Kızlar ben de cumartesi kontrole gittim :) Anca birikenleri okuyup yazabiliyorum:)
Burada erkenden cinsiyet öğrenenleri duyup özeniyordum. Bir de hastane ve doktorum iyi, 13+4 olucam, belki öğreniriz diyordum. Yine burada okuduklarıma istinaden çikolatayı kemire kemire gittim uyumasın bizimki diye

Doktor bir açtı ki bizimki içeride zıplıyor, fıldır fıldır dönüyor. Eşim diyor çikolatayı fazla mı kaçırdın acaba

Her açıdan selamladı bizi, parmaklarına kadar gösterdi doktorum. Ama gel gör ki o bacaklar bir türlü açılmadı sıpanın

1 ay sonra bir dahaki kontrolüm, artık o zaman bakarız dedi doktorum, erken zaten dedi.
Onun dışında herşey yolunda. Daha önceden demiştim miyomum var diye. Sordum doktoruma. Çünkü bir arkadaşım fazla büyüyen bir miyomun doktor ihmali yüzünden bebeğini kaybetti doğuma 2 ay kala. Anlattım kaygımı, hemen kontrol etti. Eski ölçüme göre küçülmüş. Ben miyom küçülmez biliyordum dedim ama doktorum küçüldüğü durumlarla da sık karşılaşıyoruz, seninkini takip ederiz dedi. Bir de nerede olduğu ve büyüme yönü önemliymiş. Benmiki şükür uzak ve bebek yukarı çıktıkça aşağıda kalacak gibi.
Bende raporlar böyle. Yarın da diyetisyene başlıyorum bakalım. Bulantılar kesilince iştah pek açıldı, tartı hemen kıpraşmaya başladı. İnşallah hem bebeklerimiz hem kendimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz yavrulara :)