Hayirli aksamlar Kader arkadaslarim
Uzun zamandir girmiyorum buralara..
Allah izin verirse pazartesi sabah opu olacagim. Yanliz cok buyuk hayal kirikligina ugradim sadece 3 yumurtam var ve 2 tanesi olgunlasmis.. biraz uzuldum ama sonrada veren allah isterse her sekilde verir deyip rabbime teslim oldum ve insaallah pazartesi opu olacagim...
Ben hollandada yasiyorum ve burda 2 veya 3’cu gun transfer yapiliyor benim transferim buyuk ihtimalle persembe gunune denk gelecek.. kizlar cook dua ihtiyacim.. mayisda 39 yasina giriyorum
Benim hikayem cook uzun.. sklmazssaniz kisaca anlatmak isterim..
3 dusuk’ten sonra tedavi olmaya basladik..
2 tup bebek,2 dondurulmus transfer 6-7 asilama ve hic biri sonuc vermedi malesef.. uzun yillarin cabalari sabrin sonsunda Normal yollarsa 10’nuncu evlilik yildoneminde hamile oldugumu ogrendim... buyuk bir mucize rabbimden bize hediye.. 10 sene sonra hamile kaldim ve rabbim bize bir kiz evladi nasip etti.. 2 gun once 6 yasina girdi yavrum.. ona kardes icin yinecok ugrastik olmadi. Gecen sene turkiyeye tedavi icin geldik bahcecide tup bebek tedavisi yaptirdik kizimda tum tedavi boyunca yanimizdaydi cunku birakacak bir yerimiz yoktu.. yavrum hayal kirikligina ugradi kardeslerini cok istiyordu ama olmadi.. 6 ay uzerinden uzuntusunu atamadi.. simdiki tedavi ona soylemedik cunku cok duygusal bir cocuk erkisinde kaliyor diye gizledik..
Hakkinizi helal edin yazdikca yazasim geldi :) kisaca hikayem budur hanimlar.. kizima kardes icin ugrasiyoruz insaallah