Ya ben hic duymadım çok enteresanmış Allah yardımcınız olsun ama en azından ense kalınlığını ölçerek yine bir fikir sahibi olur sanirim dimikızlar kalbi duran ikiz tekinden dolayı 2li 3lü testleri yaptıramıyorum. sonuç kötü olmasa bile kötü çıkarmış.
grupta bir kaç konu açtım ama kimse ilgilenmedi. hiç duydunuz mu böyle bir olay.
ikizlerimden birinin kalbi 8. haftada durmuştu. müdahale edilmedi. bu şekilde devam ediyoruz. ama 20 25. haftalara kadar anca yok olurmuş tamamen. ne yapmalıyım bilmiyorumtestlerimi yaptırmak istiyordum.
aspirinde mi yarık dudak riski varmış anlamadım benKaç mg kullandın canım ve kaç hafta kullandın? Doktor yarık damak yarık dudak riski var diyor.
Bende geçenlerde yaptım ama o salça kokusu mahvetti beni turşuyla bi güzel hüplettimkızlar bende kısır aşeriyorum sanırım ya da karnım acıktı, nasıl canım istiyor. Dayanamadım bulgur ıslattım şimdi yapacağım inşallah
Hadi gözün aydın maşallah bende 10 haftalık olsunda öyle gideyim diyodum ama galiba dayanamıcam 9+ 2 de gitmeyi düşünüyorumKızlar biz de 9haftalik olmuşuz eli ayağı oynuyordu minnosun o kadar tatli ki resmen asik oldum ya2bucuk cm olmuş boyuma gelmiş kuzum maşallah kalbi de bu sefer gümbür gümbür duyduk şükür
12. Hafta tekrar çağırdı. 2li test düşünmedigimi söyledim yine de gel kontrol edelim bir de imza almamız lazım test yapmayip riskleri kabul ettigine dair dedi.
kortizon kullanımda öyle bir risk varmış.aspirinde mi yarık dudak riski varmış anlamadım ben
Allah korusun inşallah sorun olmaz ya, hiç öyle birşeye denk gelmedim. Tamam da bunu söylemesinde ki amaç ne ki alternatif tedavi yöntemi mi varmış? Ayrıntılı ultrasonda belli olacak herhalde bebeğin öyle bir hastalığı olup olmadığı, bu da 22. Haftalarda falan yapılacak, şimdiden niye insanın içini böyle sıkarlar ki.Arkadaşlar aranızda kortizon kullanm var mı? Veya kortizon kullaıp sağlıklı bebek sahibi olan taıdığınız insanlar. Benim kanım pohtışalmıyor itp hastasiyim. Mecburen 2 haftadır kullanıyorum. Rabbim korusun çok korkuyorum ne olacak diye
Prednol 4 mg kullandim her sabah 2 tane transferden 10 gun once baslatmisti 7.haftada bırakmanı soyledi 1 tane ye dusurerekKaç mg kullandın canım ve kaç hafta kullandın? Doktor yarık damak yarık dudak riski var diyor.
Bana hiç oyle birseyden bahsetmedi ilk defa duyuyorum oyle bir risk olduğu icin mi kullandiracakmisKaç mg kullandın canım ve kaç hafta kullandın? Doktor yarık damak yarık dudak riski var diyor.
Sen çok düşük doz kullanmışsın korkma canım. Ben de 9. Haftanın ortasında başladım iki haftadır kullanıyorum. Bu risk var diyorlar ama artık Allah tanBana hiç oyle birseyden bahsetmedi ilk defa duyuyorum oyle bir risk olduğu icin mi kullandiracakmis
Test konusunda fikrim yok ama bi tanıdığım tup bebekle 3uz hamile kalmıştı daha sonra 1 tanesinin kalbi durdu diger ikisi sag salim dünyaya geldiler. Ileriki haftalarda detaylı ultrason yapılıyor bildiğim kadarıyla onu yaptırırsın hem o daha net sonuç veriyormuş.kızlar kalbi duran ikiz tekinden dolayı 2li 3lü testleri yaptıramıyorum. sonuç kötü olmasa bile kötü çıkarmış.
grupta bir kaç konu açtım ama kimse ilgilenmedi. hiç duydunuz mu böyle bir olay.
ikizlerimden birinin kalbi 8. haftada durmuştu. müdahale edilmedi. bu şekilde devam ediyoruz. ama 20 25. haftalara kadar anca yok olurmuş tamamen. ne yapmalıyım bilmiyorumtestlerimi yaptırmak istiyordum.
Sağlıkla kucağınıza alın inş,kaç haftalıksınız?Merhaba hanımlarbugün ikili taramam ve kontrolüm vardı. Yüksek ihtimal oğlum olacakmış :) biraz buruldum açıkçası. Tabi sağlığı yerinde olduktan sonra hiçbir önemi yok cinsiyetin ama, çin takvimi ve belirtilerden hep kız olacağını düşünüyordum, e kız da istiyordum tabi biraz biraz ters köşe oldu bana :)
son adet tarihim 26 ocak
muhtemel dogum tarihi 2 kasim
yas 26
mersin
Merhaba hanımlarbugün ikili taramam ve kontrolüm vardı. Yüksek ihtimal oğlum olacakmış :) biraz buruldum açıkçası. Tabi sağlığı yerinde olduktan sonra hiçbir önemi yok cinsiyetin ama, çin takvimi ve belirtilerden hep kız olacağını düşünüyordum, e kız da istiyordum tabi biraz biraz ters köşe oldu bana :)
Aminn hayırlısı olsun inşallah, benim belirtilerde kızı gösteriyor ama benim içimden geçen de erkek ama daha bizim cinsiyet öğrenmemize çok var. Yinede rabbim sağ salim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsinMerhaba hanımlarbugün ikili taramam ve kontrolüm vardı. Yüksek ihtimal oğlum olacakmış :) biraz buruldum açıkçası. Tabi sağlığı yerinde olduktan sonra hiçbir önemi yok cinsiyetin ama, çin takvimi ve belirtilerden hep kız olacağını düşünüyordum, e kız da istiyordum tabi biraz biraz ters köşe oldu bana :)
Ahahhaa bu teklifi ben sunacaktım benden önce davrandınRabbim sağlıklı evlat versin canım. Bende erkek istiyorum Rabbim nasip ederse, benimde kız olursa değiştiririzşaka bi yana hayırlı evlat olsunlar. Belirtilerin nelerdi?
Kız sanki
Bi sorunmu var hamileliğinle alakalı canım?Kızlar bizimde kontrol vardı bugün çok şükür iyi geçti 8+5 mis Dr. İyi gittiğini söyledi boyu 2.1 cm olmuş öyle korkuyorum ki evden çıkmadım günlerdir Dr. Gitmek bile çok değişik geldi komik ama hapsirmaktan bile korkuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun bütün anne adayları da her Dr. Gittiğimizde mutlulukla dönelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?