Pekiiii 10 gün önce %90 erkek dediği bebeğe bu akşam %99 kız diyen doktoru napmalı bizim oğlanın pipisi düşmüşşşşya ama hala tereddütlüyüm ben. Ben dün demiştim ama bide kız diyomuş diye:)
Gönlündeki oysa inşallah değişmez :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. O sağ-sol teorisine göre sol erkek diye hatırladığım için öyle yazmıştım ama tersiymiş, ilk konusu açıldığında internetten bakarak yazmıştım, unutmuşum bak sonraBenim solda cuma 2li test yapıldı doktor yüzde 90 erkek dedi. Pink bana kiz demiştin :)) ama keseye bakınca kıza benzetiyordum bende ama erkek olacak gibi hissediyordum söylemiştim :))) bakalım değişecek mi
Aaaaaa aşk olsun burda baya kalabalığızpinkstrap aydingelini Kızlar nasılsınız ya bugünlerde çok hastayım hiç giremiyorum bebek hareketleri hissetmeye başladınız mı?
Canımm hemen seni de etiket yapayım :) genelde ve en son çok tatlı bir muhabbet ettiğim iki arkadaşı etiket yaptım yoksa tabiki herkesi kapsıyor bu mesajım :)Aaaaaa aşk olsun burda baya kalabalığız
ne güzel duygular ya bende istiyorum :) erkek bebekler daha erken hareketlerini hissettrirmis oyle soyluyor benim cevremdekiler. benmki kiz o yuzden sanirim beklicem biraz dahaB betka2013 canım ben ilk oğlumu 13 haftalık hissetmistim. Sanki karnımın içinde birşey kendini ittirdi, gaz gibi kesinlikle degildi. Hatta sırt üstü yatıyordum karnımın sağında yükselti gördüm bir kaç saniye sonra geçti :) bunda da geçen rahmimde kasılma gibi birsey hissettim ama tam emin olamadım sanki rahmim sertleşip yukarı doğru toplanmış gibiydi.
Oğlum 20 haftalıkken filan baya baya karete yapıyorduhickirmasini filan bile hissediyordum.
Canımm hemen seni de etiket yapayım :) genelde ve en son çok tatlı bir muhabbet ettiğim iki arkadaşı etiket yaptım yoksa tabiki herkesi kapsıyor bu mesajım :)
ne güzel duygular ya bende istiyorum :) erkek bebekler daha erken hareketlerini hissettrirmis oyle soyluyor benim cevremdekiler. benmki kiz o yuzden sanirim beklicem biraz daha
Evet canım çok stresli oldu. 4. Hamileliğimdi tam güzel gidiyor her şey derken ayrıntılı ultrasonda sorun çıktı çok istediğimiz bir bebekti kendisi zor kavuştuk. Çok şükür sağlıklı. Bu hamileliğim de planlı değildi hatta ikinci bir çocuk hiç düşünmüyordum nasip böyleymiş.Seninki baya stresli gecmis cok sukur ki saglikli dogmus.
Eline şişeyle su al canım her yandıgında bir yudum su iç. Ama öyle birden dikme kafana yarım saate geçicek bak görürsün.aydingelini ni etiket yapmana da gerek yoktu ben yeterdim, gelin o gelin yüzümüze güler arkadan kuyumuzu kazar
Ay çok midem yanıyor bugünDinsin diye yemediğim kalmadı Allah yardımcımız olsun.
Canım gaviskon biraz rahatlatıyo denedinmiaydingelini ni etiket yapmana da gerek yoktu ben yeterdim, gelin o gelin yüzümüze güler arkadan kuyumuzu kazar
Ay çok midem yanıyor bugünDinsin diye yemediğim kalmadı Allah yardımcımız olsun.
Allah razı olsun canım deneyeyim hemen inşallah bende de işe yararEline şişeyle su al canım her yandıgında bir yudum su iç. Ama öyle birden dikme kafana yarım saate geçicek bak görürsün.
Denedim canım işe yaramadı, o da bazen kesiyor bazen hiçbir etkisi yok.Canım gaviskon biraz rahatlatıyo denedinmi
Pink bnmde yanma çoktu ama geçti naneli sakız rahatlatıyor biraz aklında olsunDenedim canım işe yaramadı, o da bazen kesiyor bazen hiçbir etkisi yok.
Cnm erkekler bazen oyle olabilir sen kafaya takma bebise zarar verme biraz sinirin gecsin.belki esinde bi sinirle soylemistir.umarim hersey duzelir.bebis doguncada taclanir insallah mutlulugunuzkızlar erkekler neden bu kadar vicdansız. tam bir haftadır kavgalıyız kendisiyle. dün en sonunda bana git bu evden dedi. çocuk ne olacak, nasıl olacak diye sormadı bile. normalde de tepkisiz ilgisiz bir adamdı. ama bu zamanda bunu yapmasını beklemezdim. son zamanlarda ilişkinin yürümeyeceğini ben de anlamıştım, boşanmayı ben de istiyorum ama bebek doğduktan sonra demiştim ben. yani davranışlarını görseniz tam bir dengesiz. bir de isteyerek hamile kaldım ben. yeri geldiğinde sevdiğine inandırmayı çok iyi bildi ve ben nasıl bir adam olduğuna hiç karar veremedim. bir baktım iyi bir baktım berbat acaba ben mi yanlış düşünüyorum diye diye sürdü bu evlilik. hislerimden emin olamadım.
bir çocuğumuz olsun diyen kendisiydi ilk fırsatta git diyen de kendisi. gece hiç uyumadım. hıslıyım ve bu hırs beni mahvedecek.
Sağol Canım bende internetten baktım sakız yazıyordu, eşim şimdi aldı getirdi, işe yarıyorsa iyi :) Her gördüğümü deniyorum, Allah reflü hastalarına yardım etsin çok zor birşey ya.Pink bnmde yanma çoktu ama geçti naneli sakız rahatlatıyor biraz aklında olsun
Bende bio oil yag aldim daha dogrusu badem yagi icin girdim bio ile ciktim badem yagi tuylenme yaptiriyofmus kizlar eczacinin yalancisiyimBen badem yağı ile zeytin yağını karıştırıp onu kullanıyorum. İşe yarar diyorlar da bilmiyorum bakıcaz. Şimdilik çatlağa dair bişey yok ama pul pul dökülüyorum. Genişlediği için heralde. Göğüslerimde pul pul hep
Canım şimdi gördüm, bende de naneli sakızlar şu firstler filan işe yaradı yanma ve bulantıya iyi geliyor. Özellikle arabada çok fena oluyordum artık direkt sakız çiğniyorum :)Sağol Canım bende internetten baktım sakız yazıyordu, eşim şimdi aldı getirdi, işe yarıyorsa iyi :) Her gördüğümü deniyorum, Allah reflü hastalarına yardım etsin çok zor birşey ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?