- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
Bazı durumlarda rapor için aşılama şartı aranmıyor. Erkek azospermde, kadında tüpler tıkalıysa gibi.BNDE RAPOR ALABILIR MIYIM HİÇ AŞILAMA YAPMADIK AMA
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazı durumlarda rapor için aşılama şartı aranmıyor. Erkek azospermde, kadında tüpler tıkalıysa gibi.BNDE RAPOR ALABILIR MIYIM HİÇ AŞILAMA YAPMADIK AMA
canım polip almadan tedavi başlamadılar bana polip tutunmaya engelmişKızlar merhaba ilk tüp bebek tedavimde yumurta gelişim aşamasındayım. Pazartesi muhtemelen yumurta toplama olacak. Benim aklıma takılan yumurtaların boyutları farklı farklı hepsi de embriyo gelişiminde kullanılabiliyor mu? Bir de rahim içinde 3 mm polip gördü dr bugün. Daha önce de polip aldırmıştım yine olmuş demekki canım sıkıldı. Rahimde polip varken transfer olan var mı yine mi aldırmam gerekecek![]()
Rapor çıkarmak için belli şartlar var onları sağlamanız gerekir. En az 2 kez aşılama yaptırmış olma da bu şartlardan birisidir. Ancak yumurta rezerv azlığı, azospermi, tüplerin tıkalı olması gibi durumlar varsa en az 2 kez aşılama yaptırmış olma şartını aramıyor SGK.BNDE RAPOR ALABILIR MIYIM HİÇ AŞILAMA YAPMADIK AMA
bende martta aret kamar ile başlayacağım inşallah. Yaş 30 sorun rezerv azlığı.
saolun.Ben henüz başlamadım tedaviye aret bey aklımda yoktu açıkçası Anadolu sağlık yada bahçeci düşünüyordum.Medical parka normal muayene için gittim bana rezervin az zaman kaybetme İstanbul tüp bebeği git dedi.Bende araştırdım aret hocayı netten memnun olan çok tabi bu herkese göre değişir. İlk görüşmede moral motivasyon olarak iyiydi motive edici konuştu .En önemlisi kişiye özgü tedavi uygulaması hoşuma gitti.Henüz denemedim ama bakalım inşş güzel sonuçlar alırız.tedaviniz hayırlı uğurlu olsun. inş. tez zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız.size birşey sormak istiyorum aret beyden memnunmusunuz? hastalarıyla iletişimi nasıl, en ayrıntı detayına kadar araştırma yapıyor mu? rahim filmi çektirmeye gittiğimde her gelen hasta aret beyin hastasıydı. ben şuanda transfer sürecindeyim. ama bi olumsuzlukla karşılaşır isem ki inş. bu defa olur. aret beyi düşünmeye başladım. ondan fikrinizi almak istiyorum
saolun.Ben henüz başlamadım tedaviye aret bey aklımda yoktu açıkçası Anadolu sağlık yada bahçeci düşünüyordum.Medical parka normal muayene için gittim bana rezervin az zaman kaybetme İstanbul tüp bebeği git dedi.Bende araştırdım aret hocayı netten memnun olan çok tabi bu herkese göre değişir. İlk görüşmede moral motivasyon olarak iyiydi motive edici konuştu .En önemlisi kişiye özgü tedavi uygulaması hoşuma gitti.Henüz denemedim ama bakalım inşş güzel sonuçlar alırız.
Hadi hayırlısı olsun canım Rabbim emeklerini boşa çıkartmasınKızlar Allah ın izniyle bugün tedaviye başlıyoruz menopur iğne verdi 3 toz bir su Olacak sekilde göbekten yada koldan vuracaksın hergün dedi dr birde femara ilaç verdi cumartesi tekrar gidecem bakalım hayırlısı olsun
Amin canım hepimizin inşallahHadi hayırlısı olsun canım Rabbim emeklerini boşa çıkartmasın
Tedavin hayırlı olsun canım Allah yüzünü güldürsün inşallahKızlar Allah ın izniyle bugün tedaviye başlıyoruz menopur iğne verdi 3 toz bir su Olacak sekilde göbekten yada koldan vuracaksın hergün dedi dr birde femara ilaç verdi cumartesi tekrar gidecem bakalım hayırlısı olsun
canım tedavin hayırlı olsun. Evet genetik işin garanti kısmı ama hem maddi açıdan çok zorluyor, hemde bazen az yumurta elde ediliyor elde kalan olmaması açısından riske girilmek istenmiyor. Benim kaybım çok beş gebelik yaşadım. Bakalım bana genetik diyecekler mi. Çünkü drum öncelikle sperm DNA hasarı testini yaptırabileceğini söyledi haftaya tedaviye başlayınca netleşecekBenim kafama takilan su oldu. Dr a genetige gonderecekmisiniz dedim hayir onu tekrarlayan dusuklerde veya basarisizliklarda tercih ediyoruz dedi. Yani direk saglikli gorunumlu embriyolari kullancaklar sanirim. Bu biraz isi sansa birakmak olmuyormu digeri daha garanti degilmi
Cok gecmis olsun cnm. Insallah guzel haberlerimizi beraber paylasiriz buradacanım tedavin hayırlı olsun. Evet genetik işin garanti kısmı ama hem maddi açıdan çok zorluyor, hemde bazen az yumurta elde ediliyor elde kalan olmaması açısından riske girilmek istenmiyor. Benim kaybım çok beş gebelik yaşadım. Bakalım bana genetik diyecekler mi. Çünkü drum öncelikle sperm DNA hasarı testini yaptırabileceğini söyledi haftaya tedaviye başlayınca netleşecek
hosgeldin canim tedavin hayirli olsun insallah seninde. insallah güzel haberlerimizi paylasiriz birlikteMerhaba arkadaşlar bende nasip olursa Mart ayında 3. tedaviye başlayacağım. İlk denemem negatif 2.si kimyasal oldu 2 yıldır uğraşıyoruz. Bizimki sebepsiz infertilite. 2.denemeden sonra genetik test yapıldı bir sorun görünmedi. İnşaallah hayirlisiyla hepimiz pozitif sonuçlar alırız
amin canim insallah.Topiğin hayırlı olsun canım. .
Rabbim ol desin olsun. .
sagol canim. insallah hepimizin hayirli haberlerini alalim.Cok gecmis olsun cnm. Insallah guzel haberlerimizi beraber paylasiriz burada
tedavin simdiden hayirli olsun insallah hersey yolunda giderMerhaba bizde Nisan'da düşünüyoruz tüp bebeği benim hsg sonucum olumsuz çıktı biraz doktor tüp bebek önerdi aşılama bile değil bı aşılama yaptık oda tutmadı zaten bir de düşük yaptim sizin problemleriniz neydi kızlar yardımcı olalım birbirimizee
Teşekkür ederim inşAllah yolunda gider Rabbim anne olmak isteyin herkese bu duyguyu tattirsin inşAllahhosgeldin canim tedavin hayirli olsun insallah seninde. insallah güzel haberlerimizi paylasiriz birlikte
amin canim insallah.
sagol canim. insallah hepimizin hayirli haberlerini alalim.
tedavin simdiden hayirli olsun insallah hersey yolunda gider
amin insallahTeşekkür ederim inşAllah yolunda gider Rabbim anne olmak isteyin herkese bu duyguyu tattirsin inşAllah