2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar, ablam Emira SY banlanmış
Dediğine göre yarın akşama kadar yokmuş, size haber vermemi istedi
Gözümüzün önünde rengi soldu kızın :) Bakmadım ama Bdv ya da siyasetten gitmiştir :) Allah kurtarsın, sigara olmaz hamile ama don atlet götürürüz

Yağız ismini ben de çok seviyorum, oğlum olursa koymak isterim ama babası da var tabi kesin beğenmez :)
Bizde hamile kalmadan önce anlaşmıştık.. Erkek olursa eşim kız olrsa ben koycam adını diye.:)) yağız ismini eşim istiyor ama bende çok beğeniyorum defne ismini de ben istiyorum ama oda masal istiyor :)) daha önceden anlaştığımız için sesini çıkaramıyor :)))

Biz de öyle anlaştık ama benim istediğim hiç kız ismi yok. Yağız isminide çok seviyorum :) Bakalım ikna edebilir miyim erkek olursa

Aa niyeki hayırdır inşallah

Gözümüzün önünde rengi soldu kızın :) Bakmadım ama Bdv ya da siyasetten gitmiştir :) Allah kurtarsın, sigara olmaz hamile ama don atlet götürürüz
Konu dışından veya geyikten gitmiş galiba biz de anlamadık, geri dönünce öğreneceğiz tam sebebini en son ona çok politiksin, kavga da edilmiyor seninle denilmiş ve bannn

Emira SY nolur geri döööön, sensiz yapamıyorummmm

Bu arada bende de sayfalar düzgün açılmıyordu, şimdi düzeldi ama.

Defne bende de çok güzel Elif düşünüyorum bende kız olursa Ela mı acaba diyorum sonra defne diyorum Su diyorum bilmiyorum :))

Ben anlamadım emirasalihe ne olmuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…