- 19 Şubat 2018
- 100
- 52
- 13
- 42
evet canım yapıyomuş. yani o zaman başlıyım bismillah... yazıcam sanada. çok sağol canımm.Güvenebilirsin o zaman 23 yıl az değil
Rahim içi sülüğü yapıyor muymuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım yapıyomuş. yani o zaman başlıyım bismillah... yazıcam sanada. çok sağol canımm.Güvenebilirsin o zaman 23 yıl az değil
Rahim içi sülüğü yapıyor muymuş
Iğne hem de fitiliniBanada mantıklı gelmedi ama bilemiyorsunki ne ıyi ne kötüpeki sen progesteron iğnemi jelmi kullaniyorsun
hayırlı olsun sağlıkla tutunsunlar inşallah test gününde rabbim yüzünü güldürsün inşallahKızlarr transferimi oldum 1 tane 7 hücreli bir 6 hücreli 3.gün embriyosu rabimm hayırlı tutulmalarını nasip etsin hepimize
Inşallah canimmhayırlı olsun sağlıkla tutunsunlar inşallah test gününde rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Kızlarr transferimi oldum 1 tane 7 hücreli bir 6 hücreli 3.gün embriyosu rabimm hayırlı tutulmalarını nasip etsin hepimize
hayırlı olsun canım. sıkı sıkı tutunsunlar sana inşallah. benimde dün sadece 2 yumurtam toplanmıştı. çok üzüldüm çok ağladım ama bugün aradım. ikisi de olgun çıkmış ve döllenmiş. yarın tekrar arayacağım kalitesi hakkında bilgi verecekler.. ve kısmetse perşembe transferim var... dualarınıza ihtiyacım var. inşallah gelişimleri devam eder. yaştan dolayı iki tane transfer edilecekKızlarr transferimi oldum 1 tane 7 hücreli bir 6 hücreli 3.gün embriyosu rabimm hayırlı tutulmalarını nasip etsin hepimize
İnşaAllah canım inşaAllah ikiside olur hayırlısıylahayırlı olsun canım. sıkı sıkı tutunsunlar sana inşallah. benimde dün sadece 2 yumurtam toplanmıştı. çok üzüldüm çok ağladım ama bugün aradım. ikisi de olgun çıkmış ve döllenmiş. yarın tekrar arayacağım kalitesi hakkında bilgi verecekler.. ve kısmetse perşembe transferim var... dualarınıza ihtiyacım var. inşallah gelişimleri devam eder. yaştan dolayı iki tane transfer edilecek
Canimmm gönlünü ferah tut rabbim ol diycek ve olcak insallah.stress yapma transferden sonra çünkü kafalar iyice karışıyor ayağa kalkmim yatayım diyorsun rahime kan gitmezse:) biraz ayakta dolaşayım diyorsun ya çok dolaştıysam:) işi özü biz elimizden geleni yapıp gerisini allaha emanet ettik bebeklerimizin ruhu üflesnin insallahhayırlı olsun canım. sıkı sıkı tutunsunlar sana inşallah. benimde dün sadece 2 yumurtam toplanmıştı. çok üzüldüm çok ağladım ama bugün aradım. ikisi de olgun çıkmış ve döllenmiş. yarın tekrar arayacağım kalitesi hakkında bilgi verecekler.. ve kısmetse perşembe transferim var... dualarınıza ihtiyacım var. inşallah gelişimleri devam eder. yaştan dolayı iki tane transfer edilecek
Çok sevindim şu an. Memnunmusun göğşen hocadan. İnşallah Allah yüzünü güldürür bizlere de umut olursun. Kaçıncı gün embriyosu transfer edildiBende onun hastasiyim transferin 4.gunundeyim
İlk denemede biraz daha tedirgin ve heyecanlı olunuyor canım. İnşallah ilk denemende olsun sıkıca tutunsun sana. Ben üncüyü deneyeceğim kimsenin haberi yok kafam rahathayırlısı olsun cnım inşallah transfer sırasında ve sonrasında neler hissettin nasıl geçti anlatır mısın benim ilk denemem çarşamba günü olacak ve kendimi boşlukta gibi hissediyorum herşeye herkese bi atarlıym bi sinirliyim sizde de oldu mu acaba ilaçlardan falan mı
Canın ilaçların etkisi devam edip kendiliğinden gebe kalma olmasın diye izin vermemiş olabilirCanım izin vermedi işte adetin 12. Gününe kadar YÖK dedi şimdi mesaj attım bana özel bi durum mu genel bi tedbir mi diye sordum bakalım ne dicek![]()
Hayırlı olsun canım Allah yüzünü güldürsünKızlarr transferimi oldum 1 tane 7 hücreli bir 6 hücreli 3.gün embriyosu rabimm hayırlı tutulmalarını nasip etsin hepimize
İkiside kaliteli embriyolar olsun kucağını doldursun inşallahhayırlı olsun canım. sıkı sıkı tutunsunlar sana inşallah. benimde dün sadece 2 yumurtam toplanmıştı. çok üzüldüm çok ağladım ama bugün aradım. ikisi de olgun çıkmış ve döllenmiş. yarın tekrar arayacağım kalitesi hakkında bilgi verecekler.. ve kısmetse perşembe transferim var... dualarınıza ihtiyacım var. inşallah gelişimleri devam eder. yaştan dolayı iki tane transfer edilecek
Amin sagolasin çok memnunum . 3.gün transferi yapıldı genelde de ole yapılıyor . 2 transfer yapılıyor bekliyoruz bakalım. :)))Çok sevindim şu an. Memnunmusun göğşen hocadan. İnşallah Allah yüzünü güldürür bizlere de umut olursun. Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi
İlk denemede biraz daha tedirgin be heyecanlı olunuyor canım. İnşallah ilk denemende olsun sıkıca tutunsun sana. Ben üncüyü deneyeceğim kimsenin haberi yok kafam rahat
Canın ilaçların etkisi devam edip kendiliğinden gebe kalma olmadın diye izin vermemiş olabilir
Hayırlı olsun canım Allah yüzünü güldürsün
İkiside kaliteli embriyolar olsun kucağını doldursun inşallah
sağlıkla gelişsinler embriyoların canım benim hayırlısı ile atlat opuyuBenimde bugün kontrolüm var opu zamanı belli olacak büyük ihtimalle cuma günü olacak gibi
Hayırlı olsun inşallah:) ben bu tedavi sürecinde hocayı pek göremedim tek problemim o. Benim ilk iki transfer üçüncü gün embriyosu olmuştu beşinci gün yaparız dedi ama bilmiyorum tabii durum ne gösterecekAmin sagolasin çok memnunum . 3.gün transferi yapıldı genelde de ole yapılıyor . 2 transfer yapılıyor bekliyoruz bakalım. :)))
Amin inşallah canım. Senin artık tarih netleşir sanıyorum. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınsağlıkla gelişsinler embriyoların canım benim hayırlısı ile atlat opuyu
benimde cuma günü kontrol vr bakalım ne diyecek dr transfer için
Kaliteli yumurtalar olur inşallah canım hayırlısı hadi bakalımBenimde bugün kontrolüm var opu zamanı belli olacak büyük ihtimalle cuma günü olacak gibi
Genelde negatif tüp bebek transferi olduğunda 5.güne bırakıyorlarmış embriyoları seninki de ole olur belki . Başkentte ilk tedavinmiHayırlı olsun inşallah:) ben bu tedavi sürecinde hocayı pek göremedim tek problemim o. Benim ilk iki transfer üçüncü gün embriyosu olmuştu beşinci gün yaparız dedi ama bilmiyorum tabii durum ne gösterecek
Az kaldı canım sanada cuma günü uygun görürse transfer hangi gün olacak 3.gün degilmi seninkidesağlıkla gelişsinler embriyoların canım benim hayırlısı ile atlat opuyu
Ayyy heyecan var mı canım:))sağlıkla gelişsinler embriyoların canım benim hayırlısı ile atlat opuyu