Herkesin doktoru farklı söylüyo progestan için canım, ben kendi doktorum hariç başka bi doktora gözükmek zorunda kalmıştım kanama alanımdan dolayı kendi doktorum progestan vermezken diğer doktor progestan başlatmıştı. 4 gün sonra kendi doktoruma gidip bunu söylediğimde progestanın sana ya da bebeğe zararı yok sadece seni sersemletir, progestan 16. Ve 32. Haftalar arası erken doğumu engelliyo sadece sana faydasıda yok ben ilaca karşıyım gerek olmadıkça diyerek bıraktırdı bana. Ve çok şükür kanama alanımda bitti progestan da bikaç tane içtim hala öyle duruyo. Ama kesinlikle zararı yok. Hatta arada o sersemlik için içsemmi bile diyorum
Valla bizde çok önceden konuştuk canım cinsiyeti uzuuun bi süre kimseye söylemicez. Bizde isme karışan da olmaz isimler taa biz evlenmeden önce hazırdı rabbim koymayı nasip ederse. Ama nedense kimseye söylemeye niyetimiz yok ve daha cinsiyetimiz belli değil doktora gidemedik 10gün sonra belli olur inşallah. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
O bende hep var canım hatta bazen bildiğin yeşil koyu bi akıntı bile geliyo. Ama ben öyle alıştım ve dktorum panik yaptırmadı ki kahverengi geldiğinde bile normal karşılıyodum. Korkulacak bişey değil sarımsı ve yeşil