2018 Mart"ta tedaviye baslayacaklar

Canim 5 yumoşum vardı benim amh düşük fsh yüksekti benim yaşım 35. 5 yumoşun 3 döllendi 2 si transfer edildi 13.şubatta ve bugün dayanamadım test yaptırdım hcg değerim 12 :anneadayı::anneadayı::emir_bebek:
süper haber coook sevindim darisi isteyenlerin basina insallah:KK200::anneadayı::dua:

Kızlar hamileyimmmmm tutundu bebişş :anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:
:anne::KK200::anneadayı:
Ay canım çok sevindim tebrik ederim rabbim muhafaza eylesin :KK66:

Peki opudan önceki estradiol ve progesteron değerini biliyor musun
canim benim e2 degerim 3700 dü progesteron degerim 0.67 gibi birseydi sanirim,
Slm canim..
Opum guzel gecti ama sadece 2 yumurtam vardi bakalim bugun ariyacaklar dollendilermi diye...
dun butun az az agrilarim vardi bugunde biraz var ama kotu degilim cok sukur..
sen ne durumdasin?
canim yumurtalardan güuel haberler gelsin insallah sana hayirli saglikli evlatlar olsunlar

Amiiinnn canim darısı başına bu topikte hamile kalmayan olmasın inşallah
aminnn insallah:dua:
Hepimize meryem suresi okutacağım kızlar sözzz
Allah razi olsun canim.
Allah razi olsun bitanem..
kime okutacaksin canim?
Bende okuyabilirim arkadaslarimizin niyetine.. kuran okumayi bilenler birbirimizin niyetine okusun insaallah
okudugumuz zamanlarda birbirimize dua edelim insallah canim
Az önce arandim bu gün saat 4 te transfer olacak Allah'ın izniyle
canim benim rabbim yüzünü güldürsün benden bir gün öncesin. güzel haberlerin umut olsun insallah:KK200:

Arkadaslar OLMADI 2 yumurtam istedikleri gibi dollenmemis cok uzgunum cook
canım üzülmemek elde değil seni çok iyi anlıyorum, benimde ilk tedavim negatif sonuçlandı, ikinci tedavim yumurta erken çatladığı için iptal oldu şimdi üçüncü tedavime başladığım iki gün oldu bende de sadece 2 yumurta göründü... maddi manevi çok zor bir süreç... çok emek veriyoruz çok çaba sarfediyoruz... inşallah bir gün bizlerinde yüzü güler ve bizlerde annelik duygusunu yaşarız...

canım üzülmemek elde değil seni çok iyi anlıyorum, benimde ilk tedavim negatif sonuçlandı, ikinci tedavim yumurta erken çatladığı için iptal oldu şimdi üçüncü tedavime başladığım iki gün oldu bende de sadece 2 yumurta göründü... maddi manevi çok zor bir süreç... çok emek veriyoruz çok çaba sarfediyoruz... inşallah bir gün bizlerinde yüzü güler ve bizlerde annelik duygusunu yaşarız...
Aynen bitanem zor bir surec gercekten... ilk defa yumurtalarim guzel dollenmemis ona cok uzuldum... demek yaslaniyorum mayis’da 39 yasina girecegim..
canim insaallah seninbu tedavin olumlu olur.. gercekten rabbim dilerse oluyor,keske’ler hep bos...

Aynen bitanem zor bir surec gercekten... ilk defa yumurtalarim guzel dollenmemis ona cok uzuldum... demek yaslaniyorum mayis’da 39 yasina girecegim..
canim insaallah seninbu tedavin olumlu olur.. gercekten rabbim dilerse oluyor,keske’ler hep bos...
Cok uzulme, biliyorum cok zor cok ama emin ol stres daha kotu etki yapacaktir. Yas evet onemli ama bunu beslenme aliskanliklarini ve duzenini degistirerek bi nebze basarabilirsin. Birkac kilo almayi sakin onemseme, ben oyle yaptim. Ekmek pilav makarna disinda sebze balik nohut hergun mutlaka meyva sut vb tukettim. Buna 3 4 ay once basladim sonuc yasima gore cok iyiydi. Transfer oldum insallah olumluyuda gorurum. Cok uzattim, ne diyorduk .. oncelikle lutfen uzulme

Cok uzulme, biliyorum cok zor cok ama emin ol stres daha kotu etki yapacaktir. Yas evet onemli ama bunu beslenme aliskanliklarini ve duzenini degistirerek bi nebze basarabilirsin. Birkac kilo almayi sakin onemseme, ben oyle yaptim. Ekmek pilav makarna disinda sebze balik nohut hergun mutlaka meyva sut vb tukettim. Buna 3 4 ay once basladim sonuc yasima gore cok iyiydi. Transfer oldum insallah olumluyuda gorurum. Cok uzattim, ne diyorduk .. oncelikle lutfen uzulme
Yok canim ne uzatmasi.. sizlerin yazdikalarinizi okumak bile cok iyi geliyor.. evet biraz yeme duzenime dikkat etmeliyim ..
Cok tesekkur ederim..
Rabbim sanada guzel sonuclar almani nasip etsin insaallah...

Canım benim üzülme desem de insanın elinde değil ,nasip değilmiş diyip üzülüyoruz Rabbim hayırlı tez zamanda mucizeyi yaşatsın ,Allah yardımcımız olsun.dua edelim birbirimize
Amiin canimm aminn...
Zaten insani tesseli eden anca buymus hayirlisi deyip tevekkul etmek...
rabbim sizlerin tedavilerini bosa cikarmasin

gögsen beyde mi yoksa bende baskentte gögsen beye gidiyorum. bir enjekterö bese bölüp kullaniyorum canim göbekten. bu igne beyaz kan hücrelerini artirip embriyonun tutunmasini kolaylastiriyormus.
Hulusi hocaya gidiyorum. Geçen sefer de ona gitmiştim. Bu ilaç normalde opu günü kullanılmaya başlanıyor ama benim sadece 2 yumurtam olduğu için doktor yumurta gelişimini görelim demişti. Yumurtaların biri devam ediyor ve yarın o kalan tek yumurtam transfer edilecek. Kimisine transferden önce rahime enjekte ediyolarmış. Ben henüz kullanmaya başlamadım bu ilacı önceki protokolümde yoktu bu

Arkadaslar OLMADI 2 yumurtam istedikleri gibi dollenmemis cok uzgunum cook
Zaten olsaydı da kaliteli olmadığı için daha kötü sonuçlanacaktı. Kısa yoldan dönmek her zaman daha iyidir böyle düşünmelisin. Şimdi bana sorarsan yapman gereken yumurta kaliteni artıracak yöntemlere yönelmen. Çünkü 10 yumurta toplanana da maksimum 2 tane koyuyolar iki yumurtası olana da. Benim de yumurtam az biliyosun. Bari az ama öz olsun:)

Zaten olsaydı da kaliteli olmadığı için daha kötü sonuçlanacaktı. Kısa yoldan dönmek her zaman daha iyidir böyle düşünmelisin. Şimdi bana sorarsan yapman gereken yumurta kaliteni artıracak yöntemlere yönelmen. Çünkü 10 yumurta toplanana da maksimum 2 tane koyuyolar iki yumurtası olana da. Benim de yumurtam az biliyosun. Bari az ama öz olsun:)
Haklisin canim..
Biraz yediklerime dikkat etmeliyim
Allah razi olsun guzel desteleriniz icin..
Rabbim gonlune gore versin...

Hayırlı akşamlar,kızlar ya ben bugün centrutey yumurta koruyucu igneyi göbeğime vurdum biraz çıktı göbeğimden şaşırdım böyle bı durum yaşayan var mı

Back
X