- 31 Ağustos 2017
- 2.764
- 3.874
- 83
Bende iftara misafir kaldı, ablamlar geldi çocuklarla. Bi insanın kendi ablası hamileyken yardım etmiyosa kimseden bişey beklememek lazım onu gördüm. Makineye bi posta bulaşık dizdim, bide tatlı tabakları kaldı dışarıda mutfak öyle darma duman çıktı gitti misafirlerden sonra. Ölmüşüm kalmışım halim kalmamış kimsenin umurunda değil. Bende bıraktım kendim gebericeğime mutfak kalsın öyle dağınık yarına kadar halim kalmadı bi yandan hazırlık tatlısı çorbası ikramı bi yandan koşturması. Bide kızı bende kalmak için ağlıyo, kalsın desem bırakacak eşim sabah işten gelicek ve benim tek izin günüm yarın hem dinlenicem hem temizlik yapıcam hem alışverişe çıkıcam, o kızcağız sabah uyancak kahvaltı vs isticek hiç halim yok.. başka zaman kalırsın ben çalışıyoken olmaz şimdi dedim. Daha öncede kalmıştı Allahtan içime okadar dert olmadı. Ay çok sinirli ve yorgunum uyumak istiyorum ama komşunun misafiri var sesten yatılmıyo Allahım neydi bugün günahım![]()
Ooo seninki bayagi yorucu gecmis. 4 tabak 2 tencere icin canim cikti valla. Allah yardimcin olsun dusunceli insanlarla karsilastirsin