2018 Mart"ta tedaviye baslayacaklar

Az kaldı canım sanada cuma günü uygun görürse transfer hangi gün olacak 3.gün degilmi seninkide
CANIM BENİM 19-21 ARASI OLUR AMA GÜNÜNÜ ŞUAN KESTİREMİYORUM DR AYARLAYACAK
BENİM 3. GÜN EMBRİYOLARI ÇÖZDÜRÜLÜNCE GELİŞİMLERİ İYİ İSE 4-5 GÜNLERİ BEKLEYEBİR DEMİŞTİ DR
YOKSA HEMEN TRANSFER ANNE RAHMİNDE DAHA İYİ OLUR DEMİŞTİ BAKACAKLAR BENİM İÇİMDEN 4. GÜN EMBRİYOSU OLARAK TRANSFER OLURUM GİBİ GEÇİYOR

SEN NASILSIN NASIL GİDİYOR SÜREÇ KAÇINCI GÜNDESİN

Ayyy heyecan var mı canım:))
OLMAZ MI EYLÜLDEN BERİ BU SÜREÇTEYİM ARTIK OLSUN OLUMLU OLUMSUZ NEYSE GÖREYİM İSTİYORUM ALLAHIN İZNİYLE HAYIRLISI İLE

GEÇEN SEFER 4 GÜN KALA ERTELENDİ ÇOK ÜZÜLDÜM. KARNIM ŞİŞ DRUM İNŞALLAH GÜZEL HABERLER VERİR BANA EN ÇOK EMBRİYOLARIN KAÇINCI GÜNDE TRANSFER OLACAĞINI MERAK EDİYORUM

OLMAZ MI EYLÜLDEN BERİ BU SÜREÇTEYİM ARTIK OLSUN OLUMLU OLUMSUZ NEYSE GÖREYİM İSTİYORUM ALLAHIN İZNİYLE HAYIRLISI İLE

GEÇEN SEFER 4 GÜN KALA ERTELENDİ ÇOK ÜZÜLDÜM. KARNIM ŞİŞ DRUM İNŞALLAH GÜZEL HABERLER VERİR BANA EN ÇOK EMBRİYOLARIN KAÇINCI GÜNDE TRANSFER OLACAĞINI MERAK EDİYORUM
Evet canım insan artık bi sonuca ulaşmak istiyor. Beklemekten çatladık yahu
İnşallah canım güzel haberler alırsın :dua:
Arkandan geliyoruz biz de :))

Evet canım insan artık bi sonuca ulaşmak istiyor. Beklemekten çatladık yahu
İnşallah canım güzel haberler alırsın :dua:
Arkandan geliyoruz biz de :))
HADİ BAKALIM İNŞALLAH GÜZEL HABERLER VERİRİZ BİRBİRİMİZE
DRUMUZ ÇOK İYİ ALLAHIN İZNİYLE OL DİYECEK VE BİZDE MURATLARIMIZA SAĞLIKLA VE HAYIRLISI İLE KAVUŞACAĞIZ
SENİN TRANSFER NİSANDA OLACAK DİMİ

CANIM BENİM 19-21 ARASI OLUR AMA GÜNÜNÜ ŞUAN KESTİREMİYORUM DR AYARLAYACAK
BENİM 3. GÜN EMBRİYOLARI ÇÖZDÜRÜLÜNCE GELİŞİMLERİ İYİ İSE 4-5 GÜNLERİ BEKLEYEBİR DEMİŞTİ DR
YOKSA HEMEN TRANSFER ANNE RAHMİNDE DAHA İYİ OLUR DEMİŞTİ BAKACAKLAR BENİM İÇİMDEN 4. GÜN EMBRİYOSU OLARAK TRANSFER OLURUM GİBİ GEÇİYOR

SEN NASILSIN NASIL GİDİYOR SÜREÇ KAÇINCI GÜNDESİN
Az kalmış hadi hayırlısı rabbim yüzümüzü güldürsün bu yolda ki herkesin.iyiyim bende ilk 3 gün bol bol dinlendim evde yürüyüşler yaptım. 3 gündürde yemek yapmaya başladım işte ufak tefek işler ama temizlik falan yapmadım daha transfere girmeden 1 gün önce temizlemiştim evi ole geçiyor şişkinlik harici sıkıntım yok birde iğneler kabusum oldu valla çok kötü yaa :(

Az kalmış hadi hayırlısı rabbim yüzümüzü güldürsün bu yolda ki herkesin.iyiyim bende ilk 3 gün bol bol dinlendim evde yürüyüşler yaptım. 3 gündürde yemek yapmaya başladım işte ufak tefek işler ama temizlik falan yapmadım daha transfere girmeden 1 gün önce temizlemiştim evi ole geçiyor şişkinlik harici sıkıntım yok birde iğneler kabusum oldu valla çok kötü yaa :KK43:
CANIM YAAA GÜZEL HABER İLE MUTLU OLACAĞIZ İNŞALLAH
AMİN CANIM AMİN

HADİ BAKALIM İNŞALLAH GÜZEL HABERLER VERİRİZ BİRBİRİMİZE
DRUMUZ ÇOK İYİ ALLAHIN İZNİYLE OL DİYECEK VE BİZDE MURATLARIMIZA SAĞLIKLA VE HAYIRLISI İLE KAVUŞACAĞIZ
SENİN TRANSFER NİSANDA OLACAK DİMİ
Evet canım ben de remzi hocaya çok güveniyorum ama olumsuz sonuç alırsam fikrim değişebilir :KK70:
Canım benim ngs ye 2 embriyo gitti biliyosun. 2 si sağlam gelirse transfer olcak, tek gelirse yeniden denerim herhalde ikiz için.

Az kalmış hadi hayırlısı rabbim yüzümüzü güldürsün bu yolda ki herkesin.iyiyim bende ilk 3 gün bol bol dinlendim evde yürüyüşler yaptım. 3 gündürde yemek yapmaya başladım işte ufak tefek işler ama temizlik falan yapmadım daha transfere girmeden 1 gün önce temizlemiştim evi ole geçiyor şişkinlik harici sıkıntım yok birde iğneler kabusum oldu valla çok kötü yaa :KK43:
İğneler çok fenaymış galiba :(

Evet canım ben de remzi hocaya çok güveniyorum ama olumsuz sonuç alırsam fikrim değişebilir :KK70:
Canım benim ngs ye 2 embriyo gitti biliyosun. 2 si sağlam gelirse transfer olcak, tek gelirse yeniden denerim herhalde ikiz için.
Remzi hoca olanın en iyisini yapıyor artık gerisi allahtan arkadaşım ona diyecek sözüm yok
çünkü benim tedavi sürecimde herşeyi gözönünde tutarak hareket etti
geçen ay iptalde progestron iğnesi nedeniyle belki yükseldi bilemiyorum ama önceden yükseldi bunu düşünerek riske almadı dediki biliyorum kendini hazırladın o kadar ilaç kullandın ama içime sinmiyor bu şekilde transfer iptal dedi
sonuçta aman ne olacak para verdiler sonuçta bu süreçte pozitif kadar nefatifte normal deyip yapsa idi transferi negatif alsa idim bu hormon yüksekliğinden belki alacaktım negatifi şimdi ise içimde dr açısından hiç şüphem yok allah yolunu açık etsin. olursa allahıma şükredeceğim olmazsa nasip değilmiş diyeceğim

İğneler çok fenaymış galiba :KK43:
bir tane vuruldum geçen sefer inan 4 gün hissettim o iğnenin etkisini
transfer iptal olduğunda inan bu iğneden kurtuldum diye sevindim desem :))

ama bu sefer yine vurulacağım cumartesi başlarız sanıım iğneye allah yardımcımız olsun

bir tane vuruldum geçen sefer inan 4 gün hissettim o iğnenin etkisini
transfer iptal olduğunda inan bu iğneden kurtuldum diye sevindim desem :))

ama bu sefer yine vurulacağım cumartesi başlarız sanıım iğneye allah yardımcımız olsun
Amin canım

Remzi hoca olanın en iyisini yapıyor artık gerisi allahtan arkadaşım ona diyecek sözüm yok
çünkü benim tedavi sürecimde herşeyi gözönünde tutarak hareket etti
geçen ay iptalde progestron iğnesi nedeniyle belki yükseldi bilemiyorum ama önceden yükseldi bunu düşünerek riske almadı dediki biliyorum kendini hazırladın o kadar ilaç kullandın ama içime sinmiyor bu şekilde transfer iptal dedi
sonuçta aman ne olacak para verdiler sonuçta bu süreçte pozitif kadar nefatifte normal deyip yapsa idi transferi negatif alsa idim bu hormon yüksekliğinden belki alacaktım negatifi şimdi ise içimde dr açısından hiç şüphem yok allah yolunu açık etsin. olursa allahıma şükredeceğim olmazsa nasip değilmiş diyeceğim
Evet canım çok haklısın. Bizi müşteri olarak değil hastası olarak görüyor doktorumuz. Zaten bu forumda hangi dr a gideyim diye çok araştırmıştım. Remzi hoca için kötü bişi hiç okumadım.
Allaha şükür inançlı insanlarız. Gelirse Allahtan gelmezse yine Allahtan :dua:
Emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah

Kaliteli yumurtalar olur inşallah canım hayırlısı hadi bakalım
Aminn canım inşallah
Genelde negatif tüp bebek transferi olduğunda 5.güne bırakıyorlarmış embriyoları seninki de ole olur belki . Başkentte ilk tedavinmi
Evet canım Başkent’te ilk tedavim diğer ikisi Konya’da olmuştu. Aslında ben ikisinde de pozitif sonuç aldım ama biri 12 haftada kaybettim diğeri de kimyasal oldu. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım
kullananlar sonradan alışıyorsun diyorlar bakalım nasıl ilerleyecek süreç
İğneyi 12 hafta yaptırmış biri olarak bildiriyorum evet bir müddet sonra kanıksanıyor o acı ;)

Aminn canım inşallah

Evet canım Başkent’te ilk tedavim diğer ikisi Konya’da olmuştu. Aslında ben ikisinde de pozitif sonuç aldım ama biri 12 haftada kaybettim diğeri de kimyasal oldu. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım

İğneyi 12 hafta yaptırmış biri olarak bildiriyorum evet bir müddet sonra kanıksanıyor o acı :KK66:
Inşallah sağlıkla ilerler bu kez canım

Aminn canım inşallah

İğneyi 12 hafta yaptırmış biri olarak bildiriyorum evet bir müddet sonra kanıksanıyor o acı :KK66:
rabbim emeklerinin karşılığını sağlıkla ve hayırlısı ile göstersin canım

Back
X