2018 Mart"ta tedaviye baslayacaklar

Yarın transferim var , çok stresliyim . İdrara sıkışık gitmek beni şuan çok geriyor , normalde de çok sık tuvalete giderim ve uzun süre tutamam. Toplamada bile işlem öncesi girmeme rağmen ayıldıktan hemen sonra daha gözümü açamadan tutuna tutuna tuvalete gitmiştim. Sırf bu yüzden bişey olursa diye korkumdan daha da stres yapıyorum. Umarım her şey yolunda gider :((

Yarın transferim var , çok stresliyim . İdrara sıkışık gitmek beni şuan çok geriyor , normalde de çok sık tuvalete giderim ve uzun süre tutamam. Toplamada bile işlem öncesi girmeme rağmen ayıldıktan hemen sonra daha gözümü açamadan tutuna tutuna tuvalete gitmiştim. Sırf bu yüzden bişey olursa diye korkumdan daha da stres yapıyorum. Umarım her şey yolunda gider :KK43:(
Canım 3 bardak su içmen yeterli kendini çok sıkıştırma su 20 dk aşağı iniyor buna göre hareket et benimde haftaya transfer bu metodu okudum öyle yapacağım

amin çok teşekkürler. şuan iğne kullanım aşamasındayım. cmt günü yumurta toplama için gün söyleyecek doktor . bunu yaptırmış olan arkadaşlar çok ağrı kanama vs oluyor mu ? biraz bu operasyondan korkuyorum açıkcası :KK43:
canim ben bu gün opu oldum korkacak bir sey yok. islem sonrasi hafif kanama ve agri olabilir normal. insallah güzel kaliteli yumurtalarin olur
Hayırlı akşamlar kızlar Rabbim hepimizin gönlünden geçenleri hayırla sağlıkla versin,biz de bu ay başladık ilk tüp bebek tedavisi nasıl olacak bilmiyorum heyecanlıyım üç gündür iğne vuruyorum yarın kontrole gidecem ,kaç gün sürer nasıl olur hiç bilmiyorum Rabbim yardımcımız olsun
benim igne tedavisi 9 gün sürdü 11. günde toplama yapildi canim. tedavin hayirli olsun.
Saye- Saye- canım nasıl geçti opu kaç yumatra toplandı

Benim transfer 20-21 Mart'ta olacak Allah'ın izniyle
canim opu güzel gecti. simdi evdeyim dinleniyorum. 11 yumurta toplandi embriyolog yarin arayacakmis. insallah hersey yolunda giderse benimde ya 19 yada 21 transfer var. birlikte bekleyecegiz. Allah yüzümüzü güdürsün
Saye- Saye- Güzel haberlerini bekliyoruz,
Rabbim "ol" desin olsun....

:anneadayı::emir_bebek::anne::KK200:
zeynebim Allah razi olsun hersey yolunda gitti kuzum. 11 yumurta toplandi

Yarın transferim var , çok stresliyim . İdrara sıkışık gitmek beni şuan çok geriyor , normalde de çok sık tuvalete giderim ve uzun süre tutamam. Toplamada bile işlem öncesi girmeme rağmen ayıldıktan hemen sonra daha gözümü açamadan tutuna tutuna tuvalete gitmiştim. Sırf bu yüzden bişey olursa diye korkumdan daha da stres yapıyorum. Umarım her şey yolunda gider :KK43:(
Hiç korkma zaten transfer giriş çıkış 10 dakika sürüyor çok sıkışık olmak gerekmiyor zaten heleki zayıfsan göbek bölgende fazla yağın yoksa dahada kolay görebiliyor doktor rahimi inşallah güzel sonuçlar alıcaz hepimiz.bende teste gün sayıyorum tam 7 gün kaldı an itibari ile

canim ben bu gün opu oldum korkacak bir sey yok. islem sonrasi hafif kanama ve agri olabilir normal. insallah güzel kaliteli yumurtalarin olur

benim igne tedavisi 9 gün sürdü 11. günde toplama yapildi canim. tedavin hayirli olsun.

canim opu güzel gecti. simdi evdeyim dinleniyorum. 11 yumurta toplandi embriyolog yarin arayacakmis. insallah hersey yolunda giderse benimde ya 19 yada 21 transfer var. birlikte bekleyecegiz. Allah yüzümüzü güdürsün

zeynebim Allah razi olsun hersey yolunda gitti kuzum. 11 yumurta toplandi
CAnım çok sevindim hayırlı olsun benim iğnelerde 9 gün sürecek büyümüş yumurtalar Çarşamba toplayacak inşaAllah bende çok heyecanlıyım :KK66: İnşaAllah tutunur bebeklerimiz

Kızlar benim opu Çarşamba olacak ya eşim de o gün sperm verecek değil mi
Asıl sorum sperm vermek için 3-4 gün öncesinden masrurbasyon yapması gerekiyor muydu Bilgi vermediler de

Daha önce başvuru için spermiogram verdiğimizde 3-4 gün önceden masturbasyonla boşalması gerekiyor denilmişti

CAnım çok sevindim hayırlı olsun benim iğnelerde 9 gün sürecek büyümüş yumurtalar Çarşamba toplayacak inşaAllah bende çok heyecanlıyım :KK66: İnşaAllah tutunur bebeklerimiz
Hayırlı olsun canım inşallah kaliteli yumurtalar olsun. Eşinin en fazla üç günlük perhizi olmalı. Ona göre ayarlarsınız.
An itibariyle suan bende Mart ayi transferindenim. 2 5. Gun embriyosu transferim oldu 3 nu.dondurduk :nazar: Hayirlisi insallah
Transferin hayırlı olsun canım inşallah sıkı sıkı tutunurlar sana
Dondurulmuş embriyo için tedavi görüyorum Mart 30 da adetin 16. Günü transfer olacağımı söyledi Dr 5. Tüp bebek denemem olacak inşallah hayırlısıyla bu son olur ve bebeklerime kavuşurum .Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin kızlar inşallah
Allah yüzünü güldürsün canım inşallah

Kızlar benim opu Çarşamba olacak ya eşim de o gün sperm verecek değil mi
Asıl sorum sperm vermek için 3-4 gün öncesinden masrurbasyon yapması gerekiyor muydu Bilgi vermediler de

Daha önce başvuru için spermiogram verdiğimizde 3-4 gün önceden masturbasyonla boşalması gerekiyor denilmişti
Bize tedavinin 6. Günü ilişkiye girmeden boşalması gerekiyor demişti.

Back
X