Kızlar merhaba. Benim de bugün 4. günüm. Haftaya cuma test günüm. Hepimiz için pozitif sonuçlar gelir inşallah. Ilk tedavim benim de. Zaman nasıl gececek bilmiyorum. Gerçi cumartesi gün boyu dışarda olacağim ve haftaya sali da işe işe baslayacagim. Bu hafta raporluyum. Sürekli yatamiyorum. Uzaniyorum ara ara ve dinleniyorum. İş yapmiyorum kahvaltimi ve yemeğimi kendim hazirliyorum sadece :)) Dün belim ağriyordu. Bugün çok ağrimiyor. Ben ilaç olarak Crinone jel, bebek aspirini, vitamin ve folik asit kullaniyorum. Sizler baska ilaç kullaniyor musunuz? Bir de ben 22 günde bir adet oluyordum son dört aydir. Yani bu hesaba göre cumartesi veya pazar gibi adet olmam gerekiyor. Ama test günüm haftaya cuma. Yani adet olmazsam haftasonu (ki inşallah olmam) test yapsam çikar mi? Yoksa 12 günün dolmasiyla beraber mi belli olur? Ben test günümü beklemeye karar vermistim ve cok sabirsizlanmazsam da bekleyecegimi düşunuyorum ama adet tarihimde bir değişiklik olur mu diye de düsunmeden edemiyorum. Sizlerin bu konudaki görüşlerinizi merak ediyorum. Bu arada sizin test süresini beklerkenki belirtileriniz nelerdi? Şimdiden teşekkürler...