korusun inşallah sorun olmaz ya, hiç öyle birşeye denk gelmedim. Tamam da bunu söylemesinde ki amaç ne ki alternatif tedavi yöntemi mi varmış? Ayrıntılı ultrasonda belli olacak herhalde bebeğin öyle bir hastalığı olup olmadığı, bu da 22. Haftalarda falan yapılacak, şimdiden niye insanın içini böyle sıkarlar ki.

Merhaba hanımlar bugün ikili taramam ve kontrolüm vardı. Yüksek ihtimal oğlum olacakmış :) biraz buruldum açıkçası. Tabi sağlığı yerinde olduktan sonra hiçbir önemi yok cinsiyetin ama, çin takvimi ve belirtilerden hep kız olacağını düşünüyordum, e kız da istiyordum tabi biraz biraz ters köşe oldu bana :)

Bana hiç oyle birseyden bahsetmedi ilk defa duyuyorum oyle bir risk olduğu icin mi kullandiracakmis
Sen çok düşük doz kullanmışsın korkma canım. Ben de 9. Haftanın ortasında başladım iki haftadır kullanıyorum. Bu risk var diyorlar ama artık Allah tan

Test konusunda fikrim yok ama bi tanıdığım tup bebekle 3uz hamile kalmıştı daha sonra 1 tanesinin kalbi durdu diger ikisi sag salim dünyaya geldiler. Ileriki haftalarda detaylı ultrason yapılıyor bildiğim kadarıyla onu yaptırırsın hem o daha net sonuç veriyormuş.

Sağlıkla kucağınıza alın inş,kaç haftalıksınız?

Slm
Benimde son adetim 27 ocak
Aynı dönem anne adayıyız
Nasıl gidiyor hamileliğin
Ben 37 yaşındayım 2. Çocuğum olacak inş
Cinsiyeti hakkında biley dedi mi dr???
Sen ne hissediyorsun

Rabbim sağlıklı evlat versin canım. Bende erkek istiyorum Rabbim nasip ederse, benimde kız olursa değiştiririz şaka bi yana hayırlı evlat olsunlar. Belirtilerin nelerdi?

Aminn hayırlısı olsun inşallah, benim belirtilerde kızı gösteriyor ama benim içimden geçen de erkek ama daha bizim cinsiyet öğrenmemize çok var. Yinede rabbim sağ salim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin
Rabbim sağlıklı evlat versin canım. Bende erkek istiyorum Rabbim nasip ederse, benimde kız olursa değiştiririz şaka bi yana hayırlı evlat olsunlar. Belirtilerin nelerdi?
Ahahhaa bu teklifi ben sunacaktım benden önce davrandın

Kızlar bizimde kontrol vardı bugün çok şükür iyi geçti 8+5 mis Dr. İyi gittiğini söyledi boyu 2.1 cm olmuş öyle korkuyorum ki evden çıkmadım günlerdir Dr. Gitmek bile çok değişik geldi komik ama hapsirmaktan bile korkuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun bütün anne adayları da her Dr. Gittiğimizde mutlulukla dönelim inşallah

Bi sorunmu var hamileliğinle alakalı canım?
Bende çarşamba gününden beridir evdeyim ruhum daraldıda daraldı en son cam siliyodum ki benim riskli gebeliğim şuan.

Sabahta işe gittim raporlu olduğum halde ama geri döndüm. Yarın gitmeyi düşünüyodum ama insanlar çok menfaatçi onu anladım, o yüzden perşembe günü kontrole gidip cuma iş başı yapıcam. Doğum ücretine ihtiyacım olmasa işten çıkmayı bile düşünüyorum ama bakalım rabbim hayırlısını versin herşeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…