Estağfurullah canım ne kusuru

herkesin imtihanı başka başka oluyor ayrıca. Kimi tedavi görüyor olmuyor (elhamdulillah biz çok bile beklemedik diye düşünüyorum, 2 yıl ne ki, burada ne acılar okudum tedavi sürecimde de..) kimi de isteyip istemediğine tam emin olamadan gebe kalıyor ve onun sıkıntısını yaşıyor vs vs. Çok çok daha acıları da var tabi onlara hiç girmeyelim, Allah yaşatmasın. İmtihanlarımızı kolay eylesin
Çok doğru diyorsun canım ama sen de rüyandan korkma, bak hem kötü rüyaların tersi çıkar, demek ki çok uslu ve akıllı bir yavrun olacak. Annesini de hiç üzmeyecek

hamileyken saçma rüyalar veya kabuslar görmek de hormonlardan kaynaklanıyor sanırım.
Ben de geçenlerde rüyamda ikinci bebeğimin olduğunu, eşimin değişmiş kaba saba korkunç bir adam olduğunu, onun yüzünden küçük bebeği tek başıma iğneye götürdüğümü ve büyük çocuğumu o sıra kaçırdıklarını filan görmüştüm.. Bu nasıl bir senaryoysa

Uyandığımda eşime dedim, ilkini doğurdum büyüttüm de ikinciyi doğurduğumu görüyorum rüyamda 

hormonlar lohusalıktan sonra anca toparlayacak galiba, o zamana kadar film izleme ihtiyacımızı ilginç senaryolu rüyalarımızla gidereceğiz

bu arada ben de yavrumu kaçırdılar diye ağlayarak uyanmıştım, şimdi güldüğüme bakma