Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun canım güzel haberler alalım inşallahKızlar cuma günü opum olacak inşallah. Embriyoskop ve mikroçip yöntemi uygulanacak drum öyle söyledi. Hayırlısı Allah’tan
tedaviniz hayırlı olsun arkadaşım orda tedavi gören arkadaşlar bilgi verirlermerhaba arkadaşlar
bende 7. tüp bebek tedavime memorial şişlide başlayacagım
hastane olarak tabi ücret, genetik testler dondurma işlemi ve histereskopi süreçlarım olacak
onumde uzun bır yol var
ama memorial deneyımleri olan arkadaslarım varsa onerilerini dinlemek isterim
tedaviniz hayırlı olsun arkadaşım orda tedavi gören arkadaşlar bilgi verirler
ben bahçeci fulya hastasıyım
canım hayırlı olsun sağlıkla döllenip sana sıkı sıkı tutunsun/tutunsunlarKızlar bende bugğn kontrole gittim uzun protokol başlanmıştı adetimin 21.günü
4 yumurtam büyümüş elhamdulillah haftaya çarşamba toplanacakmış bu kadar çabuk beklemiyordum hakkımızda hayırlısı![]()
Amin canım inşallah sağolasın. Güzel olur herşey hepimiz için inşallahhayırlısı olsun canım güzel haberler alalım inşallah
Hayırlı olsun canım kaliteli embriyoların oldun inşallahKızlar bende bugğn kontrole gittim uzun protokol başlanmıştı adetimin 21.günü
4 yumurtam büyümüş elhamdulillah haftaya çarşamba toplanacakmış bu kadar çabuk beklemiyordum hakkımızda hayırlısı![]()
Tedavim hayırlısıyla sonuçlanır inşallah Allah yüzünü güldürsünherkese merhabalar,
ben bugün kayıt oldum buraya.sürekli okuyorum hepinizin yazdıklarını.
bu ay tüp bebeğe başladık, Allah hakkımızda hayırlısını versin.
Benim 1 başarısız aşılamam var, 2 kere de yumurta takibi yaptırmıştım.
2 senedir çocuk istiyoruz.
Korkacak birşey yok canım zaten anestezi veriyorlar hiçbirşey hissetmiyorsun. Daha sonra biraz ağrın olabilir o da regl sancısı gibi ama kanama falan olmuyor yani benim olmadı açıkçası.amin çok teşekkürler. şuan iğne kullanım aşamasındayım. cmt günü yumurta toplama için gün söyleyecek doktor . bunu yaptırmış olan arkadaşlar çok ağrı kanama vs oluyor mu ? biraz bu operasyondan korkuyorum açıkcası![]()
Hakkında hayırlısı olsun canım benim de ilk denememdi rahat olmaya bakHayırlı akşamlar kızlar Rabbim hepimizin gönlünden geçenleri hayırla sağlıkla versin,biz de bu ay başladık ilk tüp bebek tedavisi nasıl olacak bilmiyorum heyecanlıyım üç gündür iğne vuruyorum yarın kontrole gidecem ,kaç gün sürer nasıl olur hiç bilmiyorum Rabbim yardımcımız olsun
Kızlar dün transferim yapıldı inş hayırlısı olur bugünde mercimek tanesi kadar kahverdngimsi siyahımsı bi parça geldi anlam veremedim ne olabilir sizce böyle bişeyle karşılasan var mı bu arada crinone die bi vajinal jel kullanıyorum ama o beyaz
Hayırlısı olsun canim sımsıkı tutunsun inşallah. Jelden olurmuş leke merak etme.Jel den oluyormuş canım