2018 Mart"ta tedaviye baslayacaklar

Lenfosit aşısı diye bişey varmış kızlar yaptıran oldu mu hiç hangi durumlarda uygulaniyor acaba

Teşekkür ederim canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Lenfosit aşısı diye bişey varmış kızlar yaptıran oldu mu hiç hangi durumlarda uygulaniyor acaba
Bende duydum onu canım ama tam bilgim yok. Bağışıklık sistemi için yapılıyor sanırım. Tekrarlayan kayıplarda. Birde cd56 diye bir test yaptırılıyormuş ona göre yapılıyor sanırım

Bende duydum onu canım ama tam bilgim yok. Bağışıklık sistemi için yapılıyor sanırım. Tekrarlayan kayıplarda. Birde cd56 diye bir test yaptırılıyormuş ona göre yapılıyor sanırım
Anladım cnm 3.ye başlamadan önce yapabileceğim başka neler var diye araştırıyorum 2.den sonra yaptıgjm tek farklı şey Genetiğe baktirmamiz oldu çok şükür temiz çıktı ama bazen diyorum bunun diğer denemelerimden ne farkı olacak şansı arttırmak için daha neler yapabiliriz diye..seninde 3. Denemem sanırım cnm sen neler yaptirdin

Heterozigot bende de çıktı düşüğe sebep oluyormuş ve bir düşüğüm oldu hamilelikte iğne kullanımı gerektiriyor yoksa bebekte büyüme gelişme geriliği vs.yapabiliyomus bı araştır istersen önemli bence normalde hamilelikte 5-6 kat pıhtılaşan kan bu gibi durumlarda daha fazla

Kızlar döllenen yumurtalarınızdan kaçı 3. Yada 5. Güne gitti? Oran nasıl oluyor?

kızlar selam. Biz de Mart ayındaki adetimle birlikte yani 2 hafta sonra tedaviye başlıyoruz. İlk denememiz olacak. Eşimin sperm sayısı düşük, varikosel var dediler, ameliyatı önerdiler. Hatta gün de almıştık ama bir kaç hastaneyle daha görüşüp ameliyattan vazgeçtik. Ankara Centrum'da Recai Pabuçcu'ya yaptıracağız tüp bebek tedavisini. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Canım benimde üçüncü denemem olacak senin gibi. Ben genetik testleri yaptırdım, hsg çektirdim, histereskopi yapıldı. Tek gende heterozigot çıktı. Onun için clexane kullandım transferlerde. Histereskopide de rahmim y şeklindeymiş düzeltildi birde sol tüpüm tamamen yapışıkmış onu öğrendim dış gebeliklerin sebebi oymuş. Şimdi drum sperm DNA hasarı testi, pgt kalmış sana yapılmayan diyor. Ne önerecek bilmiyorum
Kızlar döllenen yumurtalarınızdan kaçı 3. Yada 5. Güne gitti? Oran nasıl oluyor?
16 yumurta toplandı 12 tanesi döllendi 10 tanesi 3. Güne gitti
Tedavin hayırlı olsun canım bende Ankara Başkent’te göğşen önalana başlayacağım 3. Tedavim için

Tedavin hayırlı olsun canım bende Ankara Başkent’te göğşen önalana başlayacağım 3. Tedavim için
ben de göğşen hocayla başlamıştım aslında. Ama elektriğimiz tutmadı. Çok kalabalık bir merkez dolayısıyla da çok ilgisiz geldi bana. Umarım senin işlerin yolunda gider hepimiz dileğimize kavuşuruz.

evet gercekten kalabalik haklisin. ben birde il disindan git gel yapacagim. ama sevdim ben hocayi anlastik insallah nasibimiz vardir. birde rapor hakkimi kullanmak istiyorum tabii onun da etkisi var

evet gercekten kalabalik haklisin. ben birde il disindan git gel yapacagim. ama sevdim ben hocayi anlastik insallah nasibimiz vardir. birde rapor hakkimi kullanmak istiyorum tabii onun da etkisi var
Ben de raporlu yaptırabilmek için Başkent'i tercih etmiştim ama araştırdım ve şimdiki yaptırdığım yerde de raporla yaptırıyorum. Ufuk Üniversitesinden çıkardım raporu.

Ben de raporlu yaptırabilmek için Başkent'i tercih etmiştim ama araştırdım ve şimdiki yaptırdığım yerde de raporla yaptırıyorum. Ufuk Üniversitesinden çıkardım raporu.
recai hoca icinde gercekten cok iyi diyorlar. ya nasip arkadasim. orda ne kadara mal olacak raporlu tedavi

recai hoca icinde gercekten cok iyi diyorlar. ya nasip arkadasim. orda ne kadara mal olacak raporlu tedavi
Galiba 4.000 falan canım. İlaçlar hariç tabi. Bakalım hepimiz için hayırlısı olsun. Maddi ve manevi olarak çok yıpratan bir süreç gerçekten

Galiba 4.000 falan canım. İlaçlar hariç tabi. Bakalım hepimiz için hayırlısı olsun. Maddi ve manevi olarak çok yıpratan bir süreç gerçekten
hemen hemen ayni fiyat olarak canim. maddi manevi gercekten zor. gecen yil eczaci arkadasa 7000 tl para ödemisim ilaclar vitaminler vs. gerisini düsün. iki defa tüp bebek denemesi histereskopi vs. sürekli topralanip tedaviye baslamakla geciyor sürec.

Merhaba canım
5 mart:) transfer tarıhım.. estrofem ve progestan kullanıyotum..
sen hangi ilaçlari kullanıyosun

hadi bakalım beraber gün sayıcaz desene:)) sen benden bir gün öndesin .
estrofem günde 2 taneye düşürdüler bugün, progestan iğne, folik asit, azitro verdi bide antibiyotik. transfer sonrası ilaçları yazmadılar ama kan sulandırıcı ve dekort eklenecekmiş.
geçen aralık ayında ki transfer de ne antibiyotik ne dekort bunları kullanmamıştım. bakalım faydası olur inş.

Canımm azıtro nedır?
Buarada hatırlayamadım kusura bakma.. sorun neydı?
Bırlıkte gun sayacagız ıns guzel haberlerımızı alacagız.

Canımm azıtro nedır?
Buarada hatırlayamadım kusura bakma.. sorun neydı?
Bırlıkte gun sayacagız ıns guzel haberlerımızı alacagız.

azitro antibiyotik canım. bizde bi sorun görünmüyor. 2 defa gebelik yaşadım en son 1.5 sene önce dış gebelik oldu sonra hamile kalamayınca tüp bebek yaptırmak istedik. bu arada ataşehir memorialdayım bnde
aynen peşpeşe güzel haberler alırız inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…