- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
Yok canım, evdeyim çalışmayacağım ama ilk bebek olacak inşallah. Sütü arttırıyor, kanal tıkanmalarına karşı iyi geliyor diye okudum hep. Emzirmekten de biraz korkuyorum açıkcası şu sıralar, makine de yardımcı olacaktır inşallah.
AblamEmira SY Kraft marka kullanıyordu. Memnundu da. Aynı model değil ama o da iyidir diye "Kraft 2209 Solo Elektrikli Göğüs Pompası(USB'li)" aldım ben 180lira şimdi gittigidiyorda indirimde. Ebebek ve Civilde 260lira fiyatı... Henüz kargoda.
Kızlar evet ben de ilk bebekte süt sağma makinesinin bu kadar gerekli olduğunu düşünmemistim ama gerçekten çok ihtiyaç oluyormus. İlk başta süt gelmedi o yüzden inatla habire sağmam gerekti

Allah doktorumuzu da hastanemizi de içimize sindirsin canım ya. Aklımda soru işaretiyle doğuma gitmeyi hiç istemem... Doğum deyince akan sular duruyor. İnşallah en güzel şekilde olur, her şey rast gider
fiyatlar çok yüksek oluyor bu markalarda. Hantal, büyük bir şey istemiyordum, bildiğim ürün olunca iyi oldu.