2018 Mart"ta tedaviye baslayacaklar

Arkadaslar ben transferımı oldum. Bu kez hemen kalkmadım sedyede yatagıma geldim yarım saat sonra lavaboya gıttım. Ardından smoflipid serum takıldı. 4saatte aldım. Progestan, estrofem ile evıme geldim.. dualarınızı eksık etmeyın
hayırlı olsun. herşey güzel olurda bebişin sıkı sıkı tutunur inşallah

Arkadaslar ben transferımı oldum. Bu kez hemen kalkmadım sedyede yatagıma geldim yarım saat sonra lavaboya gıttım. Ardından smoflipid serum takıldı. 4saatte aldım. Progestan, estrofem ile evıme geldim.. dualarınızı eksık etmeyın[/QUO
:KK5:
Minişin sımsıkı tutunsun inşallah.bende cumartesi opu bekliyorum hepimizin bebeği olcak :KK71::KK71:ümitsizlik yok

Kızlar hayırlı akşamlar herkese ;) bende bu ay tedaviye başladım uzun protokol

15 gün qlarista kullandım cuma günü kontrole gidicem inşaAllah
İlk denemem çok heyecanlıyım
Rabbim hepimize hayırlısını nasip eylesin

Gozunaydin diyelim ozaman canım ins bu son tedavi olur.hayırlısı ile bebeğine kavusursun.Rabbim yardimcin olsun
Sağol canım inşallah hayırlı olur hepimizin tedavileri hayra çıkar
Kızlar hayırlı akşamlar herkese :KK66: bende bu ay tedaviye başladım uzun protokol

15 gün qlarista kullandım cuma günü kontrole gidicem inşaAllah
İlk denemem çok heyecanlıyım
Rabbim hepimize hayırlısını nasip eylesin
Hayırlı olsun tedavin

Alah razı olsun canım. Endişeliyim cok.. onca arastırma sunu yapalım su testı yapalım sonucları bekle plan program yap. Aylarca hep bır koaturmaca. Sonunda yapılacak hersey yapıldı ve transfer oldu . Korkuyorum dua edın

bende muayeneden geldim bir tane 29 bir tana19 2 tane 16 2 tane 10 var dedi .kan sonucuma göre toplama yapıp yapmıcağına karar vericekler.

Gozunaydin canım bebis lerin sımsıkı tutunsunlar ins.
Serum ne için takıldı canım sana? benimde yarın transfer.birde benm geçen transferde ayağa kaldırıp yürüttuler sedye olayını sen mi istedin ? Böyle birşey talep ediliyorsa bende isterim yarın . Progestan ve estrofem dışında başka ilaç vermediler mi saba kan sulandirici , Dekort fln
Canım sedye ben istedım:):):)dr um saygı duydu aslında boyle bır uygulama yok.
Daha once tup bebekle gelişimi duran kurtaj ve bır dusugum vardı. Ngs uygulandı. Ve cd 56 bagısıklık testı yaptırmıstım. Smoflipip serum bagısıklıgı guclendıren bır serum. Transfer sonrası takıldı. Burada vucut embrıyoyu yabancı madde olarak algılayıp atmak istıyor vucuttan. Ancak bu serum vucudu desteklıyor.
Gebelikten sonra verelim dedi clexan ipneyı. Ben coraspın alıyorum hergun. Tün kan ve vıtamın tetkıklerımı yaptırdım hepsı ıyı. B12 folat ve d vıtamını cok önemli. Aklında bulunsun cnm

Alah razı olsun canım. Endişeliyim cok.. onca arastırma sunu yapalım su testı yapalım sonucları bekle plan program yap. Aylarca hep bır koaturmaca. Sonunda yapılacak hersey yapıldı ve transfer oldu . Korkuyorum dua edın
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :dua: gercekten adım adım gidiyoruz, siz finish e gelmişsiniz, darısı başımıza :)))

bende muayeneden geldim bir tane 29 bir tana19 2 tane 16 2 tane 10 var dedi .kan sonucuma göre toplama yapıp yapmıcağına karar vericekler.

Hayırlısı olur inşallah bende yarın ikinci muayeneye gidicem humatrop fastimaon merional iğne ve bioesteron impryl oleg pro verdi bana doktor.dünki muayenede 4 yumurta ıyi gelişmiş diğerleri küçük bizimle olmayacaklar muhtemelen dedi panik yaptım biraz ilk olduğu için yarın tekrar muayene var hepimize bol sans

Hayırlısı olur inşallah bende yarın ikinci muayeneye gidicem humatrop fastimaon merional iğne ve bioesteron impryl oleg pro verdi bana doktor.dünki muayenede 4 yumurta ıyi gelişmiş diğerleri küçük bizimle olmayacaklar muhtemelen dedi panik yaptım biraz ilk olduğu için yarın tekrar muayene var hepimize bol sans
benide şimdi aradılar toplama kararı almış doktor.Perşembe günü toplancak bakalım hakkımızda hayırlısı

Allah emeklerini bosa cikarmasin canim umut et insallah nasip olacak.

bu aksam ilk ignemi yapiyorum bende ücüncü tedavim icin sil bastan basliyoruz nasip bakalim neler olacak

kızlar iğneleri kendiniz mi yapıyorsunuz gerçekten ve nereden yapıyorsunuz? Benim ilk tedavim olacak adet olmayı bekliyorum. Doktor reçeteye yazdı iğneleri ama daha almadım. Ben kendime yapamam yaw çok korkunç :skandal:

kızlar iğneleri kendiniz mi yapıyorsunuz gerçekten ve nereden yapıyorsunuz? Benim ilk tedavim olacak adet olmayı bekliyorum. Doktor reçeteye yazdı iğneleri ama daha almadım. Ben kendime yapamam yaw çok korkunç :skandal:
Haha öyle bi yapıyosun kii :)) hiç merak etme. Ben de öyle diyodum çatır çatır yaptım.

Bende bugun 5. gun kontrolumu oldum. Yumurtaciklarimi gordum, dr gelisim ilaclara verdigi tepki zamanlama ve rahim kalinligi iyi dedi. Insallah icleride iyidir kaliteleri falan dedim. Sigara falan kullanmiyorsunuz oyledir buyuk ihtimal dedi. 3. Ignemede bugun basladi Ctesi gidecegim sanirim Pazarteside topluycaklar. 5. Ignem 5. Gunum Hergun bir bardak nar suyu iciyorum, bugun ananasda yiycem

Back
X